Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam.
Suczka została znaleziona w miejscowości pod Krakowem (gmina Słominki :mad:). Od połowy grudnia koczowała w krzakach pod szkołą:shake:. Moja mama ją karmiła ale nie mogła zabrać do domu bo ma bardzo „zadziornego” jamnika. W połowie stycznia zabrałam ją do siebie. Została wysterylizowana 24 stycznia ponieważ wcześniej miała cieczkę i mogła być szczenna. Operacja przebiegła bez komplikacji, rana ładnie się zagoiła, a w tą niedzielę szwy zostały usunięte.
Suczka ma ok. 1,5 roku, posiada z książeczkę zdrowia. Waży 7kg, sierść ma dłuższą czarną lekko podpalaną. Nauczona czystości i pozostawania w domu. Jest bardzo grzeczna i spokojna bardzo lubi inne psy. W domu leży zawsze na wyznaczonym miejscu, a na spacerach ładnie chodzi na smyczy. Najbardziej lubi siedzieć na kolanach i być głaskana, wtedy od razu zasypia:loveu:. Jest bardzo kochana i niekłopotliwa, czasem można zapomnieć, że jest w pokoju bo cichutko leży na kocyku:iloveyou:.
Pilnie szuka dobrego domu.
SUCZKA BĘDZIE ODDANA TYLKO I WYŁĄCZNIE DO MIESZKANIA!!!

Większe zdjęcia Pusi :mdrmed: mogę przesłać mailem.

Pozdrawiam
Magda

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na necie jest to pierwsze ogłoszenie:oops: ale powiesiłam plakaty w 3 lecznicach i w karusku. Szukałam jej domu wśród znajomych ale nic z tego nie wyszło:shake:. Pusia jest tak kochanym i ufnym psem:loveu: jest u mnie dopiero 2 tygodnie a już nie opuszcza mnie nawet na krok.

Posted

Bardzo dziękujemy:laola: za allegro.

Niestety nie ma zainteresowania Pusią na tym wątku i nie było też żadnego telefonu z ogłoszeń:-(.

Wczoraj Pusia została wykąpana:lol:. Nie wiem czy widać na zdjęciu ale ona jest chudziutka tylko sierść ma długą z grubym podszerstkiem.

Posted

cudna sunieczka!! ostatnio tak przejściowo psy wolniej nam domy znajdują, ale ...idzie wiosna! i będzie lepiej:razz:

Posted

a tak w ogóle to ostatnio nawet te ze studia ciężko dom znajdują, no ale ja mam zawsze dziadki, taka piekna młoda panna może by miała więcej szans...