Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uduszę :mad: całkiem uduszę :mad: Bruno w swoich zapędach do przynoszenia butów ostatnio upodobał sobie moje :mad: I gdzieś wyniósł moje nowe buty :placz: Przepadły :placz: Całkiem przepadły :placz: To cud, że Bruno jeszcze żyje :angryy: gdybym go tak nie kochała to normalnie mord :eviltong:

Posted

nadal nie chce zeznawać w sprawie butów :angryy: jak pytam gdzie sa moje buty to przynosi mi inne :mad: Moje zielone buciki :placz: Brunowi już obiecałam, że jak butów nie odda to zrobię z niego futrzane saszki i wystawię na bazarku :evil_lol: Ale nadal odmawia zeznań :evil_lol:

Posted

Bruno dziś zastawił pułapkę na panią.........
Nagminnie wyjmuje kości z miski i albo je chowa, albo zjada w dziwnych miejscach.
Dziś Bruno wyjął kość z krupniku i położył na drodze do kuchni. Potem zabrał kość. Po wyjściu gości odnosiłam kubki do kuchni. I nagle wpadłam w poślizg na resztkach krupniku :p Kubki ocalały, ale pańcia nie miała jak złapać się czegokolwiek i zaliczyła niekontrolowany lot :placz: na plecy i strzał głową w ścianę :placz: Takiego widoku jeszcze Bruno nie widział. Przestraszony przybiegł na pomoc. A teraz co chwilę mi się podejrzliwie przygląda :crazyeye:
gdybym go tak nie kochała to bym udusiła :evil_lol:

Posted

Prawdziwy horror przejawia się w opowiadaniach Promyczka.
Zamachy na życie, kradzieże itp. :angryy: ;)

Ja chyba jestem już zwichrowana, bo na ten "krwawy wątek" wchodzę by poprawić sobie humor. :evil_lol:

KOCHANI JESTEŚCIE! :loveu:

Posted

Hmm........... przejażdżka rowerem w towarzystwie psa to sama przyjemność :) Chyba, że tym psem jest Bruno. Wtedy zmienia się w pasmo przygód :evil_lol:. Bruniak uwielbia biec pierwszy i ostro wtedy ciągnie rowerzystę :)) Ale ma dziwny zwyczaj momentalnie zatrzymywać się na k**ę :p i wtedy rowerzysta ma egzamin z opanowania. Jeśli w porę puści smycz to spokojnie :) jeśli nie to ląduje jak przy zderzeniu ze ścianą :evil_lol:. O sile z jaką Bruno ciągnie rowerzystę i z jaką się zatrzymuje niech świadczy to, że musiałam mu kupić nową obrożę bo poprzednią rozerwał :crazyeye: Skórzaną :crazyeye:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Silne chłopisko z tego BRUNA! :evil_lol:
O właścicielkę nie pytam, bo jeżeli jeszcze pisze na dogo tzn. że przeżyła rowerową wycieczkę.:lol::loveu:
Ale jak tam się ma biedny rower :shake: po takich perypetiach??? ;)

• 3 weeks later...
Posted

Tu już całkiem nikt nie zagląda :crazyeye:
A u nas byli panowie stolarze i zamontowali nowe schody. I już nie są nowe, Bruno podrapał :eviltong:
I właśnie morduje sofę wydrapując sobie legowisko :p
Ale ma szczęście bo ja tej sofy bardzo nie lubię :evil_lol:
Szczęścia ma więcej. Nie wspominałam, ale Bruno ma sponsora :diabloti: Sąsiad zawsze gdy przychodzi przynosi mu smakołyki. Specjalnie kupuje, albo dzieli się obiadem. (A to starszy biedny człowiek). Ostatnio niósł tylko kupon lotto do sprawdzenia. I Bruno oczywiście kupon ugryzł :evil_lol: Całe szczęście, że sąsiad nie wygrał bo bym musiała spłacać :evil_lol:
A! Ostatnio na liście Brunowych przysmaków pozycję nr 1 zajmują kotlety mielone :diabloti:

Posted

Jak to nikt nie zagląda?
A ja to nikt? :mad:

Czyżby schody nabrały bardziej stylizowanego charakteru dzięki Brunowi? Myślę, że takie schody są bardziej modne.:cool3:

Pozdrowienia dla WSPANIAŁEGO SĄSIADA.

BRUNO nie obżeraj się mielonymi bo będziesz grubasem. :lol:

Prosimy o więcej historii mrożących krew w żyłach.:diabloti:

Posted

kaja555 napisał(a):
faktycznie, dobrze że sąsiad nie wygrał totolotka :evil_lol:

Uff ;)
Mam pytanie: czy chcecie zobaczyć dziecko które ugryzł Bruno? ;) Bo dziecko wyraziło zgodę na ewentualną publikację :lol:

Posted

Promyczek napisał(a):
Uff ;)
Mam pytanie: czy chcecie zobaczyć dziecko które ugryzł Bruno? ;) Bo dziecko wyraziło zgodę na ewentualną publikację :lol:

CHCEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:razz:

Posted

Wedle obietnicy, oto dziecko które eksperymentowało z tym czy pies hamuje przy ziewaniu :evil_lol: Brunowy pan i fotograf, towarzysz zabaw i wygłupów

(było i nie ma :diabloti:)

• 3 weeks later...