Eustachy Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Joanna G napisał(a): To narazie wszystko . Miłego ogladania .Tylko mówie ,ze dzieciaki wzięte z legowiska ,nawet grzebyczkiem nie przeczesane . Ciesz się, że te brąziki to mali faceci :cool3: bo juz bym Ci po cichu jednego podprowadziła :evil_lol: Śliczności!!! Quote
Gośka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Asia super foty, ale miny jakie mają szczeniaczki....:evil_lol: Wyglądają jakby myślały o Twoim synu gorzej niż on o nich. Quote
Joanna G Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='Eustachy']Ciesz się, że te brąziki to mali faceci :cool3: bo juz bym Ci po cichu jednego podprowadziła :evil_lol: Śliczności!!! A co ,nie lubisz facecików :errrr: :megagrin: :wink: A tak z innej beczki ,to ja juz mam dosyc kudłatych i ostatnio w moim domku zamieszkało cos zupełnie odmiennego. Jaka to wygoda ,nie trzeba czesac ,strzyc itd :) Quote
martyna. Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Cudne szczeniaczki :loveu: Ale masz super kota :loveu: A pudelki rosną jak na drożdzach :) Myślałam że one jeszcze w typie "pełzającym" :) Quote
Joanna G Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Gośka napisał(a):Asia super foty, ale miny jakie mają szczeniaczki....:evil_lol: Wyglądają jakby myślały o Twoim synu gorzej niż on o nich. Też mi się tak własnie wydaje hihiiiiii. Quote
Joanna G Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 iremos napisał(a):A co to jest ?????????? Martyna2006 napisał(a):Sfinks ? Tak mi się wydaje :P Martyna :multi: masz racje , jest to kotka rasy sfinx petersburdzki inaczej peterbold :) Oczywiście zgadnijcie gdzie i z kim spi ........................... oczywiście z Ernestem pod kołderka :) Quote
Joanna G Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 iremos napisał(a):A ten kot to uczula? Generalnie nie powinien ,tak jak i nagie pieski , chyba że ktos byłby uczulony na łój który wydziela ich skóra .Te koty trzeba conajmniej raz na 2 tygodnie kąpać :) Sama jestem alergiczką ,na koty najbardziej ,ale jestem tak szalona ,że przez kilka lat mieszkały ze mna 4 persy :roll: i nic się nie działo.Ale jak poszłam gdzieś do znajomych którzy mieli koty ,to zawsze z zapasem chusteczek higienicznych. Quote
IraKa Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Joanna G napisał(a):Ojjjj ,ale mnie męczycie hehheee , nikt cholerka nie rozumie ,ze ja teraz matka karmiąca :) Nie ma zmiłuj się :eviltong: Chciało się szczeniaków to trzeba pospólstwo;) fotami raczyć co jakiś czas. Maluchy rosną jak na drożdżach a Ty je ukrywasz:shake: Fajne dzieciaki. Proszę się rozdwoić i jedną ręką karmić a drugą zdjęcia robić. Quote
martyna. Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Zazdroszcze Ci takiego kota :loveu: U mnie w domu kot jest( "egzotyczny"), ale kota przed psami ratować trzeba bo czasami to omal życia nie straci z "zabawie" z psami :evil_lol: Dla takiego sfinksa są specjalne kosmetyki?:razz: Quote
Betti Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 IraKa napisał(a):Nie ma zmiłuj się :eviltong: Chciało się szczeniaków to trzeba pospólstwo;) fotami raczyć co jakiś czas. Maluchy rosną jak na drożdżach a Ty je ukrywasz:shake: Fajne dzieciaki. Proszę się rozdwoić i jedną ręką karmić a drugą zdjęcia robić. Tak dokładnie trzeba robić! Dasz radę ? Bo czekamy. :lol::lol::lol: Quote
Śnieżynka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Ale kochane brąziki :D pierwszy raz widzę małe brąziki :D a kot to już wogóle rewelka :D Quote
Betti Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Co tam brąziki, czarna dziewczynka z nimi mieszka .... Quote
Joanna G Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Betti napisał(a):Co tam brąziki, czarna dziewczynka z nimi mieszka .... I czarna dziewczynka zostaje z nami na zawsze ,przeciez nie mozna matce zabrac wszystkich dzieci :thumbs::Dog_run::bigcool: Quote
Betti Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Joanna G napisał(a):I czarna dziewczynka zostaje z nami na zawsze ,przeciez nie mozna matce zabrac wszystkich dzieci :thumbs::Dog_run::bigcool: No i bardzo słusznie. Popieram.:lol: Quote
zanetta Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Dzieciaki bajeranckie :loveu: zwlaszcza jeden brazik :cool3: Quote
Equus Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 PIĘKNE...:loveu: A to są miniatury? Co do kotów i psów to moja stara kocica poprostu uwielbała się z moją pierwszą pudlicą, która już niestety nie żyje:-(. Ale spały razem a kotka nawet zrzucała jej jedzenie z miejsc niedostępnych dla psa! Za to jak zamieszkała z nami moją duża suka -kundelek, to się kotka z nią nie polubiła, tłucze też czasem pudla mojej mamy (chociaż z nim mieszka), jak Arch vel Tupek ją zaczepia, za to na wszystko pozwala najmłodszej pudlicy, której nie leje nawet jak ta ją napastuje... :evil_lol: Dziwne te psio-kocie relacje... Quote
Alfa1 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ma prawo mieć sympatie , może najmłodszą traktuje jako swoje dziecko... :loveu: Quote
KingToy's Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Joasia !!!! pleaseee !!!! pokazuj pokazuj te swoje śliczności !!! nie daj się tak długo prosić !!!! Quote
Joanna G Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Kilka foteczek . Na początek urodzony jako 1 z miociku QUINTO Bursztynowa Bona Quote
Joanna G Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Teraz nasza "rodzynka" QUINCY Bursztynowa Bona Quote
Eustachy Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Joanna G napisał(a):Teraz nasza "rodzynka" QUINCY Bursztynowa Bona Jakie kluchy kochane :loveu: Quote
Recommended Posts