Iza. Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 No to jeszcze kilka ;) zwierzaki.org ogloszenia.interpress.net.pl .kokosy.pl gumtree.pl Quote
asika5 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Buba szukamy ci domku jeszcze troszeczkę wytrzymaj Quote
Guest monia3a Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Obwiesiłam trochę starosielc plakatami i nic, ciszaaa :shake: a ona przecież taka ładna jest :loveu: Quote
Guest monia3a Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Wczoraj pare osób dzwoniło ale...jak tylko powiedziałam o chorej trzustce to odrazu się wycofywali :-( Quote
Guest monia3a Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ludzie się boją dożywotniego leczenia psa z jednej strony nie dziwię się ale z drugiej koszt leków jest bardzo mały i podawanie ich nie jest pracochłonne czy uciążliwe Quote
plinka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Monia, podeślij mi też ogłoszenia Łatki na maila. Będę hurtowo tapetować okolicę :evil_lol: Quote
Guest monia3a Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Mówisz - masz ;) ja już nie rozstaję się z ogłoszeniami a w torbie oprócz nich mam taśmę i nożyczki :evil_lol: Quote
Bożka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 monia3a napisał(a):Ludzie się boją dożywotniego leczenia psa z jednej strony nie dziwię się ale z drugiej koszt leków jest bardzo mały i podawanie ich nie jest pracochłonne czy uciążliwe Znam wiele psów z chorą trzustką i mają się dobrze. Tableteczka, chude jedzonko lub specjalna sucha karma i pieski świetnie się czują. Najważniejsze,że choroba jest zdiagnozowana.:shake: Quote
Guest monia3a Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Bożka ja wiem o tym i tłumaczę ludziom ale niestety efekt jest taki, że szukamy dalej domku :shake: Quote
luka1 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 nie mogę wiele pomóc, ale opowiadam znajomym o maleńkiej w nadziei że znajomy znajomego ma znajomych którzy jeszcze nie maja psa. Quote
Guest monia3a Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Wczoraj dzwoniła Pani nawet fajna, miała się zastanowić i dać znać wieczorem, nie zadzwoniła - zadzwoniłam ja, niestety nie weźmie jej a nawet jeszcze nie wiedziała o chorobie :shake: Quote
Miśka84 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Arta napisał(a):Suńka do góry. Leć na pierwszą stronę Podniosę....tylko tyle mogę:( Quote
Guest monia3a Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Zero odzewu :shake: nikt nie dzwoni i nie pyta o Łatkę :-( Quote
plinka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 rozwiesiłam ją na zwycięstwa, może jeszcze coś ruszy :-( Quote
jaanna019 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 monia ja też chcę plakaty Łatki, pooblepiam sobie drogę do pracy:cool1: Quote
Guest monia3a Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Wysłane :) Romawiałam z Anią ( DT Łatki ) sunia nie załatwia się już w domu :multi: a raczej na ganku, wytrzymuje grzecznie do rana a w dzień też już nie potrzebuje wychodzić co godzinkę :) pęcherz zdrowy, sierść też ładniejsza ale przydałby sie jej DT lub DS to po kąpieli stanie się sliczną dziewczynką, teraz gania z psami Ani po podwórku to wiadomo wygląda strasznie :evil_lol: Quote
Lotos Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Wstawiłam Łatkę na: bono-polska.pl/ portal.animalia.pl/ wegetarianie.pl/ gielda.bai.pl/ warszawa.gumtree.pl/ adopcjapsa.pl/ rozglos.net/ anonseogloszenia.pl/ najpewniej.pl/ mamisia.pl vendito.pl/ e-zwierzak.pl/ twoje-ogloszenia.pl/ poszukiwane.pl/ szybko-sprzedam.pl/ sprzedasz.pl/ tablica.com/ pchlitarg.info.pl/ schronisko24.pl/ autogielda.pl/ ogloszenia.trojmiasto.pl/ kupsprzedaj.pl/ twoje-x.net/ etablica.com/ zwierzeta.pilne.net ogloszenia-szczecin.webas.pl/ ogloszenia.tasdj.pl/ kupiepsa.pl/ +/- jakaś strona, mogłam się w pewnym momencie pomylić. O tej godzinie pewnie nikt psa nie szuka, ale do góry kudłatku :multi: Quote
Lotos Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Nie ma sprawy ;) Btw, sprawdź mail, ponieważ powinnaś mieć kilka linków do aktywowania ogłoszeń. Quote
Recommended Posts