DOMINIKA Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Ola :wink: trafniej tego ujac nie moglas! :thumbs: ten pies jest wzrostu mojego KAUKAZA :o :roll: Quote
Ajrisz Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Rety, przeczytalam caly temat, i jedno jest pewne - nie zdecyduje sie nigdy na majorke... :roll: Quote
Terzia Posted May 12, 2004 Author Posted May 12, 2004 @ abs W majorkach to jak na Majorce.... goraco czasem :-) Czasem ktos sobie "da po gebie" <hehe> a tak pozatym to wszystko jest okejos. :wink: :wink: Quote
asia Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 olcia napisała: dla mnie liczy się ocena sędziego nie TWOJA no coś ty?! niesamowite - to tyczy się też ciebie i reszty w odniesieniu do każdego psa domonika napisała: ten pies jest wzrostu mojego KAUKAZA oj, malutki ten twój kaukaz terzia napisała: moj pieknis-kundel tez pochodzi wlasnie z takiego a na pewno nie jest brzydszy od "majorek" takiego typu jak twoja! jak kto lubi no, to tyle nie ma sensu z niektórymi tu obecnymi "rozmawiać" szkoda czasu - lepiej go wykorzystam drapiąc się po pępku żyjcie sobie jakoś pomyślności Quote
Hanya Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 I ludzi którzy bedą myśleli że skoro mają rodowód to mają majorkę... Quote
DOMINIKA Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 :o :o :o ja bym takiej lysej pale sama w leb strzelila bez litosci :snipersm: :2gunfire: Quote
Agrado Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 nie mam słów :pissed: :chainsaw: :chainsaw: :wallbash: czytałam ten artykuł dziś rano. koszmar!!! najbardziej (oczywiście oprócz haniebnego procederu) przeraża mnie obezwładniająca ciemnota forumowiczów piszących do niego komentarze w stylu: "NALEŻY WYTEPIC WSZYSTKIE RASY PSÓW BOJOWYCH"; Albo: "Ludzie zastanówcie się, po co wam psy?? wstajecie wcześnie rano żeby wyprowadzić bydlaka na spacer zamiast spać, nie zbieracie odchodów a jest to wasz psi zafajdany obowiązek, już nie mówiąc że wasze dzieci bawią się w piaskownicach pełnych psiego łajna, nie płacicie podatków z czego państwo ma same straty, sami wydajęcie fortuny na żarcie i inne specjały dla swoich czworonożnych śmierdzieli zamiast kupić coś dla siebie,idziecie do pracy a wasz pupil wyje na balkonie zatruwając sąsiadom życie, wasze mieszkanie cuchnie i jest pełne sierści, owadów zarazków itp moja rada kupcie sobie świnie bo na końcu będziecie mogli ją zjeść"; Albo też: " Jestem za Byłem kiedyś na takich walkach i chciałem tylko powiedzieć,że było super. Każdy zdrowy facet lubi sobie popatrzeć na agresję, taka jest ludzka natura,.Lepiej agresję rozładowywać w taki sposób, niż w inny bardziej niebezpieczny" I jeszcze taki "słodki" cytacik: "Walki tak, ale nie na śmierć!" HELP!!! Imbecylizm, bo tego już niewiedzą sie prawie nie da nazwać :evilbat: Najgorsze, że ludzie wygłaszający tego typu brednie nie są osamotnieni :evilbat: a niektórzy z nich zapełniają zdaje się (co wynika z treści niektórych "ustaw") fotele w gabinetach "grupy trzymającej władzę" :evilbat: Quote
klekotki Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 Gorzała Czy mozesz wypowiedzieć swoje zdanie na temat połaczenia dwóch róznych tzw czystych rodowodów ( nigdzie nie skoligacone psy).Bardzo jestem zainteresowana twoja opinia.Pozdrowienia Quote
Olcia P. Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 @ Gorzala Czlowieku jesli ja ide jak burza to Ty jak tornado :ices_bla: !!! :D :lol: Doszly mnie już sluchy, że Czesio zdobył Młodzieżowe Zwycięstwo Klubu Czech :eek2: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: No no jestem pod wrażeniem, TAK TRZYMAJ Polskie majorki, będące na wystawie znowu pokazały swoją klasę :terazpol: Jarek pokazuj szybko te błękitne cuda czeskie, nie moge sie już doczekać!!!!!! Quote
Agrado Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 @Gorzała moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ucałuj Czesława!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smilecol: mam nadzieje, że niebawem zobaczę wreszcie tę najpiękniejszą polską młodzieżową majorkę na żywo! tak trzymać! :thumbs: Quote
Terzia Posted May 15, 2004 Author Posted May 15, 2004 Podlizywacze! :wink: Juz tak tego Czesia nie chwalcie, bo Gorzala zacznie nos zbyt wysoko podnosic! <hehe> I ja sie ciesze, ze Czesio pokazal klase :-) Quote
tunio Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 To teraz Gorzala musi jechac do Barcelony po ml.zw.europy i rio de janeiro po ml.zw.swiata :wink: jako,ze mamy sie nie podlizywac,wiec gratuluje malymi literkami :wink: Quote
Agrado Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 @Terzia a co tam, niech obaj chłopcy nosy nawet trochę pozadzierają :wink: , zasłużyli sobie :D Quote
Hanya Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 To teraz Gorzala musi jechac do Barcelony po ml.zw.europy i rio de janeiro po ml.zw.swiata :wink: jako,ze mamy sie nie podlizywac,wiec gratuluje malymi literkami :wink: No koniecznie!!! :klacz: :klacz: :klacz: :laola: No jestem pod dużym wrażeniem. Quote
Ajrisz Posted May 17, 2004 Posted May 17, 2004 Gratulacje. Odnosnie artykulu, otwieram strone i pojawia sie tekst 15. maja w tureckim Stambule odbył się 49. Konkurs Piosenki Eurowizji. Blue Cafe zajął ostatecznie 17. miejsce, wygrała reprezentantka Ukrainy, Rusłana, z piosenką „Wild Dances”. Czy Polacy odnieśli sukces, czy porażkę? Zapraszamy do dyskusji na forum, a przy okazji do obejrzenia galerii zdjęć Tatiany Okupnik i kolegów. /fot. www.bluecafe.com.pl Jest rowniez zdjecie, ale ten gosc na nim nie jest hmm... lysy :roll: 8) Quote
Recommended Posts