dariaopole Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 doddy napisał(a):W sobotę sunia przyjeżdża do Warszawy. ;) dziś sobota :cool3: czekamy więc na jakieś info ;) Quote
kataryna18 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 ja też;) a ja dowiedziałam się ze własciciel suki jest mi znany:angryy: Nie wiem kto to bo nikt mi się nie chce wychylić ,ale wiem ze chcieli iść po nią do schrosnika , myśleli chyba ze zdechła w tym lesie.Bo Rumbe znaleziono na pół żywą w lesie nie dalekto miejsca gdzie mieszkam,bo z tzw. sąsiedniej wsi.Wet przyznał mi racje ze widac od razu ze jest to suka z walk:-( Co jest najleprze jesli własciciel by się znalazł i schronisko wytoczyło by mu sprawe( a jak z nimi gadałam to często to robią) to Rumba musiała by siedziec w schronisku zeby gościu dostał wyrok ,bo niby jako depozyt czy jakos tak.I jaka w tym polityka? Suka cierpiała i by musiała jeszcze cierpieć zeby taki duper został ukarany głupimi zawiasami:-(:angryy: Rumba ma kolor w realu ciemny brąz i piwne oczka :loveu: Quote
Puma1984 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Jak mi sie skoncza bazarki to zasile konto Fundacji, na dzien dzisijeszy mam na koncie juz ok 80 zł, a z bazarków które trwaja na dzien dzisijeszy jakies 120 zł :-) Quote
doddy Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Puma Ty ciotka jak zwykle nam strasznie pomagasz, dziękujemy! :loveu::loveu::loveu: O raju!!!! Po Rumbę kolejki powinny zacząć się ustawiać taka jest cudna! Rumba już u mnie. Dziękuję Royowi i Kasi za przywiezienie jej i za długie pogaduchy. Rumba jest strasznie grzeczną jak na razie, zrównoważoną sunią. Jest ogólnie cicha i spokojna. W kontaktach z ludźmi jest wesoła, delikatna, nie nachalna. Przede wszystkim to raczej pitbullka. Jest czekoladowa z czarnymi prześwitami. Waży 15kg. Rany które ma z pewnością pochodzą z pogryzienia. Ma spuchniętą łapę i przedpiersie. Dostaje antybiotyk oraz leki przeciwzapalne. Po 3 tyg mamy ponownie wykonać rtg by zobaczyć obraz czy się polepszyło wszystko. Rumba jak na razie nie okazała agresji do ludzi. Do zwierząt formalnie też nie, choć szczekała na jakieś pieseczki pod Kliniką. Do mnie weszła i psów nie zjadła… Ogólnie na moje suki nie zwraca uwagi, choć dla bezpieczeństwa siedzi w klatce jak wychodzę. Jej reakcje wyglądają na psa, który mieszkał w domu z ogrodem. Bała się wejść na klatkę ale jak ja weszłam to ona też. Bez problemu weszła na 4 piętro. Na razie to tyle informacji. Quote
andzia69 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Kasia - kiedy zrobisz fundacje AST OPP????? Cholera - jak od tego roku mogę już przekazywać ten 1 % to teraz nie mam komu:placz::placz::placz: a byloby tego x 2...myślę, ze troszku by bylo...no i na pewno wielu innych ludzi by wpłacilo...a tak to dupa Quote
Puma1984 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 andzia69 napisał(a):Kasia - kiedy zrobisz fundacje AST OPP????? Cholera - jak od tego roku mogę już przekazywać ten 1 % to teraz nie mam komu:placz::placz::placz: a byloby tego x 2...myślę, ze troszku by bylo...no i na pewno wielu innych ludzi by wpłacilo...a tak to dupa Tez mnie to interesuje... ja z DG płace nia małe podatki... i tez nie wiem komu przekazac.... Quote
doddy Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Najwcześniej w przyszłym roku. Musimy wykazać, że jesteśmy użyteczni. ;) Quote
natalia_aa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 doddy napisał(a):Najwcześniej w przyszłym roku. Musimy wykazać, że jesteśmy użyteczni. ;) No tu moze byc problem :evil_lol: // z moich bazarkow na razie jest koło 100zł. Kasia pieniadze z bazarkow (jak sie skoncza) slac na ogolne konto Fundacji? Quote
doddy Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Słać albo na fundację albo do Darii. Może być do Darii na sterylki. Jak wolisz. ;) Quote
Tengusia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 przepraszam ale musze zmniejszyc bannerki bo Basia dostala banna za niewymiarowy bannerek kochanej Rumby :placz: i czuje sie posrednio winna za to :-( Quote
kataryna18 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 super ze jest już bespieczna:multi: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Nie chwal dnia przed zachodem słonca. Andzia, jezeli nie masz komu przelac to jakbys miala chec to mozesz na KPDZ w tychach czyli na Przystan Ocalenie. Quote
andzia69 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a): Andzia, jezeli nie masz komu przelac to jakbys miala chec to mozesz na KPDZ w tychach czyli na Przystan Ocalenie. ale tam konie mają...ja wolę na piesecki:cool3: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Psy tez sa , jest moj ulubieniec Misio zabrany z laboratorium, sluzyl jako tester, schrowany jest strasznie i kotki sa i wlasciwie wszystkie zwierzatka. Oczywiscie jezeli masz inne propozycje to pewnie ja tylko napisalam bo ufam Przystani i wspolpracuje z nimi i wiem jak jest. Quote
Tengusia Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 przepraszam ale musze zmniejszyc bannerki bo Basia dostala banna za niewymiarowy bannerek kochanej Rumby :placz: i czuje sie posrednio winna za to :( Quote
doddy Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Andzia poczekaj z rozliczaniem się to może będziesz mogła przelać na nas ;) Wczoraj coś załatwiałam ale będzie wiadomo po 23 stycznia dopiero. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Po pierwsze zmiany dotyczace finansow zechcij konsultowac ze mna. Przejscie na PP wymaga prowadzenia innej ksiegowosci to raz. Dwa, niezaleznie od tego co zalatwilas nie ma takiej mozliwosci. Listy OPP zostaly zamkniete przez MF w grudniu i przeslane do US. Wiec nie licz na to. Quote
doddy Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Mądraliński nietopyr się odezwał. OPP w tym roku nie zrobimy ale mozliwość zbierania 1% mamy :eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 doddy napisał(a):Mądraliński nietopyr się odezwał. OPP w tym roku nie zrobimy ale mozliwość zbierania 1% mamy :eviltong: To moze mi to wytlumacz . A ja Tobie powiem, ze to nie jest takie fajne z pkt widzenia mojego czyli finansowego. Quote
Fasolka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Cudna bida jest :-) Ta minaaaa :-) Bardzo się cieszę, że ją wyciągnęłyście, przefajnie się prezentuje na kanapie ;-) Powiedzcie a te cycochy są ok? Quote
doddy Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Cycochy są powyciągane strasznie... Myślę, że trzeba jej bedzie zrobić plastykę bo wygląda to koszmarnie... Quote
ruda76 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Doddy masc prawie identyczna jak Mamby wiec .........( ty wiesz kto):cool3: nie zorientują się, ze to inny pies:evil_lol: Quote
doddy Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Jak mi znajdziesz sponsora z willą z basenem, dobrym autem (by można było po pieski jeździć) to wtedy mogę ją zostawić. Quote
Recommended Posts