Doomsday Posted May 1, 2004 Posted May 1, 2004 Nowa porcja mojego diabelka ;] Na zdjeciach widoczny jest moj brat zabawiajacy dwie "suki" :D fota nr 1 fota nr 2 fota nr 3 fota nr 4 Doomsday... ulubiam Cię jak młodszego brata, ale błagam- zmniejsz te fotki co najmniej o połowę- tak 500 na 500 góra. Jak narazie przerobiłam je z img na url. Jak zmniejszysz, to to sobie zmień. dzięki. Dag. Quote
ganjunia Posted May 1, 2004 Posted May 1, 2004 super extra cuda te twoje psiny :D:D:D amstaff :angel: :angel: Quote
Dag Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Doomsday zmniejsz zdjęcia bo się Dag zapłacze hihihi... :lol: Najpierw zmieniłam foty Doomsdaya na linki, a dopiero potem przeczytałam resztę postów w tym topiku. Lapis!!! Jesteś genialna!!! :D Quote
Johny Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Ludzie,czy wy naprawdę nie wiecie co to jest InfranView ?,fajne,tylko fotki za długo się ładują Quote
Dag Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Ludzie,czy wy naprawdę nie wiecie co to jest InfranView ?,fajne,tylko fotki za długo się ładują nie... :oops: objaśnij, tylko wersję dla komputerowych blondi poproszę. :D Quote
Doomsday Posted May 2, 2004 Author Posted May 2, 2004 haha :D spoko nastepnym razem beda minimalne ;D :lol: Quote
AMFI Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Ludzie,czy wy naprawdę nie wiecie co to jest InfranView ?,fajne,tylko fotki za długo się ładują nie... :oops: objaśnij, tylko wersję dla komputerowych blondi poproszę. :D Infran to prościutka, darmowa przegladarka grafiki, w której ze zdjęcia 2 mega można zrobić 100 kilo, albo jeszcze mniej (za cenę jakości). Równie dobrze można to zrobić w każdym programie do obróbki zdjęć np Photoshopie - tu jakość się tak nie sypie. PZDR :P Quote
zaba14 Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Doomsday świetne fotaski ;-) a jak suczki sie dogadują? sa jakieś spięcia miedzy nimi ?? Quote
Dalmati&Maja Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Piękne sunie :D Amstaffka skacze jakby miała w łapkach sprężyny :lol: Quote
Doomsday Posted May 3, 2004 Author Posted May 3, 2004 Doomsday świetne fotaski ;-) a jak suczki sie dogadują? sa jakieś spięcia miedzy nimi ?? Dogaduja sie bardzo dobrze, zero spiec i mam nadzieje ze tak pozostanie :wink: Quote
zaba14 Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 Doomsday świetne fotaski ;-) a jak suczki sie dogadują? sa jakieś spięcia miedzy nimi ?? Dogaduja sie bardzo dobrze, zero spiec i mam nadzieje ze tak pozostanie :wink: No to super.. ;) Quote
Grimerek Posted May 5, 2004 Posted May 5, 2004 Doom czarnuchu widzimy sie po maturach wpadne z lona beda znowu dymily :D Quote
Recommended Posts