ewelinka_m Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Tu możemy się chwalić naszymi osiągnięciami :cool3: wklejać fotki z wystaw itp Duzebzium, Bzikowa czekam na fotki z najbliższych wystaw :cool1: Quote
Aaliyah1981 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 widze ,ze dzial westie pomalutku ozywa oby tak dalej:multi:dorgie cioteczki czekamy na fotki oraz ciekawostki wystawowe . Quote
Bzikowa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 My nie, my się skubiemy gruntownie i czekamy aż w miejscu operacji wyrośnie piękny włos ;) I wystawiamy się pewnie dopiero w Warszawie czyli lipiec. Wcześniej chciałam do NDM , 5-6 kwietnia ale stwierdziłam ze wolę , zeby mial lepszy włos. No i 5-6 jedziemy na zawody do Płocka zamiast na wystawę. Quote
duzebzium Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 To z nikim się nie spotkam w Katowicach?:shake: To w tym roku podbijamy Warszawę :evil_lol: Quote
Waxy Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Łee czemu gdzie tam fajne wystawy to mam za daleko? :placz: Niestety Katowice nie moje tereny.. Ale zapraszam do Sopotu i Gdyni :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 to ja będę tylko kibicować :eviltong: i na fotki czekać Quote
Bzikowa Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Waxy napisał(a):Łee czemu gdzie tam fajne wystawy to mam za daleko? :placz: Niestety Katowice nie moje tereny.. Ale zapraszam do Sopotu i Gdyni :evil_lol: Sopot dopiero w sierpniu ale ja chcę pojechać, Bzik nigdy morza nie widział :oops: Quote
duzebzium Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Bzikowa napisał(a):Sopot dopiero w sierpniu ale ja chcę pojechać, Bzik nigdy morza nie widział :oops: Moje też nigdy morza nie widziały:oops: zawsze nad jezioro jezdzily:evil_lol: Fifka była raz w Świnoujściu na dwa dni:cool3: ale nigdzie zabardzo chodzić nie mogła bo nas 3 psy goniły... :oops: Quote
Waxy Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Wakacje są, cieplutko, morze jest, wystawa, sędzia jakiś z Ukrainy chyba.. :diabloti: Zwiedzicie przy okazji.. Malbork z zamkiem nie daleko.. Serdecznie zapraszam :diabloti: Quote
duzebzium Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 W piątek wystawa a Pufcia dalej zachowuje sie jak osioł:placz: Quote
duzebzium Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Bzikowa napisał(a):Tzn ? :cool3: Chyba nie pojedzie:shake: chodzi jak osioł ze spuszczoną głową (a na ringówce wogóle nie chodzi:placz:). Przez szczeniaki miała ciążę urojoną:shake: jest drażliwa, nic jej się nie chce... i do tego zbrązowiał jej nos :angryy: Więc chyba tylko Zuzia jedzie podbijać ringi:evil_lol: Quote
Bzikowa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ojej, biedna Fifka :-( Przesyłamy mizianko! A Zuzi życzymy sukcesów :loveu: Quote
duzebzium Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Bzikowa napisał(a):Ojej, biedna Fifka :-( Przesyłamy mizianko! A Zuzi życzymy sukcesów :loveu: To nie Fifka tylko Pufcia :evil_lol: Z Fifka wszystko ok... wlasnie siedzi kolo moich nog i patrzy sie na mnie jakby mowila juz czas spac... :cool3: Quote
Bzikowa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Oj przepraszam :oops: Nie wiem skąd mi się wzięło Fifka ;) Dobranoc białasy, zdrówka dla PUFCI :loveu: Quote
Recommended Posts