Charly Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 nowa ulepszona idea do walki z bezdomnoscia by Elviss http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9619583&postcount=327
kasia_r Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Charly napisał(a)::placz::placz::placz::jumpie::jumpie::jumpie: przyszla pancia od Bisia jest wspaniala. w poniedzialek razem z ta inna cudna pania, ktora uparcie szukala domku, odbiora Biska. czarok dzieki wielkie:) ps. Bisiek taki wielkomiastowy sie robi:):) Jedz serce do Berlina i zyj wreszcie. kochany Bisiaczek Wspaniałe wieści :loveu:
kometa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Czy ktoś ma jakieś możliwosci ZAŁATWIENIA TRANSPORTU DLA STARSZEJ SUNI Z KRZYCZEK DO BAWARII??np dowiezienia jej do MONACHIUM??
Charly Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: :Dog_run::Dog_run: Bisiek przekroczył granice. Kochana Czarok zawiozła psiaka dzis do granicy. Pani Freytag odebrala malego razem z Panią Spyrantis. Juz jedzie do Berlina. Pewnie juz dzis z nowego domu bedą relacje. A jutro relacje i zdjecia z podrozy. DZIEKUJEMY PANI EWIE, PANI SPYRANTIS, PANI FREYTAG, LAMI,CZAROK,KASI, OSOBOM Z MIAU, WSZYSTKIM WSPOMAGAJACYM:Rose::Rose::Rose: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol:
Charly Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Pierwsze relacje od pań: Bisiek przekochany. Ale to juz wiemy. Czarok nie wspomniala ani słowem, ze Bisiek ma okropna biegunke. Czarok cichutko pytam...w jakim stanie jest auto?:oops::oops::oops: Panie zachwycone Czarok oraz psem. cytuje: "Niesamowicie miła osoba i bardzo kochany piesek"
_beatka_ Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 fantastyczne wieści:multi: czekam z niecierpliwością na fotki:loveu:
kasia_r Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Charly Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 ja tez. pierwsze beda pewnie jutro. a teraz...mam dzien kobiet choc wiem, ze inni zaczeli ten dzien od przyjecia pod swoj dach szczeniora, ktoremu ktos najpierw wydlubal oczy a potem wyrzucil na smietnik... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107112&page=3
czarok Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Charly napisał(a):Pierwsze relacje od pań: Bisiek przekochany. Ale to juz wiemy. Czarok nie wspomniala ani słowem, ze Bisiek ma okropna biegunke. Czarok cichutko pytam...w jakim stanie jest auto?:oops::oops::oops: Panie zachwycone Czarok oraz psem. cytuje: "Niesamowicie miła osoba i bardzo kochany piesek" Jestem...Bisiu jest kochany :lol:, taki spokojny i zrównoważony. Nie zauważyłam, żeby miał biegunkę. Zatrzymywaliśmy się kilka razy ale Bisiu tylko dużo siusiał. Fakt, że dwa razy zdarzyło mu się puścić średnio pachnącego bączka, ale kupy nie robił. Panie odebrały Biśka zgodnie z umową. Zostały poinformowane o podawanych lekach i koniecznych badaniach do wykonania za 1,5 miesiąca. Obie zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie :lol:. Bisiu, szczęśliwego NOWEGO ŻYCIA :loveu:. Za chwilkę fotki z podróży ( zamieści medar, bo ja noga techniczna :oops:)
Charly Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 :multi::multi: Dziekujemy Kochani:multi::multi: Ogonek juz ladniejszy, czy ja zle widze? Bisko szczesciaz. Bardzo dziekuje:loveu::loveu::loveu: Dzieki Medar :multi: ps. poniewaz nie znamy sie tutaj wszyscy, polecam Wam Czarok jako bardzo dobra firme. Rzetelną, słowną i co najwazniejsze...INFORMACJA. gorąco polecam.
_beatka_ Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 piękny bisiu:loveu: jak mu ładnie sierść odrosła:multi::multi::multi:
Peter Beny Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu: Super wiadomość :multi::multi::multi:
czarok Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Charly napisał(a): Ogonek juz ladniejszy, czy ja zle widze? Ogonek częściowo zarośnięty :lol: ( chociaż przyznam się, że go dziś mocno obmacywałam, bo Bisiu ma tak pokręcony ogonek, że wygląda na pierwszy rzut oka jak złamany w kilku miejscach, ale na szczęście to tylko uroda Biśka :cool1: )
Charly Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Dostałam druga wiadomosc. Bisiek był na spacerku. Po spacerku dostal papu: płatki owsiane, warzywa i serca z kurczaków:loveu: Baaardzo mlaskal. Po czym wyłożyl sie na dywanie i zapadł w głeboki sen. cicho sza...jeszcze spi PS. Pani Freytag jest pod wrazeniem tej "niesamowicie miłej pani, która dała Biskowi buziaka na pozegnanie";):)
czarok Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Charly napisał(a): Pani Freytag jest pod wrazeniem tej "niesamowicie miłej pani, która dała Biskowi buziaka na pozegnanie";):) No bo Bisia nie da się nie kochać....Jak przestawałam go czochrać na postoju to nie leciał na trawkę tylko podbijał mi ręce do dalszych miziań...:lol: a ja musiałam go dalej smyrać :oops: PS. dzięki Charly Bisiu znalazł dom....lamia2 go wyciągnęła ze schronu i leczyła....to jest łańcuszek dobrych serc ( bez nich Bisia dziś by nie było)
Charly Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Wlasnie rozmawialam z pania od Biska i pancia stwierdzila, ze to wszystko Biska "wina". Jego "kochanosc":loveu:, jego spokoj. Jego oczy na zdjeciu. Bisieniek własnie wrócił ze spaceru numer 2 i bardzo cieszy sobą swoja pancię:loveu:
Charly Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 :evil_lol::evil_lol: Czarok własnie sie dowiedziałam od pani Nr. 2, że Ty go cały czas całowałas i nie chcialas puscic.....ze to było widac:loveu::loveu::loveu:
ARKA Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Charly napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Czarok własnie sie dowiedziałam od pani Nr. 2, że Ty go cały czas całowałas i nie chcialas puscic.....ze to było widac:loveu::loveu::loveu: No prosze ale ma chlopak powodzenie!!:p
Charly Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 ludzie, szczeniak Aares znowu wylecial z domu. teraz na prawde nie ma gdzie isc. pomocy
Charly Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 [quote name='kometa']Czy ktoś ma jakieś możliwosci ZAŁATWIENIA TRANSPORTU DLA STARSZEJ SUNI Z KRZYCZEK DO BAWARII??np dowiezienia jej do MONACHIUM? Kometa przeczytaj ten watek. to co prawda nie Monachium, ale Stuttgart to juz cos. Sunka oczywiscie bedzie musiala byc w miare zdrowa i zaszczepiona. no i ten paszport i chip. Moze sie dogadacie. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99806&page=107
Charly Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Sa nowe zdjecia z domu Biska. sprobuje wstawic.
Charly Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Bisiek ma sie dobrze. Dzis pierwszy raz zapoznal sie ze swoim wlasnym legowiskiem. ale na razie woli spac na dywanie:lol: Mnie entuzjazm opadl, poniewaz okazuje sie, ze jednak nie zostalam dokladnie doiformowana co do stanu psa, lub pies w klinice nie zostal dokladnie obejrzany. DT tez tego nie zauwazyl Jedna łapa psa jest 2 razy grubsza w stawie niz pozostale. Bisiek ma powazne problemy z chodzeniem po schodach. Prosilam o informacje tego typu. Jego pani jutro idzie z nim do weterynarza. Dla niej nie stanowi to problemu. Na razie. Dla mnie jak najbardziej. Pies oprocz opisanych chorob ma wyraznie cos ze stawem. Jest to podobno bardzo widoczne. Prosilam zwrocic uwage na takie rzeczy i napisac. Jest mi bardzo lyso z tego powodu. No ale nie wylewam dziecka z woda od razu. czekamy do jutra. Generalnie jestem poirytowana sytuacja toczaca sie na innym watku...slawnymi adopcjami niemieckimi. Wielka kontrola domkow. A pies tu nawet w klinice nie zostal dokladnie ogladniety. Coz, co kraj to obyczaj. Mam nadzieje ze sie myli pancia psa i nie jest tak zle.
_beatka_ Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Charly o jakim wątku piszesz? bo ja czytam i nie za bardzo wiem o co chodzi:roll: czy Pani Bisia nie przeszkadza że wyniknęla taka sytuacja z tym stawem?:roll:
Recommended Posts