aneta Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 No wiesz te "pudle" to jakieś skundlone :razz: jakieś podpalania :razz::razz::razz: Chyba że to ten nowy trend kolorowych pudli :razz: Quote
Joanna G Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 aneta napisał(a):No wiesz te "pudle" to jakieś skundlone :razz: jakieś podpalania :razz::razz::razz: Chyba że to ten nowy trend kolorowych pudli :razz: Tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!! To pierwsze pudle black and tan w Polsce :multi: :razz: :megagrin::sg168: :sweetCyb: :bigcool::ylsuper::cool2::Dog_run: Quote
Gośka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Aneta nie znasz się to black&tany standardy:evil_lol: coś akurat dla mnie. Bo te czekoladki Asi to jakieś takie niedorobione:lol: Quote
Joanna G Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Gośka napisał(a):Aneta nie znasz się to black&tany standardy:evil_lol: coś akurat dla mnie. Bo te czekoladki Asi to jakieś takie niedorobione:lol: No własnie Aneta ,nie znasz się :eviltong: Gosia to sie dopiero zna kochaniutka ,wlasnie sobie zarezerwowała pieska i suczke hehehhehhehee. Mówi , że Ali do sanek w zimie doczepi 2 i będa ja wozić . Quote
aneta Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Gośka napisał(a):Aneta nie znasz się to black&tany standardy:evil_lol: coś akurat dla mnie. Bo te czekoladki Asi to jakieś takie niedorobione:lol: Będziesz miała trojkę rosyjską :) 2 karosze i siwka :evil_lol: Quote
Gośka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Joanna G napisał(a):No własnie Aneta ,nie znasz się :eviltong: Gosia to sie dopiero zna kochaniutka ,wlasnie sobie zarezerwowała pieska i suczke hehehhehhehee. Mówi , że Ali do sanek w zimie doczepi 2 i będa ja wozić . Jasne że się znam, a coś Ty myślała:evil_lol::cunao: Zarezerwowałam? :wallbash::flaming::scared: A ja już szelki na toyki zakupiłam:bigcool: Quote
Gośka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 aneta napisał(a):Będziesz miała trojkę rosyjską :) 2 karosze i siwka :evil_lol: Siwek skończył 12 lutego 10 lat:multi: więc do sanek szkoda mi go zapinać, ale małe jeszcze młode niech zapracują na utrzymanie.:cool3::eviltong: Quote
Atkaaaa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Jakie cuuudeńka:loveu::loveu: CZekam na wiecej fotek pudelków!! Quote
Joanna G Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Obiecane fotki pudelusi ,co prawda nie dzisiejsze ,ale robione 20 lutego . A jak popstrykam nowe to tez wkleje hihiii. A tak sobie śpimy :) Quote
aneta Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Niezłe smoki :) Widaże że Mamusia nie skąpi im mleczka :lol: Quote
.ania Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Gratuluję maluszków! Super. Widzę, że tu podział szczeniaczków odbywa się pełną parą. To ja w takim razie zamawiam czekoladowego królewicza :loveu: szkoda tylko, że to tak daleko od Warszawy bo bym go porwała za jakiś czas;) Quote
Gośka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Ale śliczności:loveu: Normalnie prawie już jak pudle:lol: Quote
Joanna G Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Maluszki od wczoraj są dokarmiane wołowinką ,smakuje im bardzo :) Zaczynają też się bawić a i ciocia Jenny jakos zaczyna do nich zaglądać częściej ,wczoraj nawet z nimi w koszyczku chwilkę pospała hehhee. Myślę w niedzielę zrobić im sesję zdjęciową , bo jutro jedziemy do Poznania na zebranie ,więc pewnie nie dam rady . Mamusia Negry została dzisiaj wykapana i doprowadzona do stanu " pudlowego " , kurcze zarosła niesamowicie ,czy jest może ktoś chętny do ostrzyżenia ????????????? ;) Quote
Eustachy Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Joanna G napisał(a):Maluszki od wczoraj są dokarmiane wołowinką ,smakuje im bardzo :) Zaczynają też się bawić a i ciocia Jenny jakos zaczyna do nich zaglądać częściej ,wczoraj nawet z nimi w koszyczku chwilkę pospała hehhee. Myślę w niedzielę zrobić im sesję zdjęciową , bo jutro jedziemy do Poznania na zebranie ,więc pewnie nie dam rady . Mamusia Negry została dzisiaj wykapana i doprowadzona do stanu " pudlowego " , kurcze zarosła niesamowicie ,czy jest może ktoś chętny do ostrzyżenia ????????????? ;) Niemożliwe :cool3: Jenny w koszyku z małymi ?? No proszę czyżby przypływ uczuć :lol: to dobrze. Quote
Gośka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Asia jabys wiecej tych chetnych na ostrzyzenie znalazla to wiesz gdzie ich kierowac?:cool3::lol:;) No i czekam na sesje zdjeciowa. Quote
Joanna G Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Gosia narazie nikt chętny do ostrzyżenia sie nie zglosił :placz: hehhee. Przepraszam ,że nie wstawiłam żadnych nowych fotek ,ale część z Was już wie że jestem "zastępczą matką karmiącą " dla 6 małycha afgankow :( Postaram się zrobic nowe foteczki , jak tylko znajdę chwilke pomiędzy karmieniami afgankow. Dobrze ,ze chociaż z Negry i maluszkami jest ok ,tylko biedna Vivka mi tu takie emocje funduje .Mam nadzieje ,że ,mnie zrozumiecie. Pozdrawiam cieplutko, całuski dla wszystkich. Quote
martyna. Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ja do strzyżenia jestem chętna,hihi :evil_lol: (nie ręcze za rezultaty :lol:) Życze wytrwałości w karmieniu małych afganków :) Fotki oczywiście baardzo mile widziane,mysle, że nie tylko przezemnie :loveu: Quote
Gośka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Martyna ja chcę ja chcę!!!;) Rezultaty Twojego strzyżenia oglądałam, więc tym bardziej zapraszam :) Quote
martyna. Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Dziekuje :) Ja z chęcia,szkoda, że tak daleko mam do Ciebie :evil_lol: Quote
Equus Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Martyna, a gdzie mieszkasz bo jakby co to możesz poćwiczyć też na moich;) Mam 2 toye (choć jeden to mi się chyba już w miniaturę wpasowuje powoli:mad:), więc nawet tak pod Twojego będzie wilekościowo dobrze:diabloti: Quote
IraKa Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Asiiiiiiiiaaaaa zdjęciiiiiiiaaaaaa daaaawajjjj!!!!!!!!! Quote
martyna. Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Equss - ja z Torunia :] A zdjęcia by się przydały :loveu: Myśle, że z miłą chęcią będą podziwiane te maluszki :) Quote
Joanna G Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='IraKa']Asiiiiiiiiaaaaa zdjęciiiiiiiaaaaaa daaaawajjjj!!!!!!!!! [quote name='Martyna2006'] A zdjęcia by się przydały :loveu: Myśle, że z miłą chęcią będą podziwiane te maluszki :) Ojjjj ,ale mnie męczycie hehheee , nikt cholerka nie rozumie ,ze ja teraz matka karmiąca :) Na szczęście całkiem dobra ze mnie matka zastepcza ,bo dzieciaki jeszcze żyja i nawet rosna hihii. No dobra co prawda fotki nie rewelacyjne ,bo ja nie mialam kiedy zrobic i poprosiłam syna ,a on stwierdził , że : " te szczeniaki nie chcą z nim współpracowac " :mad: ale coś tam pstryknął. Maluszkom wczoraj ogoliłam 1 raz mordeczki ,więc efekt jest nastepujacy Quote
Joanna G Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 To narazie wszystko . Miłego ogladania .Tylko mówie ,ze dzieciaki wzięte z legowiska ,nawet grzebyczkiem nie przeczesane . Quote
Recommended Posts