Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

My nie, my się skubiemy gruntownie i czekamy aż w miejscu operacji wyrośnie piękny włos ;) I wystawiamy się pewnie dopiero w Warszawie czyli lipiec.
Wcześniej chciałam do NDM , 5-6 kwietnia ale stwierdziłam ze wolę , zeby mial lepszy włos. No i 5-6 jedziemy na zawody do Płocka zamiast na wystawę.

Posted

Łee czemu gdzie tam fajne wystawy to mam za daleko? :placz: Niestety Katowice nie moje tereny.. Ale zapraszam do Sopotu i Gdyni :evil_lol:

Posted

Waxy napisał(a):
Łee czemu gdzie tam fajne wystawy to mam za daleko? :placz: Niestety Katowice nie moje tereny.. Ale zapraszam do Sopotu i Gdyni :evil_lol:

Sopot dopiero w sierpniu ale ja chcę pojechać, Bzik nigdy morza nie widział :oops:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Sopot dopiero w sierpniu ale ja chcę pojechać, Bzik nigdy morza nie widział :oops:

Moje też nigdy morza nie widziały:oops: zawsze nad jezioro jezdzily:evil_lol:

Fifka była raz w Świnoujściu na dwa dni:cool3: ale nigdzie zabardzo chodzić nie mogła bo nas 3 psy goniły... :oops:

Posted

Wakacje są, cieplutko, morze jest, wystawa, sędzia jakiś z Ukrainy chyba.. :diabloti: Zwiedzicie przy okazji.. Malbork z zamkiem nie daleko.. Serdecznie zapraszam :diabloti:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Tzn ? :cool3:

Chyba nie pojedzie:shake: chodzi jak osioł ze spuszczoną głową (a na ringówce wogóle nie chodzi:placz:). Przez szczeniaki miała ciążę urojoną:shake: jest drażliwa, nic jej się nie chce... i do tego zbrązowiał jej nos :angryy:
Więc chyba tylko Zuzia jedzie podbijać ringi:evil_lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Ojej, biedna Fifka :-( Przesyłamy mizianko!
A Zuzi życzymy sukcesów :loveu:

To nie Fifka tylko Pufcia :evil_lol:
Z Fifka wszystko ok... wlasnie siedzi kolo moich nog i patrzy sie na mnie jakby mowila juz czas spac... :cool3: