Promyczek Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 black_cat napisał(a):Piękny psiaczek :) pogratulować tylko :) A piękny :)))) Wiedziałam, że będzie nasz jak tylko go na stronie nowofunlandow zobaczyłam. Bo tak zgaszonego psiaka dawno nie widziałam :( Nie chciałam żadnego psa, żadnego... Ale wystraszyłam się, że umrze jeśli go nie zabierzemy. Kilka dni musiał poczekac bo to jednak daleko. A w tym czasie ciotki go poogłaszały gdzie mogły. Jaka ja wtedy byłam zła. Mojego psa chciały dac komuś obcemu :placz: A teraz psiak robi sobie co chce :)) Rozpieszczany przez wszystkich. Ostatnio nauczyli go jeśc śliwki :eviltong: Quote
black_cat Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Ło matko, to to jakiś dietetyczny nowofundland? Taki fitnessowy, śliweczka, bieganie... Quote
grazyna9915 Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Ja jestem ciekawa, czy on już potrafi sam zrywać te śliwki! :smile: Quote
Promyczek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 black_cat napisał(a):Ło matko, to to jakiś dietetyczny nowofundland? Taki fitnessowy, śliweczka, bieganie... Żaden dietetyczny :))) Tylko łasuch okrutny :)))) Quote
Promyczek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 grazyna9915 napisał(a):Ja jestem ciekawa, czy on już potrafi sam zrywać te śliwki! :smile: Na szczęście jeszcze nie :evil_lol: Quote
kaja555 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 To może jakieś zdjęcie z tymi śliwkami? :razz: Quote
Promyczek Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Domowy fotograf wyjechał :) Trzeba poczekać az wróci :) Bruno juz narobił szkód wszystkim domownikom. Dziecko ugryzł, pana podrapał, a pani strzelił 2 razy "z główki" Quote
Promyczek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 I zamilkły :)) Dziecko Bruno ugryzł bo sprawdzało czy jak pies ziewa i sie mu włoży rekę do pyska to wyhamuje. Nie wyhamował, ku radości dziecka i zdziwieniu psa :evil_lol: Pana podrapał bo oni się biją :-o Skaczą na siebie i usiłują się poprzewracać :evil_lol: A pani oberwała "z główki" jak chciała psiaka całować w łepek :) Lubi byc całowany i aż sie do tego wyrywał :evil_lol: A dzis na spacerze wyrwał kółko z obroży :) Zaskoczony naglą wolnością zwyczajnie wrócił i czekał az zostanie prowizorycznie upięty :) Bez Bruna życie byłoby nudne :evil_lol: Quote
kaja555 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 no no, Brunio biedny, na siłę chcą z niego zrobić jakiegoś "złego" psa, co to dziecko ugryzł - a on biedny nieświadomie sobie ziewa a mu ręce do pyska podtykają... Brunio się pewnie bardziej wystraszył niż dziecko, co mu tam do pyska włożyli...:evil_lol: Quote
Promyczek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Nikt z Bruniaka złego psa nie robi :) To tylko uparciuch domowy i pożeracz ciastek :evil_lol: Quote
grazyna9915 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Promyczek napisał(a): Bruno juz narobił szkód wszystkim domownikom. Dziecko ugryzł, pana podrapał, a pani strzelił 2 razy "z główki" Mało zawału nie dostałam kiedy to czytałam.:mad: Bruno, za wygadywanie głupot i straszenie ludzi maźni ode mnie Pancie dwa razy ogonkiem. :evil_lol: Quote
black_cat Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ale Bruno ma przygody no, a pies myślał ze do spokojnego domu idzie :P Quote
Promyczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 I po co zawał? :) Przeciez rozmawiałyśmy, to jest dom Bruna i tak zostanie. Na dobre i na złe :) Moze sobie rozrabiać ile wlezie :) A rozrabia :) Jak wszyscy w tym domu ;) I chyba już pora na zrobienie nowych zdjęć. Kwadratowego Bruna :p Quote
black_cat Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 kwadratowego?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: coście mu zrobili! o la boga! apokalipsa! Quote
Promyczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 black_cat napisał(a):Ale Bruno ma przygody no, a pies myślał ze do spokojnego domu idzie :P Taaaaa....... spokojnego ;) No to się zdziwił :diabloti: Quote
Promyczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 black_cat napisał(a):kwadratowego?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: coście mu zrobili! o la boga! apokalipsa! Sam sobie zrobił :p Jak jakiś rozbójnik, pobiera myto za każde otwarcie lodówki :diabloti: Quote
black_cat Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Promyczek napisał(a):Sam sobie zrobił :p Jak jakiś rozbójnik, pobiera myto za każde otwarcie lodówki :diabloti: Przedsiębiorczy chłopak :eviltong: Quote
grazyna9915 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Byle się w drzwi zmieścił jak będzie szedł na spacer. :evil_lol: Quote
Promyczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Dobrze, że on dużo biega. Gdyby nie to, to pewnie już by go trzeba na taczce wozić :evil_lol: Pani Grażyno, a może zmiana tytułu? Na: Gdzie grasuje Ciasteczkowy Potwór? :diabloti: Quote
grazyna9915 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Promyczek napisał(a):Dobrze, że on dużo biega. Gdyby nie to, to pewnie już by go trzeba na taczce wozić :evil_lol: Pani Grażyno, a może zmiana tytułu? Na: Gdzie grasuje Ciasteczkowy Potwór? :diabloti: Nie ma sprawy, już się robi!:evil_lol: Quote
black_cat Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Łooo, teraz to się można bać. Ludzie chowajcie wszystkie ciastka! :P Quote
kaja555 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Myślę, że w "spokojnym domu" to Bruno nie byłby szczęsliwy :evil_lol: kto inny by mu pozwolił myto pobierać za otwieranie lodówki? :crazyeye::evil_lol: Quote
Promyczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Fotograf wrócił, ale aura nie sprzyjała ;) Quote
Recommended Posts