Jump to content
Dogomania

Galeria (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Witam! Coś zamarła ta galeria więc ją trochę ożywię:wink: Chodz Zumka pokażę ci najfajniejsze miejsca w lesie! idę! idę! błotko też jest super! Wracajmy już do domu!

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='buckshot']Musimy pochwalić się naszymi papciochami :evil_lol: to chyba pierwsze takie malutkie Akitki Amerykańskie :loveu::loveu: w galeri:p

pzdr
Witam
W razie problemów wychowawczych lub jakby szczeniaczki nie chciały jeść to dzwońcie przyjedzie tatuś Tygrys i przeprowadzi szkolenie.
K

Posted

Piękne maleństwa...to chyba najpiękniejsze, a na pewno najbardziej urocze ;) psiole na dogo :) przynajmniej mi sie tak wydaje, te staruchy są zbyt pompatyczne ;), a takie cuda, to aż sie serce raduje jak na nie patrze, a w szczególności,ze to są dzieci naszego kochanego Tadzia :)

Bardzo sie cieszymy,ze tak pięknie i zdrowo rosną...i życzymy Wam i sobie rowniez ;), żeby dawały nam wszystkim wiele dumy i radości :) a na pewno tak będzie, wierzymy w to gorąco...

tylko szkoda,ze tylko my Wam gratulujemy tak uroczych maluchów, ale widocznie inni maja inne sprawy na głowach i raczej nie gratulują, ani sukcesów ani ślicznych maleństw...przykro trochę, zważywszy, na fakt,że ponoć jest tu tak wiele " miłośników rasy "... a jak sie coś dzieje złego to wtedy....ogrooooooom wszystkich, klawiatury płoną że aż człowiek nie nadąża czytać....taki jest tu ruch ;)
ale ok, faktycznie, trochę pasywności tez sie czasami przydaje...

Pozdr
J.

Posted

Buckshot śliczne maluszki:loveu::loveu::loveu: Niech zdrowo rosną i podbijają ringi ;)

Moje serducho i tak należy do Boltsiego, którego miałam przyjemność dowieźć do jego nowego domku w Finlandii :) I oczywiście gratulacje za wyhodowane TAKIEGO psa z TAKIM charakterem

pozdrawiam serdecznie
Gosia

Posted

Alez sliczniutkie puchatki :loveu: Dawno nie odladalam takich malutkich kitek amerykanskich. Sama radosc :loveu:

Zdrowia, szczescia i samych pysznosci w miskach dla maluchow :)

Posted

Dan Danilo, Gosiu & Wani dziekujemy za cieplutkie słowa:loveu::loveu::loveu:
Nasze małe papciochy przesyłają gryzaczki - już nie całusy:shake: bo tną jak komary co popadnie... a już najlepiej mokry gryz, nowym, małym kłem - prosto w nochal, gdy nachylamy się by dać im buziaka.... ot co:evil_lol:
pzd

Posted

buckshot napisał(a):
Dan Danilo, Gosiu & Wani dziekujemy za cieplutkie słowa:loveu::loveu::loveu:
Nasze małe papciochy przesyłają gryzaczki - już nie całusy:shake: bo tną jak komary co popadnie... a już najlepiej mokry gryz, nowym, małym kłem - prosto w nochal, gdy nachylamy się by dać im buziaka.... ot co:evil_lol:
pzd

Uroki posiadania szczeniaków;).
Oczywiście bardzo ich Wam gratuluję i życzę, żeby wyrosły na kochane, mądre i piękne psiska:cool3:!

Posted

INU napisał(a):
Uroki posiadania szczeniaków;).
Oczywiście bardzo ich Wam gratuluję i życzę, żeby wyrosły na kochane, mądre i piękne psiska:cool3:!

Ogromne dzieki INU:loveu:

tak, takie to uroki posiadania małych pijawek:p już nie wystarcza tona zabawek.... trzeba czasem capnąć kogoś w nogę, napasć braciszka, który smacznie śpi i wyszarpac go za ogon albo ucho... takie małe Akiciątko musi troszkę poprzypominać, że właśnie ma nowe zęby:diabloti:

pzd

Posted

Dzięki,Dzięki!!

Pozdrowienia dla Elci i tatusia Besta(przy okazji powodzenia na
wyprawie!)dla Wani i Kasieńki oczywiście też.Dziękuję babci Jorci
za miłe słowa:lol:
pozdro.

Posted

Agappe napisał(a):
świetnie zdjęcia - w szczególności pierwsza część!!!

Dzięki!!!

Nie wiem dlaczego nikt z AA nie chwali się swoimi pociechami w tej galerii, chyba nie mają czasu ponieważ "przygotowują" się do wystawy w Kr.:diabloti: