Ambra Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 ale osoby które oferuja takie płatne tymczasy szukaja spos. zeby sobie dorobic - i nie ma w tym nic złego - tylko ze takie os. nie maja doswiadczenia ze schroniskowymi i chorymi psami!!! ktore wymagaja nie tylko leczenia ale tez zsocjalizowania. Nie jest to york czy inny goldenek nauczony czystosci i sam czysty i zadbany. Na to bym nie liczyła - bo moze sie na psie zle odbić:shake:
lamia2 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ambra napisał(a):ale osoby które oferuja takie płatne tymczasy szukaja spos. zeby sobie dorobic - i nie ma w tym nic złego .... Ja nie mówię, że jest w tym coś złego .... tylko, że drogo ;)
Charly Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Ale piekne Banerki. Okropniscie wielkie dzieki:loveu: dziekuje za dyskusje, za kazdy post, za wszystko. tzn Bisiu dziekuje. wierze, ze bedzie kiedys taki..o::Dog_run:
mysza 1 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A może, skoro dziewczyny będą w tam w weekend, od razu go zabrać np. na SGGW, fundusze zbierzemy wpólnie, a w czasie leczenie na SGGW poszukamy DT czy DS.
marzenkap Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 mysza 1 napisał(a):A może, skoro dziewczyny będą w tam w weekend, od razu go zabrać np. na SGGW, fundusze zbierzemy wpólnie, a w czasie leczenie na SGGW poszukamy DT czy DS. tez o tym pomyslałam
marzenkap Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 kurcze powiedzcie co mam zrobić żeby w podpisie był obrazek a nie kod obrazka
lamia2 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Wczoraj na SGGW dziewczyny usłyszały, że nie mogą więcej przyjmować bo mają przepełnienie. Po za tym bez kasy go nie przyjmą, chyba, że w karcie napisze się nazwę organizacji która zobowiązuje się do płatności.
enia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ale Bisia musi wziąść pod skrzydła jakaś fundacja bo nie podołamy z rachunkiem.......bez zniżki. Ciekawe od jak dawna on tam jest w tym schronie....... czy on śpi w budynku?
lamia2 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 enia napisał(a): .... czy on śpi w budynku? Enia zlituj się to nie jest śmieszne :angryy:
MagYa^^ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 marzenkap napisał(a):kurcze powiedzcie co mam zrobić żeby w podpisie był obrazek a nie kod obrazka TO co chcesz umiescic w podpisie znajduje sie na twoim dysku - stad problem. Musisz wrzucic to do sieci i wtedy po wpisaniu adresu http:// ... bedziesz miala banerek..
Charly Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 nie dostałysmy jednoznacznej odpowiedzi. Cos w stylu "ale nie myslcie,ze one w nocy tez sa na dworze. Tylko za dnia sobie biegaja" Nie wiem, gdzie Bobis jest w nocy.. nie mialysmy sily dopytywac w obliczu tego wszystkiego.. ale czlowiek sie wzmocnil raz zlamane serducho sie zroslo i juz mocniejsze
enia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 lamia2 napisał(a):Enia zlituj się to nie jest śmieszne :angryy: :-(:-(:-( WIEM no ale wiesz, Narzeczony dobrze wyglada, lśniący grubawy.......... ps. wiem wiem , nadzieja matką głupich.......
mysza 1 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A inne lecznice? Strzeleckiego niedaleko SGGW też ma hotel. Ja mogę i zaraz wpłacić, poproszę też znajomych, tylko dokąd? Najgorsze jest to, że jak nie teraz, to znowu tydzień minie, w tygodniu nikt nie ma czasu na wyjazdy do K.
gamoń Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Napiszcie priva do Asif1 .Ona porozmawia z dr.Monika .Tam tez jest hotel.
Charly Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 czy moze mnie ktos uswiadomic? co to SGGW i kto to dr. Monika bede pisac gdzie trzeba, tylko troche ciezko mi po omacku:)
eduso Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dziewczyny z labradorow tez na pewno finansowo by pomogly... Na SZANSIE tez mozemy zorganizowac jakas aukcje dla niego.
Diana S Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Czy coś wiadomo co tam u bidulka....:placz: :placz: :placz:... Głupie pytanie na pewno bidulek cichutko marzy by ktoś go zabrał...:placz:
marzenkap Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 eduso napisał(a):Dziewczyny z labradorow tez na pewno finansowo by pomogly... Na SZANSIE tez mozemy zorganizowac jakas aukcje dla niego. może ludzie z forum o goldenach też coś pomogą ? ps.dalej nie umiem sobie poradzić z tym podpisem chyba za tępa jestem
kasia_r Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Tak, jak Gamoń pisała wcześniej, porozmawiajcie z Asiąf1. Ona wam doradzi i ewentualnie porozmawia z dr. Moniką ze Strzeleckiego. Ja tam jeździłam do paru biedaków i jeśli tego psiaka tam umieścicie, będę do niego wpadać i pomagać przy nim. Dr. Monika jest naprawdę super babeczką i bardzo dużo robi dla bezdomnych psiaków. Polecam
Ziutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 :shake: :shake: :shake: :shake: ehh...brak mi słów
mysza 1 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 marzenkap napisał(a):może ludzie z forum o goldenach też coś pomogą ? ps.dalej nie umiem sobie poradzić z tym podpisem chyba za tępa jestem Ja to robie tak- klikam na banerek, kopiuję, wchodze w panel uzytkownika, edytuj podpis, wklejam i mam. Jesli chodzi o asief to juz pisze do niej
Diana S Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 mysza 1 napisał(a):Ja to robie tak- klikam na banerek, kopiuję, wchodze w panel uzytkownika, edytuj podpis, wklejam i mam. Tylko, że jak tak go wkleisz to po kliknięciu nie będzie działał... Czy ja mogłabym prosić o kod bo sama bym sobie biszkopcika wstawiła...
mysza 1 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Diana S napisał(a):Tylko, że jak tak go wkleisz to po kliknięciu nie będzie działał... Czy ja mogłabym prosić o kod bo sama bym sobie biszkopcika wstawiła... Mnie tam zawsze działają:lol:, nie wiem dlaczego. Aha, napisałam do asif na pw, nie ma jej teraz na dogo.
fizia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ziutka napisał(a)::shake: :shake: :shake: :shake: ehh...brak mi słów Mnie też...:-(
enia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 fizia napisał(a):Mnie też...:-( Nie możemy sie załamywać, wielu z K. sie pomogło to i Bisio ma szansę co???? ale czy go wydadzą?:shake:
Recommended Posts