Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 5 years later...
Posted

mieszkam tutaj od 9 lat.
Ta sprawa wyglada o wieeeeeeeeeeele prościej niż napisane w internecie. (Miesięcznie około 20 maluchów tam/lub z powrotem).

• 2 weeks later...
Posted

[SIZE=2]Wally, widzę, że masz doświadczenie w temacie ;) w takim razie proszę o pomoc! W czasie wakacji planuję powrót do Kraju. Mam psa i kota. Pies 15 m-cy, kot 2,5 roku. Powiedz, jak realnie to wygląda? Bo to co przeczytałam na [/SIZE]stronie konsulatu i [COLOR=#4F4F4F][FONT=Georgia]www.wetgiw.gov.pl [/FONT][/COLOR][SIZE=4][FONT=arial]to jest jakaś masakra! Prościej trupa przewieźć! [/FONT][/SIZE][COLOR=#4F4F4F][FONT=Georgia][/FONT][/COLOR]

Posted

Wygląda to wiele prościej jednak trzeba się trochę dokumentacyjnie przygotować ...

Śmiało dzwoń :) jestem zawsze pod: ukraińskim +380 95 0383659; polskim +48 665 184542; i niemieckim +49 15211447590

• 1 month later...
Posted

[quote name='ukrainka']Wally, widzę, że masz doświadczenie w temacie ;) w takim razie proszę o pomoc! W czasie wakacji planuję powrót do Kraju. Mam psa i kota. Pies 15 m-cy, kot 2,5 roku. Powiedz, jak realnie to wygląda? Bo to co przeczytałam na stronie konsulatu i [FONT=Georgia]www.wetgiw.gov.pl [/FONT][FONT=arial]to jest jakaś masakra! Prościej trupa przewieźć! [/FONT]

Po tym jak zdzwoniliśmy się udało się Pani przewieźć milusińskich ?