lidka_park Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 >>> PIERUNKA <<< W sumie to suńka pierwszy raz była z nami na spacerku w zeszła sobotę... Mieszka w boksie z dobką Betty. Piorunka to sympatyczna sunia, jednak gdy wyszła poza brame schroniska trochę dokazywała;) To ciagneła do przodu, to chciała się poprzytulać, to pozaczepiać inne psiaki... zobaczymy, czy kolejne spacerki też będą tak wyglądać czy też sunia troszkę sie uspokoi:) Kontakt: lidka_park@wp.pl lub GG 5164890 Quote
lidka_park Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 w sobotę Pierunka dała nam popalić... a tak przy okazji, to imie idealnie do niej pasuje Pierunka dziś poszła na spacer z młoda wolontariuszka i zerwała sie jej ze smyczy. Pierunkę złapano, ale sunia nie dala za wygraną... przegryzła smycz, mało tego, nową smycz !!!! musiałam sie zamienić z młodsza wolontariuszką i prowadzić Pierunke na niepogryzionym kawałku smyczy... Wtedy pokazała jaki ma charakterek... okazało się tez, ze jednak nie umie chodzić na smyczy, trzeba będzie z nia popracować... co jak co, ale dziś Pierunka to istny pierun był Quote
lidka_park Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Ech... Pierunka... ja sie z toba mam... dzis sunia również uciekła i to zaraz po wyjeciu jej z boksu... musialam za nia biec... nie łatwo byłą ją złapać, wierzcie mi... na spacerze jakby mała poprawa, a gdy wracalismy to nawet szła przy nodze !!!! :crazyeye: ale to pewnie dlatego, ze była zmeczona :eviltong: ale jeszcze kilka spacerków i na pewno bedzie lepiej chodzić na smyczy. Dziś szła na łańcuszku, zeby zapobiec sytuacji z przed tygodnia... :p Quote
lidka_park Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 do Pierunki tez nikt nie zaglada ???:mad: Quote
Recommended Posts