Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aneta napisał(a):
No wiesz te "pudle" to jakieś skundlone :razz: jakieś podpalania :razz::razz::razz:
Chyba że to ten nowy trend kolorowych pudli :razz:

Tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!! To pierwsze pudle black and tan w Polsce :multi: :razz: :megagrin::sg168: :sweetCyb: :bigcool::ylsuper::cool2::Dog_run:

Posted

Gośka napisał(a):
Aneta nie znasz się to black&tany standardy:evil_lol: coś akurat dla mnie. Bo te czekoladki Asi to jakieś takie niedorobione:lol:

No własnie Aneta ,nie znasz się :eviltong: Gosia to sie dopiero zna kochaniutka ,wlasnie sobie zarezerwowała pieska i suczke hehehhehhehee.
Mówi , że Ali do sanek w zimie doczepi 2 i będa ja wozić .

Posted

Gośka napisał(a):
Aneta nie znasz się to black&tany standardy:evil_lol: coś akurat dla mnie. Bo te czekoladki Asi to jakieś takie niedorobione:lol:

Będziesz miała trojkę rosyjską :)
2 karosze i siwka :evil_lol:

Posted

Joanna G napisał(a):
No własnie Aneta ,nie znasz się :eviltong: Gosia to sie dopiero zna kochaniutka ,wlasnie sobie zarezerwowała pieska i suczke hehehhehhehee.
Mówi , że Ali do sanek w zimie doczepi 2 i będa ja wozić .

Jasne że się znam, a coś Ty myślała:evil_lol::cunao:
Zarezerwowałam? :wallbash::flaming::scared:
A ja już szelki na toyki zakupiłam:bigcool:

Posted

aneta napisał(a):
Będziesz miała trojkę rosyjską :)
2 karosze i siwka :evil_lol:

Siwek skończył 12 lutego 10 lat:multi: więc do sanek szkoda mi go zapinać, ale małe jeszcze młode niech zapracują na utrzymanie.:cool3::eviltong:

Posted

Gratuluję maluszków! Super. Widzę, że tu podział szczeniaczków odbywa się pełną parą. To ja w takim razie zamawiam czekoladowego królewicza :loveu: szkoda tylko, że to tak daleko od Warszawy bo bym go porwała za jakiś czas;)

Posted

Maluszki od wczoraj są dokarmiane wołowinką ,smakuje im bardzo :)
Zaczynają też się bawić a i ciocia Jenny jakos zaczyna do nich zaglądać częściej ,wczoraj nawet z nimi w koszyczku chwilkę pospała hehhee.
Myślę w niedzielę zrobić im sesję zdjęciową , bo jutro jedziemy do Poznania na zebranie ,więc pewnie nie dam rady .
Mamusia Negry została dzisiaj wykapana i doprowadzona do stanu " pudlowego " , kurcze zarosła niesamowicie ,czy jest może ktoś chętny do ostrzyżenia ????????????? ;)

Posted

Joanna G napisał(a):
Maluszki od wczoraj są dokarmiane wołowinką ,smakuje im bardzo :)
Zaczynają też się bawić a i ciocia Jenny jakos zaczyna do nich zaglądać częściej ,wczoraj nawet z nimi w koszyczku chwilkę pospała hehhee.
Myślę w niedzielę zrobić im sesję zdjęciową , bo jutro jedziemy do Poznania na zebranie ,więc pewnie nie dam rady .
Mamusia Negry została dzisiaj wykapana i doprowadzona do stanu " pudlowego " , kurcze zarosła niesamowicie ,czy jest może ktoś chętny do ostrzyżenia ????????????? ;)

Niemożliwe :cool3: Jenny w koszyku z małymi ??
No proszę czyżby przypływ uczuć :lol: to dobrze.

Posted

Gosia narazie nikt chętny do ostrzyżenia sie nie zglosił :placz: hehhee.
Przepraszam ,że nie wstawiłam żadnych nowych fotek ,ale część z Was już wie że jestem "zastępczą matką karmiącą " dla 6 małycha afgankow :(

Postaram się zrobic nowe foteczki , jak tylko znajdę chwilke pomiędzy karmieniami afgankow.

Dobrze ,ze chociaż z Negry i maluszkami jest ok ,tylko biedna Vivka mi tu takie emocje funduje .Mam nadzieje ,że ,mnie zrozumiecie.

Pozdrawiam cieplutko, całuski dla wszystkich.

Posted

Ja do strzyżenia jestem chętna,hihi :evil_lol: (nie ręcze za rezultaty :lol:)
Życze wytrwałości w karmieniu małych afganków :)
Fotki oczywiście baardzo mile widziane,mysle, że nie tylko przezemnie :loveu:

Posted

Martyna, a gdzie mieszkasz bo jakby co to możesz poćwiczyć też na moich;) Mam 2 toye (choć jeden to mi się chyba już w miniaturę wpasowuje powoli:mad:), więc nawet tak pod Twojego będzie wilekościowo dobrze:diabloti:

Posted

[quote name='IraKa']Asiiiiiiiiaaaaa zdjęciiiiiiiaaaaaa daaaawajjjj!!!!!!!!!

[quote name='Martyna2006']

A zdjęcia by się przydały :loveu: Myśle, że z miłą chęcią będą podziwiane te maluszki :)

Ojjjj ,ale mnie męczycie hehheee , nikt cholerka nie rozumie ,ze ja teraz matka karmiąca :)

Na szczęście całkiem dobra ze mnie matka zastepcza ,bo dzieciaki jeszcze żyja i nawet rosna hihii.

No dobra co prawda fotki nie rewelacyjne ,bo ja nie mialam kiedy zrobic i poprosiłam syna ,a on stwierdził , że : " te szczeniaki nie chcą z nim współpracowac " :mad: ale coś tam pstryknął.
Maluszkom wczoraj ogoliłam 1 raz mordeczki ,więc efekt jest nastepujacy