Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałam wątek Gratisa dużo wcześniej i nagle gdzieś zniknął. Jak go znowu odnalazłam, nie mogłam uwierzyć w szczęście psiaka. Jak czytam takie historie, to na troszkę wraca mi wiara w ludzi.

Jeśli czas pozwoli, i jeśli nikt w klinice nie będzie miał nic przeciwko, to mogę zajrzeć do Bisia. Może się na coś nadam?

Posted

[RIGHT]Biszkopt sluchaj...bardzo wazne[/RIGHT]

a) wytrzymaj do niedzieli

b) zdrowiej potem szybko

c) zaszczepiaj sie i czipuj sie chlopie, bo 2 kochane kobity z Niemiec chca Cie bardzo wziasc. A Bisiu w Niemcach to bedziesz se zyl tak, ze oko nie widzialo, ani ucho nie slyszalo. Jak Krol:cunao:

Bisiu z Krzyczek w Niemcach ...no nie moge....:sg168:

Posted

Charly napisał(a):

c) zaszczepiaj sie i czipuj sie chlopie, bo 2 kochane kobity z Niemiec chca Cie bardzo wziasc. A Bisiu w Niemcach to bedziesz se zyl tak, ze oko nie widzialo, ani ucho nie slyszalo. Jak Krol:cunao:

nie??? nie moge, to jest zbyt piekne. :placz:

pzdr
GreenEvil

Posted

Charly napisał(a):
Biszkopt sluchaj...bardzo wazne

a) wytrzymaj do niedzieli

b) zdrowiej potem szybko

Czy mi się to śni, czy ja tu domek wywąchałam ??????????

Charly obudź mnie szybko :mad::mad::mad:

Posted

asiaf1 napisał(a):
Cieszę się że wszystko jest na dobrej drodze:multi:

Asia :evil_lol:. Ale skakac nie musialas:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

:placz: ale to ze szczęścia.
Dziewczyny, nie brzydźcie się go! On będzie najszczęśliwszy, jak go pogłaszczecie. Proszę!
To chyba jego najskrytsze marzenie. Bo o domu ten psiak napewno nie marzył :shake:, już nie marzył.

Dawno się tak nie spłakałam. Kochany, dobry, mądry pies!
Czy będę go mogła odwiedzić w lecznicy?

Posted

...ON chyba nie uwierzy... Spotkalo go tyle zlego, ze chyba bedzie mu ciezko zrozumiec co sie dzieje.. Oby szybciutko doszedl do "FORMY", oby szybciutko znalazl kochajacych ludzi..

ALE poki co - ja pogratuluje po udanej akcji - teraz trzymam kciuki!

Posted

kasia_r* napisał(a):
... Czy będę go mogła odwiedzić w lecznicy?

No jasne .... nawet trzeba, zeby się do głaskania przyzwyczaił szybciutko :lol::lol::lol:

Posted

Charly napisał(a):
:oops::oops::oops: wstyd z tym glaskaniem wstyd:oops::oops::oops:

On pewnie tylko o tym marzył.

Jeśli nikt nie będzie przeciwny, to odwiedzę go w lecznicy i go wygłaszczę, wycałuję.

Dziś przez cały czas rozmawiałam z ojcem na temat tego psiaka. Poprostu serce mi pękło. On bez proszenia, narzucania się, skoromnie chciał być choć troszkę przy człowieku, dlatego stał tak bliziutko was. I tak pokornie przyjął swój los.
Kochany i mądry PIES!

Posted

Charly napisał(a):
:angel::angel::angel:wstawaj Lamia wstawaj...Ja ide dalej siac ziarno. Na razie ładnie wzrasta....:user::smilecol:

Charly ... zwalasz mnie z nóg :mdleje::mdleje::mdleje:

Posted

no wiem kasiu wiem. powiem tylko na swoja obrone, ze przyjechalam po Filipa (nie wiedzialam, ze Filip jeszcze bardziej oblesny bedzie. nie tylko zapchlony, ale i zawszony- do dzis mu wyczesuje:roll:) i nie chcialam dotykac tego psiaka, zeby Filipa czyms nie zarazic.

ale siara i tak jest.nie ma co gadac:oops:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...