Jump to content
Dogomania

Galeria (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[URL="http://picasaweb.google.com/lh/photo/4n7CJHyGrNWWmRjhtDLv0A"][IMG]http://lh3.google.com/marzena.mis/R-qEJ_llgWI/AAAAAAAAAIE/Nw-cNEQ3zuo/001_Antek.JPG.jpg?imgmax=400[/IMG][/URL]
Fajna zima tej wiosny ......

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No proszę kolejna się naumiała wstawiać fotki :cool3: (nareszcie :eviltong:) - BRAWO! :kciuki: I co, wcale to nie jest takie trudne jak się na początku wydaje?

A tak wogóle to co to za wprowadzanie w błąd oglądaczy :megagrin::megagrin::megagrin:- Zuma na zielonej trawce a Anubis na śniegu :evil_lol: - oj dziewczyny ustalcie wersje wydarzeń ;):evil_lol:;):evil_lol:;):evil_lol:;)

A tak poważnie - ta zima przyszła o dwa / trzy miesiące za późno :shake:

Pzdr

Posted

[QUOTE=Marzena>>;9789726]http://lh3.google.com/marzena.mis/R-qEJ_llgWI/AAAAAAAAAIE/Nw-cNEQ3zuo/001_Antek.JPG.jpg?imgmax=400
Fajna zima tej wiosny ......[/QUOTE]

oo jakie zdolne są AA.. chodzenie tylko na 2 łapkach :loveu:

a orzy okazji informuje, że tak jak kilka miesięcy temu tak i teraz Wasza strona nie działa w mojej przeglądarce (Opera)

Posted

[quote name='bety']No proszę kolejna się naumiała wstawiać fotki :cool3: (nareszcie :eviltong:) - BRAWO! :kciuki: I co, wcale to nie jest takie trudne jak się na początku wydaje?
[/quote]

Też się cieszę :evil_lol::diabloti: nie, nie jest to trudne wręcz banalne :evil_lol:
i nawet nie muszę nigdzie tworzyć albumów po prostu ze strony wchodzi, :)

[IMG]http://aaakita.pl/mambots/content/_jgfw_/images/fotogaleria/zewa_fotogaleria5/001_Zewa.JPG[/IMG]

Posted

[quote]a orzy okazji informuje, że tak jak kilka miesięcy temu tak i teraz Wasza strona nie działa w mojej przeglądarce (Opera)[/quote]

Wiem , wiem Agappe nie umiem jeszcze sobie z tym poradzić tzn z "Operą":shake: , IE też mi robi różne sztuczki, z czasem będzie wszystko działało OK a póki co FireFox proponuję :diabloti::lol:
Sorki wielkie i pozdrawiam

Posted

[quote name='pwojtas']A to ich brat Vico Nocne Życzenie z Malamutem Kacprem:)

Witamy!

Widzę, że są jakieś problemy z wstawieniem fotek. Może w czymś pomóc?
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Witamy!

Widzę, że są jakieś problemy z wstawieniem fotek. Może w czymś pomóc?
Pzdr

Dziękuje bardzo już naprawiłem poprzednie niedopatrzenie:)
Witam Wszystkich Serdecznie

Posted

pwojtas napisał(a):
Dziękuje bardzo już naprawiłem poprzednie niedopatrzenie:)
Witam Wszystkich Serdecznie

Super! :lol:
Pzdr

Posted

Agappe napisał(a):
śliczne zdjęcie i śliczna modelka :loveu::loveu:

Dzięki!!:loveu: Spinka odzyskała swoją werwę i znowu cieszy ją pozowanie i modelkowanie :razz:;)

Posted

Dzisiaj dotarła do mnie bardzo smutna wiadomość :placz::placz::placz::placz::placz:

Wczoraj w wieku 14 lat odeszła za Tęczowy Most mamcia mojej Gabisi

AKATSUKI Skierdy
2.I.1994 - 10.IV.2008

• Posted

Agappe napisał(a):
    śliczne zdjęcie:loveu::loveu::loveu:

Dzięki:p Jorka szykuje się na dzieciaczki, więc to chyba ostatnie zdjecia przed porodem:) mamcia musi odpoczywać:biggrina:

• 2 weeks later...
    Posted

a orzy okazji informuje, że tak jak kilka miesięcy temu tak i teraz Wasza strona nie działa w mojej przeglądarce (Opera)

HI,
    Agappe, proszę sprawdź czy działa stronka, powinno być już wszystko w porządku :) ( aha , ale wyczyść historię i cookies)
    PZDR

Posted

Super te wiosenne fotki... :) Blekitne niebo, ukwiecone drzewa i mlecze - dla mnie brakuje tu jeszcze wody i drugiego psiaka do zabawy - byloby wszystko :)

pozdrawiam