Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale osoby które oferuja takie płatne tymczasy szukaja spos. zeby sobie dorobic - i nie ma w tym nic złego - tylko ze takie os. nie maja doswiadczenia ze schroniskowymi i chorymi psami!!! ktore wymagaja nie tylko leczenia ale tez zsocjalizowania. Nie jest to york czy inny goldenek nauczony czystosci i sam czysty i zadbany.
Na to bym nie liczyła - bo moze sie na psie zle odbić:shake:

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ambra napisał(a):
ale osoby które oferuja takie płatne tymczasy szukaja spos. zeby sobie dorobic - i nie ma w tym nic złego ....

Ja nie mówię, że jest w tym coś złego .... tylko, że drogo ;)

Posted

Ale piekne Banerki. Okropniscie wielkie dzieki:loveu:

dziekuje za dyskusje, za kazdy post, za wszystko. tzn Bisiu dziekuje. wierze, ze bedzie kiedys taki..o::Dog_run:

Posted

A może, skoro dziewczyny będą w tam w weekend, od razu go zabrać np. na SGGW, fundusze zbierzemy wpólnie, a w czasie leczenie na SGGW poszukamy DT czy DS.

Posted

mysza 1 napisał(a):
A może, skoro dziewczyny będą w tam w weekend, od razu go zabrać np. na SGGW, fundusze zbierzemy wpólnie, a w czasie leczenie na SGGW poszukamy DT czy DS.

tez o tym pomyslałam

Posted

Wczoraj na SGGW dziewczyny usłyszały, że nie mogą więcej przyjmować bo mają przepełnienie. Po za tym bez kasy go nie przyjmą, chyba, że w karcie napisze się nazwę organizacji która zobowiązuje się do płatności.

Posted

Ale Bisia musi wziąść pod skrzydła jakaś fundacja bo nie podołamy z rachunkiem.......bez zniżki. Ciekawe od jak dawna on tam jest w tym schronie.......
czy on śpi w budynku?

Posted

marzenkap napisał(a):
kurcze powiedzcie co mam zrobić żeby w podpisie był obrazek a nie kod obrazka

TO co chcesz umiescic w podpisie znajduje sie na twoim dysku - stad problem. Musisz wrzucic to do sieci i wtedy po wpisaniu adresu http:// ... bedziesz miala banerek..

Posted

nie dostałysmy jednoznacznej odpowiedzi. Cos w stylu "ale nie myslcie,ze one w nocy tez sa na dworze. Tylko za dnia sobie biegaja"

Nie wiem, gdzie Bobis jest w nocy..

nie mialysmy sily dopytywac w obliczu tego wszystkiego..

ale czlowiek sie wzmocnil

raz zlamane serducho sie zroslo i juz mocniejsze

Posted

lamia2 napisał(a):
Enia zlituj się to nie jest śmieszne :angryy:

:-(:-(:-( WIEM
no ale wiesz, Narzeczony dobrze wyglada, lśniący grubawy..........
ps. wiem wiem , nadzieja matką głupich.......

Posted

A inne lecznice? Strzeleckiego niedaleko SGGW też ma hotel. Ja mogę i zaraz wpłacić, poproszę też znajomych, tylko dokąd? Najgorsze jest to, że jak nie teraz, to znowu tydzień minie, w tygodniu nikt nie ma czasu na wyjazdy do K.

Posted

eduso napisał(a):
Dziewczyny z labradorow tez na pewno finansowo by pomogly... Na SZANSIE tez mozemy zorganizowac jakas aukcje dla niego.

może ludzie z forum o goldenach też coś pomogą ?

ps.dalej nie umiem sobie poradzić z tym podpisem chyba za tępa jestem

Posted

Tak, jak Gamoń pisała wcześniej, porozmawiajcie z Asiąf1. Ona wam doradzi i ewentualnie porozmawia z dr. Moniką ze Strzeleckiego. Ja tam jeździłam do paru biedaków i jeśli tego psiaka tam umieścicie, będę do niego wpadać i pomagać przy nim.
Dr. Monika jest naprawdę super babeczką i bardzo dużo robi dla bezdomnych psiaków. Polecam

Posted

marzenkap napisał(a):
może ludzie z forum o goldenach też coś pomogą ?

ps.dalej nie umiem sobie poradzić z tym podpisem chyba za tępa jestem

Ja to robie tak- klikam na banerek, kopiuję, wchodze w panel uzytkownika, edytuj podpis, wklejam i mam.

Jesli chodzi o asief to juz pisze do niej

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ja to robie tak- klikam na banerek, kopiuję, wchodze w panel uzytkownika, edytuj podpis, wklejam i mam.

Tylko, że jak tak go wkleisz to po kliknięciu nie będzie działał...

Czy ja mogłabym prosić o kod bo sama bym sobie biszkopcika wstawiła...

Posted

Diana S napisał(a):
Tylko, że jak tak go wkleisz to po kliknięciu nie będzie działał...

Czy ja mogłabym prosić o kod bo sama bym sobie biszkopcika wstawiła...

Mnie tam zawsze działają:lol:, nie wiem dlaczego.

Aha, napisałam do asif na pw, nie ma jej teraz na dogo.

Posted

fizia napisał(a):
Mnie też...:-(

Nie możemy sie załamywać, wielu z K. sie pomogło to i Bisio ma szansę co????
ale czy go wydadzą?:shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...