Charly Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 :laola: Szukamy transportu dla Bisia do Niemiec Zeby nazywal sie w koncu Aaron i zamieszkal w Berlinie Prosze o pomoc:laola:
mysza 1 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Przepraszam, z braku czasu się zgubiłam - do tych Niemiec to do DT czy DS?
lamia2 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Charly napisał(a):juz spowrotem. Pani, ktora znalazla domek dla Biska prosi zeby przeslac kopie wynikow krwi malego. Troche zachodu z tym, ale ja to rozumiem. Stoi miedzy mna, nami nieufnymi (wiadomo, pies idzie do Niemiec), a przyszła włascicielka Bisia, czekajaca i tez z obawami... (wiadomo pies z Polski) i chce sie zabezpieczyc. wiec jak otrzymam numer faksu na ktory ma to byc przeslane, zadzwonie do kliniki i poprosze p. dr Monike o przefaksowanie tych wynikow. Mam nadzieje, ze bedzie to mozliwe. Nie wiem ile kosztuje takie połączenie faksowe z Niemcami, w każdym razie ja mogę zrobić skan dokumentu i przesłać im mailem :cool3:
mysza 1 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Widzę juz wpis - będzie Aaron, czyli DS. Taka ta nasza Polska własnie.
Charly Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 no wlasnie. tez o tym myslalam. sama moglbym to zrobic. ale najpierw musialoby isc do mnie itd. Dziekuje za propozycje z Twojej strony.
czarok Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Charly napisał(a):transport, transport:razz: Link znalazłam na innym wątku....Nie jestem w stanie się przekopać w tej chwili przez cały wątek.... Zrozumiałam, że potrzebny transport z Krzyczek do Berlina.... 8.02.2008 jadę z Ożarowa Mazowieckiego ( 20 km od Warszawy w kierunku Poznania) do Krosna Odrzańskiego ( 30 km od niemieckiej granicy, 120 km od Berlina)...Może to w czymś pomoże ( na tej trasie mogę zaoferować transport).
Charly Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 no...to juz cos.. Moglabys wyliczyc kilometry i koszt transportu? Przedstawie to paniom w Niemczech i moze one maja jakis transport do Niemiec z Twojego miejsca bardzo dziekuje. ps. to nie jest cos. to jest suuuuuuuper. Wielkie dzieki:)
czarok Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Charly napisał(a):no...to juz cos.. Moglabys wyliczyc kilometry i koszt transportu? Przedstawie to paniom w Niemczech i moze one maja jakis transport do Niemiec z Twojego miejsca bardzo dziekuje. Ja nie zamierzam zarobić na transporcie, bo i tak muszę pokonać tę trasę. Nie chcę kasy, mogę pomóc psu.
Charly Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 ojej. to ja/my/Bisiek bardzo dziekuje
Charly Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Bardzo bardzo dziekujemy. To ja zapodam to paniom z Niemiec i zaraz jak dostane ok. to sie zglosze tutaj i na pw hurrra:multi: gdyby dogo padlo tu moj numer 785 132 983 prosze przeslij mi swoj na komorke
czarok Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Charly']Bardzo bardzo dziekujemy. To ja zapodam to paniom z Niemiec i zaraz jak dostane ok. to sie zglosze tutaj i na pw hurrra:multi: gdyby dogo padlo tu moj numer 785 132 983 prosze przeslij mi swoj na komorke 600 507 144 lub TZ na stronie fundacji EMIR - Odział Krosno Odrz. - http://fundacja-emir.org/schronisko/schronisko-info.htm
lamia2 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Charly czy możesz mi podać kontakt do pań z Niemiec? Chciałabym porozmawiać.
lamia2 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Charly napisał(a):przeslalam na pw Mam, dzięki :cool3:
czarok Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 lamia2 napisał(a):Mam, dzięki :cool3: lamia2, jeśli dobrze rozumiem, jesteś teraz opiekunem Bisia i Ty decydujesz...Odezwij się do mnie na priv ....
lamia2 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 czarok napisał(a):lamia2, jeśli dobrze rozumiem, jesteś teraz opiekunem Bisia i Ty decydujesz...Odezwij się do mnie na priv .... Wysłałam ;)
Charly Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Lamia dodzwoniłyscie sie do tej pani z Niemiec?
lamia2 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Charly napisał(a):Lamia dodzwoniłyscie sie do tej pani z Niemiec? Jeszcze nie, jestem uzależniona od szprechającej koleżanki ja tylko "hende hoh" po niemiecku potrafię powiedzieć a taki zwrot wykrzyczany do słuchawki chyba nie nastroi Panią przychylnie do mnie, zwłaszcza, że nie wiem jak te ręcę po niemiecku ma opuścić ;)
Charly Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Lamiu przeslalam Tobie wiadomosc na pw, na komorke i na maila
lamia2 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Charly napisał(a):Lamiu przeslalam Tobie wiadomosc na pw, na komorke i na maila Tak dostałam, dostosuję się ;)
Charly Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 wyslalam jeszcze jeden i jeszcze jeden;) bardzo dziekuje
lamia2 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Bisiek jest u mojej koleżanki na tymczasie :cool3: cieszę się z tej decyzji, bo gdy przyjechałam do domu, moje psy wyciągnęły z samochodu kocyk na którym leżał Bisiek i go poszarpały na strzępy .... ale i tak je kocham. Jutro do niej podjadę i zrobię nowe fotki chłopakowi .... nawet nie wiecie jaki fajny psiak się z niego zrobił :lol:
Charly Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Dzieki za informacje. i choc ten poszarpany kocyk opisalas na koncu, umarlam ze strachu. Pani od Bisia (Aarona) bardzo sie o niego martwi..Pyta cały czas, gdzie Bisiek teraz bedzie..wiec powiedziałam, ze razem z psami z listy;):eviltong: Jak bedziesz do tej Claudi dzwonic, to popros zeby przekazala przyszlej pani, ze Aaron nie mieszka jednak z dominantami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts