Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eustachy napisał(a):
Jakie kluchy kochane :loveu:

A te kluchy kochane jak cudnie nie dają spać w nocy ,bo przecież już są prawie dorosłe :evil_lol: i oczywiście trzeba sie bawic i psocic .

Co z tego że matka rodzona zmęczona ,pani "matka zastępcza" afganków zmęczona , one maja wsio w 4 literkach hehhheee.
Ojjj temperamentne bestie z nich rosną :)

A ciotka Jenny juz pomalutku znowu przestaje le lubic ,bo przecież plącze sie to między nogami i szczeka :)

Posted

Joanna G napisał(a):
A te kluchy kochane jak cudnie nie dają spać w nocy ,bo przecież już są prawie dorosłe :evil_lol: i oczywiście trzeba sie bawic i psocic .

Co z tego że matka rodzona zmęczona ,pani "matka zastępcza" afganków zmęczona , one maja wsio w 4 literkach hehhheee.
Ojjj temperamentne bestie z nich rosną :)

A ciotka Jenny juz pomalutku znowu przestaje le lubic ,bo przecież plącze sie to między nogami i szczeka :)

To sie ciotce Jenny nie dziwie :lol: też bym miała dosyć ahahahahaha
Niech rozrabiają na zdrowie :loveu: tak szybko wyrastają

Posted

Joasia ,
buźka buźka i jeeszcze raz - DUUUża buźka !!!!
jakie słodkie !!!!! no !!!masz Ty szczęście !!!!!!
boooooo....
gdyby było nieco bliżej to za 5 minut cała ,,Budyniowa Gwardia'' ( czyli Toy'sy)
i Ja ...bylibyśmy u Ciebie !!!!!

prześliczne !!!!

NOOO , i staraj się nie zapominac o nas - fotkaj i pokazuj nam !!!!!!!
daj się nacieszyć!!!\

czarnulka - doczeczka zostaje u Was ???

Posted

Da ,doczka zostaje u nas :)

Postaram się robic fotki na bierząco , mam nadzieję że następne wyjdą lepsze i IraKa nie bedzie się mnie pytac co zrobiłam z szyjkami dzieci hehhheee.Ale zapewne sama wiesz ,jak ciężko dobrze ustawić takiego maluszka ,jak on chce rozrabiać a nie się wystawowo ustawić .

Posted

IraKa napisał(a):
Nie trzeba było tak za ogony ciągnąć to szyje były by dłuższe:evil_lol:
Skarżypyta:nono: :eviltong:

A kurcze faktycznie przód z tyłem mi sie pomyliły ;) Nastepnym razem obiecuje na "wyciąg" dam głowy a nie ogony hehhheee.

A tak wogóle ,to muszę porobic fotki dzieciaków chodzących po normalnym podłożu ,a nie stojących na wysokościach . Może one po mnie maja lęk wysokości :roll:

Posted

Joanna G napisał(a):
Może one po mnie maja lęk wysokości :roll:

No to masz szczęście! Moja ruda małpa (toy) dziś z rozpędu zeskoczyła z murku o wysokości 1,7m, bo było na skróty!!! Po co biegać na około!! Mało zawału nie dostałam... Ja tej wariatki to nie mogę jednak ze smyczy spuszczać:mad:

• 4 weeks later...
Posted

Witajcie po długiej przerwie .............................. obiecuje sie poprawić :)

Na dzień dobry troszkę nowości , zycie jak to mówia lubi płatac figle i z moich planów zostawienia sobie czarnej dziewczynki nici :( .

Dziewczynka jedzie do nowego domku , zamieszka w Finlandii i bedzie miec pudlowe towarzystwo :)

Chłopaki w chwili obecnej sa jeszcze wolne ,ale mam nadzieje że niedługo sie to zmieni.

A dla pociechy oka wszystkich mi tu dzielnie kibicujących foteczka . Co prawda tylko jedna ,ale postaram sie wstawić niedługo pozostała 2 też :)

QUINTO Bursztynowa Bona odwiedził dziś panią super fryzjerke ,a efekt tych zabiegów jest nastepujący :

Posted

No, nareszcie to to pudla przypomina;)
Ale to aby na pewno twój szczeniak bo jakoś tak różni się od pozostałych:evil_lol::eviltong:

A tak na marginesie to suuuuper wygląda.
To może jak sunia wyjeżdża to zostawisz sobie psiutka?

Posted

Joasia !!!!
no , normalnie chyba zaraz Ci go zabiorę !!!!
taki ładny !!! śliczny !!!
daj nam nacieszyć oko !!!! daj wszystkie dzici !!!
tu na wizję !!!

Super foteczka !!!
Joasia odezwij się na domowy !!!
dzis dzwonili do mnie ze Słowacji i na Rosję dam Ci kontakt !!

Posted

To teraz foteczka QUIRINUSKA , nie taka super zrobiona jak QUINTA ale myślę że zobaczycie na tej focie pudla a nie coś innego hehhehee.

A na sunię musicie poczekać hehhehehee.

Posted

Joanna G napisał(a):
To teraz foteczka QUIRINUSKA , nie taka super zrobiona jak QUINTA ale myślę że zobaczycie na tej focie pudla a nie coś innego hehhehee.
A na sunię musicie poczekać hehhehehee.

Śliczności :loveu::loveu::loveu: raz jeszcze śliczności
Ciotka udały Ci się te brąziki :cool3:

• 4 months later...
Posted

Dawno nie zaglądałam w ten wątek ,a że Quirinus jeszcze przebywa u mnie i juz zaczął byc pokazywany na wystawach ,to pozwole sobie wkleic kilka jego aktualnych fotek :)

Za ta cudną fryzurke serdecznie dziękuje mojej koleżance Iwonce .To dzieki niej Quirinusek mógł pojechac na specjalistyczna wystawe pudli do Lwowa tak super przygotowany :)

Posted

A to juz foteczki ze Lwowa , gdzie Quirinus otrzymał tytuł Najlepsze Szczenie ,oraz Vice BIS Puppy .

Z mamusia Negry - BEST FEMALE

A tutaj z nowym kolega Pawłem , który dzielnie go wystawiał :)