KingToy's Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 ASIAAAAAA !!!! Bolshoje GRATULATION !!!!!!!! i słodkie buziaki dla Negri i Quiri !!! i malenka ... buzka dla ich ,,mamashki '' !!!! Pozdrowko !!! Ps/. aaaaach jak slicznie Ivonka przygotowala fryz mojemu ulubieńcowi !!!! Quote
Joanna G Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 OGROMNA PROŚBA DO MODÓW !!!!! Mam 2 filmiki w ruchu Quirinuska ,prosze o instrukcje jak je tu wkleić ?? Wstawiłam je juz na you tube , ale co dalej nie wiem :p Quote
misiaczek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Joanna G napisał(a):OGROMNA PROŚBA DO MODÓW !!!!! Mam 2 filmiki w ruchu Quirinuska ,prosze o instrukcje jak je tu wkleić ?? Wstawiłam je juz na you tube , ale co dalej nie wiem :p Jak Ci się załaduje to po prawej stronie masz linki.Skopiuj ten gdzie pisze adres url i wklej tutaj. Quote
Joanna G Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Misiaczek wielkie dzięki ,jesli tylko się załadują to je wrzuce . Quote
Joanna G Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Filmik sie załadowal ,ciekawe czy uda mi sie wkleić ?? http://pl.youtube.com/watch?v=iBGq0s0fq0c Quote
Joanna G Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 A jupi ,udalo sie . To w takim razie drugi tez wklejam ,miłego oglądania :) http://pl.youtube.com/watch?v=FnHEXkA1rK8 Quote
Gośka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Asia tfu tfu tfu PIĘKNY:loveu::loveu::loveu: Zresztą powtarzam ci to za każdym razem, że z takiego krycia to nic innego wyjść nie mogło - CUDO:iloveyou: Niech żałują wszyscy co nie chcieli kupić;) Quote
Gośka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Joanna G napisał(a):A teraz z innej beczki ,wielka prośba o pomoc . QUINTO Bursztynowa Bona - z którym niestety nie mam juz kontaktu od kiedy wyszedł z mojego domu. Asiu mogę powtórzyć jedynie to co już napisałam - współczuję ci:-( Nie dochowałam się jeszcze żadnego miotu, ale mam nadzieję że nigdy mnie nie spotka taka sytuacja, bez względu w jak super ręce miałby iść mój szczeniak. Niewiedza jest gorsza od najgorszej prawdy. Zresztą obie wiemy i nie tylko my, że od początku chciałaś mieć informacje na temat Ouinto. Powinno być wstyd tej osobie za takie zachowanie. Tym bardziej, że w tej chwili większość pudlarzy już wie o kogo chodzi. I tu jest dla nas wszystkich nauka i ostrzeżenie - NIGDY nie sprzedawajmy, oddawajmy, kryjmy itp itd BEZ umów. Umowa jednak podtrzymuje przyjaźnie, nie ma niedomówień i podtekstów. Ja też się już tego niestety nauczyłam na własnych błędach, nawet z największym przyjacielem spisujmy umowę. Quote
pati Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 piekny!! i pomyslec , ze mialam swoja szanse :loveu: Quote
Gośka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Żałuj Pati żałuj i to bardzo:eviltong::loveu::p Quote
Joanna G Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Gosiu dzięki za słowa wsparcia .Mam nauczke na przyszlość ,że nawet dla największego przyjaciela ufać do końca nie można . Trudno stalo sie , ja mam nadzieję że sprawa się wyjaśni .Aczkolwiek jest mi niezmiernie przykro ,bo ta osoba potraktowała mnie jak największego wroga ,któremu zrobi się ogromnie na złość. Myślałam ,że milośniczka pudli ( a taka panią jest ta osoba ) potraktuje mnie - JAKO HODOWCE - w inny sposób . Zawiodłam się bardzo . To jest ugodzenie mnie nożem prosto w serce . I jeszcze według niej jestem osobą fałszywą , bo rozsiewam plotki na jej temat . Nigdy nie powiedziałam na nią złego słowa ,jak ktoś mówił na nią w mojej obecności dziwne rzeczy , zawsze byłam po jej stronie . Mam teraz za swoją dobroć. A ja tylko wszelkimi sposobami próbuje się dowiedzieć o losie Quinto ,jeśli ona z niewiadomego mi powodu tych informacji przekazać nie chce . Pati powtórzę ,żałuj hehhehehee. Wiecie co , Quirinus jest cudownym psem , w tej chwili trwają negocjacje co do jego sprzedaży za granicę . Pisze trwają , bo babka chce dać mało ( jak na polskie warunki to i tak nie najgorzej) , ja za niego nie ukrywam chcę więcej :) Jak się nie zdecyduje na niego ,to ja naprawde nie będe płakać :) Sama bardzo chętnie bym kupiła obcą suczke w wieku prawie 8 miesięcy , gdzie juz widac co z tego zwierzątka wyrośnie . Quirinus ma komplet zebów , cudowny charakter (aczkolwiek przez mojego syna i męża jest rozpiesczony hehhee) , głowy tak cudnej chyba jeszcze nie widziałam (ale to tylko moje skromne zdanie) , w ruchu mieliście okazję przez kilka chwil oglądać . Quote
Gośka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Asia nie mówię - możesz na mnie zawsze liczyć, bo nie lubię "obozów", więc jak coś przeskrobiesz będę przeciwko;). Jednak akurat w tej sytuacji masz prawo być rozgoryczona i zła. Wcale się nie dziwię i tak wydaje mi się masz dużo taktu i cierpliwości, ja jestem cholerykiem i pewnie poszłoby na te noże. Masz prawo wiedzieć gdzie jest "Twoje dziecko", jak się rozwinęło, czy jest dobrze traktowane, nie rozumiem filozofii robienia z tego tajemnicy, ale to już chyba taka tradycja co?;) Wszyscy robią sekrety, tajemnice z nowych psów, kryć a teraz nawet jak widać i ze sprzedaży:evil_lol:. Albo ewentualnie to ze mnie jakiś dziwak:lol:. Tyle że moje psy są i będą zawsze tylko psami i moimi przyjaciółmi. Co do Quirinuska to Ty Aśka nie bądź taka skromna:cool3:, ja też słyszałam że ma zaje...stą głowę i ogólnie pies marzenie. Więc nie wiem - trzymać te kciuki żebyś go sprzedała czy raczej żeby został:razz: Quote
Śnieżynka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 No ba ze psiak zostanie :D Asia go nie sprzeda :D Asia ty Go zostaw i szukaj żonki dla niego :D Quote
Gośka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Hahahaha Asia zostaw i opędzaj od żon:eviltong::lol: Quote
Joanna G Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Ja też Gosiu nie moge pojąć ,dlaczego miejsce zamieszkania i email mojego dziecka jest tajemnica rangi państwowej . Jak odpisalam w 2 temacie ,mam juz informację jak sie nazywa Pani która go kupiła ,jak chcesz to poczytaj tam ,nie chce sie powtarzać . Zauważyłam to równiez ostatnio ,że każdy nowy pudel z zagranicy jest wielką tajemnica , nawet jeśli na wystawch te pudle i tak sa przypadkowo widziane , nie rozumiem tego zupełnie . Co do Quirinuska to nie wiem sama czy masz trzymac kciuki żeby go sprzedac , czy żeby został .Sama mam mieszane uczucia co do sprzedaży takiego malucha . Chociaż kobieta która się nim interesuje jest sędzią kynologicznym ,posiadaczką 2 pudli przepieknych i super wystawcą , więc w takie ręce warto maluszka oddać . Wiem ,że u tej pani piesek miałby super ,byłby odpowiednio pielęgnowany i wystawiany . Jest to równiez reklama dla mojej hodowli. Musze się tez nieskromnie pochwalić ,że nasza jedyna dziewczynka z miotu juz odnosi małe sukcesy . Z tego co napisała mi Liisa QUINCY na 2 wystawach była Najlepszym Szczeniakiem w Rasie .Jak sie dowiem więcej szczegółów i dostane fotki to odrazu wkleje :) Quote
Gośka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Hohoho widzę że pani do której trafił Quinto ma mnóstwo pudli, wygląda to na ogromny kennel, w łóżku pewnie nie sypiają, miejmy nadzieję że Quinto ma zapewnione warunki (zacytuję jednego z sędziów i hodowców) obozu harcerskiego a nie koncentracyjnego. Quote
Joanna G Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Gosiu mam nadzieję ,że część tych pudelków mieszka po ludziach i sa kochane . Chociaż sama mam nie malutko piesków w domku ,to wszystkie mieszkają ze mną w chałupie i kocham je ogromnie . Aczkolwiek jak to ktos napisał ,lepsza najgorsza prawda od najlepszej niewiedzy . Teraz mam kontakt ,myślę że od czasu do czasu dostane chociaz info po wystawie i jakąś foteczkę . Quote
Joanna G Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Szczęsliwy finał sprawy Quinto . Anette odpisała mi na emaila , była bardzo zdziwiona ,ze ja nie wiem jakie sa losy mojego dziecka . Nawet nie wiecie jaka jestem szcześliwa :) Quote
KingToy's Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Hejka Asiaczek i słodkie czekoladki !!!! Buziaczki od Toy's(ów) !!!! ...no ! to teraz bierz się do fotkania apricotkow !!!!!! ( 3 slonechnych bohaterów !!!! na ich fotki od dawna juz nie mozemy się doczekac !!! ) Pozdrowko !!! Quote
puli Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Cudny psiutek:loveu: A tak wygladają małe prawie pudelki ;) Quote
Gośka Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Asia cieszę się że sprawa ma szczęśliwy finał:multi: Puli coś oszukujesz, przecież to czysto rasowe pudle:cool3: tylko je CZESAĆ trzeba:lol::lol::lol: Quote
Joanna G Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Puli :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja bym dała sobie rękę obciąć ,że to sa pudelki :cool1: Quote
Recommended Posts