*aneta* Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Witam! Coś zamarła ta galeria więc ją trochę ożywię:wink: Chodz Zumka pokażę ci najfajniejsze miejsca w lesie! idę! idę! błotko też jest super! Wracajmy już do domu! Quote
bety Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Franka napisał(a):Szukamy Benki:evil_lol: http://img207.imageshack.us/img207/3749/1002047so6.jpg No nareszcie :cool3:, ktoś się tu naumiał fotki wlepiać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: najwyższy czas. Pzdr Quote
*aneta* Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Cieszę się, że jest nas więcej w naszej galerii:cool2::cool2: Quote
*aneta* Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Witam! Mam jeszcze fotki z Bytomia:p Pozdrawiam:bye: Quote
buckshot Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Musimy pochwalić się naszymi papciochami :evil_lol: to chyba pierwsze takie malutkie Akitki Amerykańskie :loveu::loveu: w galeri:p pzdr Quote
Dan Danilo Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='buckshot']Musimy pochwalić się naszymi papciochami :evil_lol: to chyba pierwsze takie malutkie Akitki Amerykańskie :loveu::loveu: w galeri:p pzdr Witam W razie problemów wychowawczych lub jakby szczeniaczki nie chciały jeść to dzwońcie przyjedzie tatuś Tygrys i przeprowadzi szkolenie. K Quote
Dan Danilo Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Piękne maleństwa...to chyba najpiękniejsze, a na pewno najbardziej urocze ;) psiole na dogo :) przynajmniej mi sie tak wydaje, te staruchy są zbyt pompatyczne ;), a takie cuda, to aż sie serce raduje jak na nie patrze, a w szczególności,ze to są dzieci naszego kochanego Tadzia :) Bardzo sie cieszymy,ze tak pięknie i zdrowo rosną...i życzymy Wam i sobie rowniez ;), żeby dawały nam wszystkim wiele dumy i radości :) a na pewno tak będzie, wierzymy w to gorąco... tylko szkoda,ze tylko my Wam gratulujemy tak uroczych maluchów, ale widocznie inni maja inne sprawy na głowach i raczej nie gratulują, ani sukcesów ani ślicznych maleństw...przykro trochę, zważywszy, na fakt,że ponoć jest tu tak wiele " miłośników rasy "... a jak sie coś dzieje złego to wtedy....ogrooooooom wszystkich, klawiatury płoną że aż człowiek nie nadąża czytać....taki jest tu ruch ;) ale ok, faktycznie, trochę pasywności tez sie czasami przydaje... Pozdr J. Quote
Gosia & c.o. Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Buckshot śliczne maluszki:loveu::loveu::loveu: Niech zdrowo rosną i podbijają ringi ;) Moje serducho i tak należy do Boltsiego, którego miałam przyjemność dowieźć do jego nowego domku w Finlandii :) I oczywiście gratulacje za wyhodowane TAKIEGO psa z TAKIM charakterem pozdrawiam serdecznie Gosia Quote
wani Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Alez sliczniutkie puchatki :loveu: Dawno nie odladalam takich malutkich kitek amerykanskich. Sama radosc :loveu: Zdrowia, szczescia i samych pysznosci w miskach dla maluchow :) Quote
buckshot Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Dan Danilo, Gosiu & Wani dziekujemy za cieplutkie słowa:loveu::loveu::loveu: Nasze małe papciochy przesyłają gryzaczki - już nie całusy:shake: bo tną jak komary co popadnie... a już najlepiej mokry gryz, nowym, małym kłem - prosto w nochal, gdy nachylamy się by dać im buziaka.... ot co:evil_lol: pzd Quote
INU Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 buckshot napisał(a):Dan Danilo, Gosiu & Wani dziekujemy za cieplutkie słowa:loveu::loveu::loveu: Nasze małe papciochy przesyłają gryzaczki - już nie całusy:shake: bo tną jak komary co popadnie... a już najlepiej mokry gryz, nowym, małym kłem - prosto w nochal, gdy nachylamy się by dać im buziaka.... ot co:evil_lol: pzd Uroki posiadania szczeniaków;). Oczywiście bardzo ich Wam gratuluję i życzę, żeby wyrosły na kochane, mądre i piękne psiska:cool3:! Quote
buckshot Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 INU napisał(a):Uroki posiadania szczeniaków;). Oczywiście bardzo ich Wam gratuluję i życzę, żeby wyrosły na kochane, mądre i piękne psiska:cool3:! Ogromne dzieki INU:loveu: tak, takie to uroki posiadania małych pijawek:p już nie wystarcza tona zabawek.... trzeba czasem capnąć kogoś w nogę, napasć braciszka, który smacznie śpi i wyszarpac go za ogon albo ucho... takie małe Akiciątko musi troszkę poprzypominać, że właśnie ma nowe zęby:diabloti: pzd Quote
kira Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Wstawiam kilka zdjęć z plenerku . Kobieta urosła i bardzo lubi wodę i kaczuszki. Quote
Franka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 No fakt urosla pannica:lol: do tego usmiechnieta morducha i pewnie szczesliwa ze mogla sie wytaplac w wodzie;) Pozdr. Quote
bety Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 http://images32.fotosik.pl/222/8ae8f873c7b4b7b7.jpg Hi, hi, hi - zmokła kurka - o pardonsik może kaczuszka skoro tak lubi akurat to ptactwo ;););) :lol::lol::lol: Pzdr Quote
buckshot Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='kira'] Gorące pozdrowienia od babci Jorci dla cudnej wnusi:loveu: Pozdrawiamy Quote
kira Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Dzięki,Dzięki!! Pozdrowienia dla Elci i tatusia Besta(przy okazji powodzenia na wyprawie!)dla Wani i Kasieńki oczywiście też.Dziękuję babci Jorci za miłe słowa:lol: pozdro. Quote
*aneta* Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Witam! Znowu jest fajna pogoda więc my korzystamy:cool1: najpierw pływanie troszkę brudna ta woda więc trzeba się wytrzeć Quote
*aneta* Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 c.d. i jeszcze ptaki, które mnie prowokują - ale muszę słuchać mojej pani!!!! do zobaczenia.............. Quote
Agappe Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 świetnie zdjęcia - w szczególności pierwsza część!!! Quote
*aneta* Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Agappe napisał(a):świetnie zdjęcia - w szczególności pierwsza część!!! Dzięki!!! Nie wiem dlaczego nikt z AA nie chwali się swoimi pociechami w tej galerii, chyba nie mają czasu ponieważ "przygotowują" się do wystawy w Kr.:diabloti: Quote
Dan Danilo Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 może nie mamy takich fajowych fotek ;) to chyba główny powód ;) a Kraków...jeszcze duuuuużo czasu...a przygotowania...trwają cały rok ;) przynajmniej powinny ;) Quote
*aneta* Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 No jasne Wy nie macie superowych fotek! Tylko jak wlepicie "Tygrysa" to ja patrzę tak:crazyeye: :-) Quote
Recommended Posts