Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 468
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

jaanna019 napisał(a):
Nie wiem dlaczego ale myślałam cały czas, że ona jest większa, a to kruszynka... prawie:oops: na dodatek śliczności:loveu:

Ona jest wielkości Lary :roll: a może ciut mniejsza a napewno drobniejsza :)

Guest monia3a
Posted

Dobrze :) zawsze to o jedną aukcję mniej ;)
a tak wogóle to miło Cię widzieć na dogo, coś ostatnio znikłaś :cool1:

Guest monia3a
Posted

Jedna osoba zadzwoniła z ogłoszenia w Porannym :-( i niestety nie nadająca się na opiekuna dla suni :shake:

Guest monia3a
Posted

Cały czas wierzę, że znajdzie się dla niej dom, miałam wczoraj jedną dość sensowną rozmowę więc coś zaczyna się dziać, czyżby wiosna ;)

Guest monia3a
Posted

Łacia będzie co tydzień w Pupilach do czasu znalezienia jej domku :multi: ale z krótszym opisem.
Rozmawiałam dziś z p.Janką prowadzacą serwis i ona jest zakochana w Łaci do szaleństwa ale jakoże ma już swoje dwa psy to niestety nie może pozwolić sobie na trzeciego a szkoda ;)
Mam nadzieję, że w końcu sie uda bo mała jest taka kochana.

Guest monia3a
Posted

Łatka jest niesamowita, przemieniła się z zalęknionej panny w odważną psinkę, nie posikuje, nie boi się podniesionego głosu, nikt tam na nią nie krzyczy ale zdażyło się, że Ania troszkę głośniej do niej mówiła a ona patrzyła tylko na nią i zapewne myślała czego ona chce ;). Zrobiła się żywa i wesoła, nie przypomina już smutnej Łatki. Ładnie robi siad i podaj łapkę, biega na spacerze jak szalona i ciężko ją zatrzymać. Jakby znalazł się domek aktywny to byłby dla niej raj na ziemi :loveu:

Posted

Łatka do góry.!!!
Znowu wysłałam maila wśród ludzi...
Z doswiadczenia wiem, ze czasami sie udeje.
Niedawno zostałam poproszona o pomoc w adopcji kota - z dopiskiem , ze jakoś wszystkie koty z maili znalazły domki
i tylko Łatka jest moim kompleksem - no cóż -kotkiem to ona nie jest ;)

Na razie na górę

Przeciez domek gdzies czeka tylko nie wie, że na Łatkę

Hoop!!!

Guest monia3a
Posted

Nie chcę zapeszać ale trzymajcie kciuki :roll:

Guest monia3a
Posted

Mam nadzieję, że jej adopcja będzie początkiem lepszych dni bo jak narazie adopcje stanęły w miejscu :shake: