Joanna G Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Dnia 0502.2008 przyszły na świat 1 dzieci Negry :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: O godzinie 19.45 urodził się brązowy chłopczyk , waga 182 gramy. 2 czarna dziewczynka przyszła na świat o godzinie 20.18 , waga 186 gramów. Jako ostatni na swiecie pojawił się chłopczyk ,o godzinie 21.42 ,oczywiście brązowy i największy z towarzystwa ,waga 192 gramy. Mamusia czuje się dobrze , dzieci narazie większość czasu spędzaja przy cycu. Quote
IraKa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Asia gratulacje dla całej dzielnej ekipy:Rose: Zdjęcia proszę nam pokazać jak najszybciej:mad: zwłaszcza brązików :loveu: Quote
Guest Reyes Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Gratulacje! Koniecznie zdjęcia prosimy ;-) Quote
KingToy's Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Asieńka !!! nooooo ....w końcu urodziłyście !!!! dla Ciebie i dzielnej Negry - Bolshe GRATULATION !!!!! a dla całej słodkiej trojki - tak samo słodkie buziaki od Toy'sów !!! nasza wielka biała Olivia równiez do tych buziaków przylącza się z cała swoją gorącą namietnoscia !!! :o)) z niecierpliwoscią bedziemy oczekiwac pierwszych foto !!!! tym czasem pozdrawiamy serdecznie !!! zycząc mamuli(Negri) duzo mleczka a maluszkom by szybciutko i zdrowo rosły !!! MMKami... & Toy's group Quote
Joanna G Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Kochani ,serdecznie dziekuję za gratulacje w imieniu Negry. Obiecuje ,ze jutro wstawię foteczki i te zrobione na goraco zaraz po porodzie ,jeszcze mokrych maluszków i jutro zrobie nowe fotki też . Negrusie to super mama ,cały czas leży przy maluszkach i daje im dzielnie mleczka :) Toaletę też wykonuje bezbłędnie. Maluszki są chyba zadowolone z takiej mamusi ,bo nawet ich w domku za wiele nie słychać ,nie skomlą ,nie piszczą , z czego jestem bardzo zadowolona . Ciotka Jenny zaglądała z daleka na maluchy ,ale ona jakoś nie bardzo jest zainteresowana tymi małymi kuleczkami hehheee. Quote
Gośka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Joanna G napisał(a): Jako ostatni na swiecie pojawił się chłopczyk ,o godzinie 21.42 ,oczywiście brązowy i największy z towarzystwa ,waga 192 gramy. Rozumiem że to "mój" standard:lol::lol::lol:;) Asiu SUPER!!! Gratuluję raz jeszcze:p Quote
Eustachy Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 GRATULUJEMY :multi: Pozdrowienia od Cześki dla "siostrzeńców" niech się zdrowo chowają :) Z niecierpliwością czekam na zdjęcia maluchów. A Jenny jak Jenny , w końcu FEMINISTKA :D ahahahahaha Quote
dog_master Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 GRATULACJE :loveu: Foty, foty, foty! Quote
iremos Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Gratulacje i czekam z niecierpliwoscia na fotoreportaz ;) Quote
martyna. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ogromne gratulacje :loveu::loveu::loveu: Niech maluchy zdrowo rosną :loveu: I czekamy na fotki :) Quote
Joanna G Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Gośka napisał(a):Rozumiem że to "mój" standard:lol::lol::lol:;) Asiu SUPER!!! Gratuluję raz jeszcze:p Gosia ,kurcze myslisz że to wyrosnie na standarta ?? A ja myslałam ,ze Ty wolisz inne kolorki :) Eustachy napisał(a):GRATULUJEMY :multi: Pozdrowienia od Cześki dla "siostrzeńców" niech się zdrowo chowają :) Z niecierpliwością czekam na zdjęcia maluchów. A Jenny jak Jenny , w końcu FEMINISTKA :D ahahahahaha Ojjjj Karolina dokładnie , Jenny dalej zatwardziała Feministka :) Quote
Joanna G Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Tak jak obiecałam wczoraj wstawian "gorące " foteczki maluszków po urodzeniu. Później będę robic nastepne ,moze znajde chwilke i też wrzucę. 1 piesek brązowy Sunia czarna 2 brązik I wszystkie razem :) Sorki za jakość zdjęć ,ale wiecie jak to jest ,szczeniaki jeszcze mokre ,mi sie trzęsły ręce a foteczki musiały jakies byc hehehheee. Quote
Gośka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Joanna G napisał(a):Gosia ,kurcze myslisz że to wyrosnie na standarta ?? A ja myslałam ,ze Ty wolisz inne kolorki :) No jasne ze to standard bedzie:evil_lol:, jakos przeboleję ten kolor;), od czego sa farby:eviltong: A powaznie (bo nie wiem jak inni reaguja na takie dowcipy), Asiu psiurki cudo, piekne fasolki. Mysle ze z takim papierem to naprawde beda male cuda. Trzymam kciuki za maluchy, niech cudnie rosna i znajda najlepsze domki pod sloncem. Quote
Guest Reyes Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Jaaaaaakie cuda! Oby Ci sie dobrze chowały <Cmok> Quote
Joanna G Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 IraKa napisał(a):Czekoladki :loveu: mnnnnnniam. Irenko ,a czarnuszka to co ,zła ???????????? :mad: hehheeee Quote
IraKa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Oj, przecież wiesz że czarnuchy u mnie na szarym końcu :niewiem: Aczkolwiek potrafię docenić ich urodę . Jestem pod wrażeniem paru duuużych czarnuchów z SPM. Nie mniej jak tylko pojawia się alternatywa czarnuchy schodzą na dalszy plan:eviltong: A tak w ogóle to nie zagaduj nas tutaj tylko następne fotki wrzucaj bo dzieci na pewno już trochę urosły... Quote
Gośka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 IraKa napisał(a):A tak w ogóle to nie zagaduj nas tutaj tylko następne fotki wrzucaj bo dzieci na pewno już trochę urosły... Właśnie, skoro ten jeden to standard to na pewno już z tych 186 gram przytył na kilo osiemdziesiąt:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fotki fotki !!! Quote
Joanna G Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 IraKa napisał(a): A tak w ogóle to nie zagaduj nas tutaj tylko następne fotki wrzucaj bo dzieci na pewno już trochę urosły... Irena bardzo chętnie bym wrzuciła nowe foty ,ale mój ************* aparat odmówil posłuszeństwa ,wrrrrr:mad: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Gośka napisał(a):Właśnie, skoro ten jeden to standard to na pewno już z tych 186 gram przytył na kilo osiemdziesiąt:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fotki fotki !!! Gosia jak juz pisałam ,na fotki trzeba bedzie poczekac :placz: A ten 186 gram to moja czarna sunia ,a nie Twój standart hehhehee. I zapowiadam Ci ,zebys nie była zawiedziona - to będę śliczne miniaturki :multi::megagrin::Dog_run:a nie standarciki hehhheeee. Quote
KingToy's Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Joasia !!!! noooo , teraz Ty pilnuj swoje czekoladki !!!!! widok jest ........poprostu ,,słodki'' !!!!! Ps/. z pewnością - to miniaturki....., choć moje słodkie tłuste maleństwo ,,Mitya'' ważyło 15,5 dkg ........ jutro konczy 3 m- ce , iiii .... z całą pewnością jest to wariant ,, toy '' - ma 16 x 16,5 cm Quote
Oleniek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Gratulacje!!!1:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Przepiękne:multi: i te brąziki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: oj aparat nowy kup;), bo my tu nie wyrobimy z ciekawości:loveu::loveu::loveu:, a ja to na pewno:loveu: Quote
Gośka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Joanna G napisał(a):A ten 186 gram to moja czarna sunia ,a nie Twój standart hehhehee.. O kurcze to masz dwa standardy?:crazyeye:;):lol: Joanna G napisał(a):I zapowiadam Ci ,zebys nie była zawiedziona - to będę śliczne miniaturki :multi::megagrin::Dog_run:a nie standarciki hehhheeee. To ze standarda nici???;):lol: No to w takim razie ja rezygnuję:eviltong: Asiu czekamy niecierpliwie na foteczki małych czekoladek, a ja na fotki brunetki:loveu: Quote
aneta Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Przyłączam sie do gratulacji :loveu::loveu::loveu: Niech kolorowy miocik ślicznie Ci rośnie :loveu::loveu::loveu: Późno ale miałąm problemy z zalogowaniem się na dogo :shake: Quote
Joanna G Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 W końcu dogomania chodzi :multi: więc moge wkleic kilka foteczek :) Quote
martyna. Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Śliczne dzieciaczki :loveu: A jakie fajne legowisko mają :loveu: Ja osobiście polecam Dry Bed'y,bo nie przesiąkają jak maluchy siku zrobią :razz: Ale piękne są,napatrzeć się na nie nie mogę :smilecol:Oj rosną male interki :loveu::multi::loveu: Quote
Recommended Posts