Joanna G Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 I za to ,ze tak długo cierpliwie czekaliście to porcja nastepnych :evil_lol: Quote
Joanna G Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 I jeszcze klika jak to mówi Irenka chomików hehhee ;) To narazie wszystkie jakie wrzuciłam na fotosika , jak będa nowe to wkleje :) Quote
IraKa Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Chomiczki ;) na ostatnim zdjęciu pierwsza klasa. Aż szkoda że maluchy tak szybko rosną. Patrzę i od razu chciałabym mieć szczeniaczki w domu:roll: Normalnie człowiek się uzależnia od tych małych potfffforów:cool3: Asia nie oszczędzaj aparatu... Quote
Joanna G Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 IraKa napisał(a):Chomiczki ;) na ostatnim zdjęciu pierwsza klasa. Aż szkoda że maluchy tak szybko rosną. Patrzę i od razu chciałabym mieć szczeniaczki w domu:roll: Normalnie człowiek się uzależnia od tych małych potfffforów:cool3: Asia nie oszczędzaj aparatu... Ojjjj IraKa rosną strasznie szybko , wczoraj dzieci były ważone. Juz nie dało sie tak co do grama ,bo fikają na wadze a to waga kuchenna bardzo czuła ,ale tak dziewczynka wazy około 312 gram a chłopaki około 330 gram. Jeszcze trochę ,to standarcik Gosi dojdzie do 10 kilo :evil_lol:. Quote
Oleniek Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Cudne I naprawdę jak się patrzy to się chce mieć w domciu takie:lol: ale Belka to sobie jeszcze 1,5 roku poczeka - zaczynamy przygotowania do budowy domku - szczeniaczki na potem. Szalone 18 miesięcy przed nami Quote
Czarna_Owieczka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Jakie piękne kluseczki :loveu: Quote
zanetta Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Asiu GRATULUJE Ci tych pieknych "karakulkow" :iloveyou: juz sobie moge wyobrazic czarna juniorke Negrusie za jakis czas na ringach wystawowych :cool3: Quote
KingToy's Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Hejka !!! Joasia !!!! zachwycający i rozczulający widok do głębii serca !!!!! a ta 3-czka w twoich dłoniach !!!! - nooo , tyle tylko powiem : poprostu masz szczęscie , że mieszkamy dość daleko !!!!!! buziaczek dla całej słodkiej 3-ki !!!!!! z przyjemnością będziemy towarzyszyć Wam w dortastaniu ( tak po cichutklu oczywiscie , tutaj na foryum :o)) !!! ) Toy'sy Was pozdrawiają !!! Quote
Joanna G Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='zanetta']Asiu GRATULUJE Ci tych pieknych "karakulkow" :iloveyou: juz sobie moge wyobrazic czarna juniorke Negrusie za jakis czas na ringach wystawowych :cool3: Żanetko dziękuję bardzo za gratulacje ,a tfuu tfuu zeby nie zapeszyc ,mam nadzieje ze czarnulka bedzie chociaż tak dobra jak mamusia :) KingToy's;9500418 napisał(a):Hejka !!! Joasia !!!! zachwycający i rozczulający widok do głębii serca !!!!! a ta 3-czka w twoich dłoniach !!!! - nooo , tyle tylko powiem : poprostu masz szczęscie , że mieszkamy dość daleko !!!!!! buziaczek dla całej słodkiej 3-ki !!!!!! z przyjemnością będziemy towarzyszyć Wam w dortastaniu ( tak po cichutklu oczywiscie , tutaj na foryum :o)) !!! ) Toy'sy Was pozdrawiają !!! Zapraszam serdecznie do mnie ,odleglość nie ma tak dużego znaczenia :) Tylko prosze zabrac ze soba maluszki i ich pieknego tatusia hihiiii. Quote
Joanna G Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Dzieci skonczyły dzisiaj 2 tygodnie i na tę okoliczność zrobiły mi niespodziankę :czarnulka i większy brązik otworzyły oczka :multi:. Zważyłam też maluszki , pierworodny waży 496 gram , córeczka 466 gram a smoczek 536 gram :) , cieszę się ,że maluszki sa wyrównane , bo te kilka gram to żadna róznica . Zaczęły im też juz rosnąć mocno włoski ,robia sie jak na pudla przystało "powichrowane" Próbują również swoich pierwszych , niezręcznych kroczków ,więc widok jest poprostu prześmieszny. Przy mizianiu czarna dzisiaj wydała swoje pierwsze warczenie ,więc niezłe ziółko z niej rośnie ,chyba zawczasu zaopatrze się dla niej w porządny kaganiec hehhheeeee :megagrin: Jeszcze wiekszość czasu spędzaja na śnie i popijaniu mleczka ,prosto z mleczarni ,a ja juz się nie moge doczekac kiedy zaczną łazić po pokoju . Quote
KingToy's Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 aaaa , Joasiu !!! ale cudowne przezycia !!!! prawda moj Vilik wydawal juz grozne dzwięki od pierwszych dni zycia .... stąd jego imię ( choć w nieco mniej strasznej formie ...) :o)) Quote
Guest Reyes Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 KingToy's;9524762 napisał(a):aaaa , Joasiu !!! ale cudowne przezycia !!!! prawda moj Vilik wydawal juz grozne dzwięki od pierwszych dni zycia .... stąd jego imię ( choć w nieco mniej strasznej formie ...) :o)) A jaka była ta straszna? Quote
KingToy's Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Reyes - ...(Wilk, Wiluś) ,, straszne wilczysko'' otwierało mordkę tak szeroko jakby chciało nas połknąć i wydawało przesmieszne dzwięki podobne do warczenia wyglądało to niezwykle komicznie... ee , no i moze to nie było aż takie straszne ....stąd jego imię Vili, Viliam... Joasia , dzisiaj opublikowano nasze pierwsze ogolnopolskie ogloszenie , jeden z chętnych (sympatyczny Pan) , wspominal o brązie..., czy ewentualnie mogę go przekierować na Ciebie ? Twoj brązik jest juz zamowiony ? czy jeszcze wolny ? pisz na moj e'mail Pozdraiam !! Quote
Joanna G Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Miałam powklejac fotki maluszków ,ale tak się złożyło ze w tym dniu odbierałam poród mojej afganki. Czyli psie towarzystwo powiększylo mi sie o 6 główek i ogonków i 24 łapki hehhehhe. Postaram się jutro wkleic jakies nowe foteczki ,bo pudelusie juz zaczynaja pomalutku przypominac pudelki hihiii. W sumie to juz sie nie moge doczekac pierwszego strzyżenia buziaków u maluszków . Quote
Eustachy Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Joanna G']Miałam powklejac fotki maluszków ,ale tak się złożyło ze w tym dniu odbierałam poród mojej afganki. Czyli psie towarzystwo powiększylo mi sie o 6 główek i ogonków i 24 łapki hehhehhe. No no to Ci się towarzystwo powiększyło :cool3: a jak tam siostrzeńcy?? Obiecujesz i obiecujesz Nam zdjęcia i znów muszę się obejść smakiem :mad: Gratuluję nowych dzieciaków :lol: buziaki od ciotki Cześki dla całego towarzystwa. Quote
Joanna G Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Eustachy aaaaaaaaaaaaaaaa kurcze mogłas na mnie na gg nakrzyczeć ,a nie tak oficjalnie na forum :diabloti: . Dziekujemy za buziaki ,postaram sie jutro tak jak juz obiecałam ,teraz nie ma rady musze to zrobic . No chyba żeby jakies trzęsienie ziemi czy inny kataklizm w tym przeszkodziły :) Quote
Eustachy Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Joanna G']Eustachy aaaaaaaaaaaaaaaa kurcze mogłas na mnie na gg nakrzyczeć ,a nie tak oficjalnie na forum :diabloti: . Na forum ma większą siłę rażenia :eviltong: hyhyhyhy To czekam na te czekoladki :loveu: do schrupania mniam mniam Quote
Gośka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Asia ty wypluj te kataklizmy, bo ostatnio mówią o wichurach i pozrywanych dachach;) A na czekoladki i ja czekam i czekam i doczekać sie nie mogę. Chociaż mnie tam i tak bardziej czarnulka się podoba:loveu: Quote
Joanna G Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Gośka napisał(a):Asia ty wypluj te kataklizmy, bo ostatnio mówią o wichurach i pozrywanych dachach;) A na czekoladki i ja czekam i czekam i doczekać sie nie mogę. Chociaż mnie tam i tak bardziej czarnulka się podoba:loveu: Tfuuu , tfuuu , tfuuu wyplułam 3 razy przez lewe ramie hehhee. No kobiety juz teraz nie mam innego wyjścia ,tylko jutro musza byc fotki :) Quote
Gośka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Obiecanki cacanki;) Asia a wiesz że ja dopiero teraz zobaczyłam że Twoje afganiątka urodziły się 21 lutego, w dzień urodzin Ali!!! Czyżby jakiś znak? teraz ja pluję tfu tfu tfu przez to lewę ramię:lol: Quote
aneta Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Asia a ja chcę zobaczyć małe szczury afgańskie - dawaj je tu :razz: Chyba rozróżnimy zdjęcia szczuro-pudli od szczurów afgańskich :razz: Quote
Eustachy Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Joanna G napisał(a):Tfuuu , tfuuu , tfuuu wyplułam 3 razy przez lewe ramie hehhee. No kobiety juz teraz nie mam innego wyjścia ,tylko jutro musza byc fotki :) Musisz musisz :evil_lol: tylu chętnych czeka. Quote
Joanna G Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='aneta']Asia a ja chcę zobaczyć małe szczury afgańskie - dawaj je tu :razz: Chyba rozróżnimy zdjęcia szczuro-pudli od szczurów afgańskich :razz: OK ale jak ktoś ode mnie zechce kupic 6 czarnych pudli duzych to normalnie bedzie duzy problem hehhheehhhee. Oto foteczki :) To 3 maluszki ,ktore pojawiły sie na świecie na początku a potem juz cała reszta :) 4 chłopaki i 2 dziewuchy . A teraz dziewczyny przestawiac sie z pudli na afgany ,mniej roboty hehehhee. Quote
Joanna G Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Eustachy napisał(a):Śliczności :loveu: małe chomiczki Hehehhee tak zawsze mowiła IraKa , że to nie male pudelki tylko chomiki pudlowe :) Więc informuję ,że to nie chomiki afganskie tylko świneczki morskie ,takie mocno upasione hehhee. Quote
Recommended Posts