Obama Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Młody,zdrowy pies w typie amstaffa poszukuje nowego domu z powodu sytuacji rodzinnej. Tajfun -ok 2 lat -paszport,chip (trzeba będzie zmienić dane właściciela po adopcji) -zdrowy -BEZPROBLEMOWY -aktualne szczepienia -nieagresywny do zwierząt ,psy zamęcza zabawą ! -koty lekceważy (obecnie przebywa z jednym w domu) -do dzieci stosunek obojętny - bardzo energiczny,skory do zabaw,skoczny,radosny,żywiołowy - bardzo ładna sylwetka - troszkę nieokrzesany ale to kwestia pracy z psiakiem Pies przebywa w Dąbrowie Górniczej, byłoby wskazane by trafił do domu z ogrodem by spożytkować tą energię,która w nim drzemie. Myślę,że aktywny właściciel będzie zachwycony. Odpowiedzialne,DOROSŁE osoby proszę dzwonić: 0515470908 (czasami właściciel nie może odbierać- proszę więc o odrobinę cierpliwości). ewentualnie mail : x_aniuchna_x@yahoo.com Przepraszam za dość niewyraźne zdjęcia ale mój aparat nie nadążał za tym energicznym młodzieńcem. Quote
majqa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Piękny...Jaka szkoda, że ma się rozstać z tymi, których kocha. Quote
Obama Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 uważam podobnie.:shake: ale cóż zobowiązałam się pomóc psu więc to czynię bez względu na stopień nieodpowiedzialności właściciela. Quote
majqa Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Co u astusia? Zmieniło się coś przez ten ostani czas, gdy nie działało dogo? Gdzie poza dogo psiak został poogłaszany? Quote
majqa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Tengusia napisał(a):kolejna slicznosc :( Szkoda, że nie wiemy, co się z nim dzieje lub stało, czy znalazł dom. Quote
JagnaP Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 głucha cisza, czy może już coś wiadomo? Quote
Obama Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Przepraszam,że nie odpowiadałam. Pies wciąż szuka domu co mnie nieco dziwi ponieważ jest pięknym,zdrowym i bezproblemowym psiakiem o duszy szczenięcia.:shake: Quote
ASICA Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 napisz pw do Doddy,ona zajmuje sie adopcjami astów. Quote
Obama Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 juz jej podsylalam link przy okazji rodziny poszukujacej psa.ale cisza. nie wiem gdzie jeszcze moge go oglosic. Quote
JagnaP Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 w tym dziale na 1 stronie masz podpięty link "darmowe ogłoszenia" Quote
Obama Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 dziękuję, JagnoP ;) Poszły ogłoszenia szerzej w "eter" :cool3::razz: może to pomoże.:roll: Quote
Obama Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Chciałam poinformować,że piesek ma szczęśliwy nowy dom.Oby zaznał tu tyle miłości ile możliwe. Quote
Recommended Posts