Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

>>> PIERUNKA <<<

W sumie to suńka pierwszy raz była z nami na spacerku w zeszła sobotę... Mieszka w boksie z dobką Betty. Piorunka to sympatyczna sunia, jednak gdy wyszła poza brame schroniska trochę dokazywała;) To ciagneła do przodu, to chciała się poprzytulać, to pozaczepiać inne psiaki... zobaczymy, czy kolejne spacerki też będą tak wyglądać czy też sunia troszkę sie uspokoi:)

Kontakt: lidka_park@wp.pl lub GG 5164890

Posted

w sobotę Pierunka dała nam popalić...
a tak przy okazji, to imie idealnie do niej pasuje
Pierunka dziś poszła na spacer z młoda wolontariuszka i zerwała sie jej ze smyczy. Pierunkę złapano, ale sunia nie dala za wygraną... przegryzła smycz, mało tego, nową smycz !!!!
musiałam sie zamienić z młodsza wolontariuszką i prowadzić Pierunke na niepogryzionym kawałku smyczy... Wtedy pokazała jaki ma charakterek... okazało się tez, ze jednak nie umie chodzić na smyczy, trzeba będzie z nia popracować...
co jak co, ale dziś Pierunka to istny pierun był

Posted

Ech... Pierunka... ja sie z toba mam...
dzis sunia również uciekła i to zaraz po wyjeciu jej z boksu...
musialam za nia biec... nie łatwo byłą ją złapać, wierzcie mi...
na spacerze jakby mała poprawa, a gdy wracalismy to nawet szła przy nodze !!!! :crazyeye: ale to pewnie dlatego, ze była zmeczona :eviltong:
ale jeszcze kilka spacerków i na pewno bedzie lepiej chodzić na smyczy. Dziś szła na łańcuszku, zeby zapobiec sytuacji z przed tygodnia... :p

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...