Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

black_cat napisał(a):
Piękny psiaczek :) pogratulować tylko :)

A piękny :)))) Wiedziałam, że będzie nasz jak tylko go na stronie nowofunlandow zobaczyłam. Bo tak zgaszonego psiaka dawno nie widziałam :( Nie chciałam żadnego psa, żadnego...
Ale wystraszyłam się, że umrze jeśli go nie zabierzemy.
Kilka dni musiał poczekac bo to jednak daleko. A w tym czasie ciotki go poogłaszały gdzie mogły. Jaka ja wtedy byłam zła. Mojego psa chciały dac komuś obcemu :placz:
A teraz psiak robi sobie co chce :)) Rozpieszczany przez wszystkich. Ostatnio nauczyli go jeśc śliwki :eviltong:

Posted

Domowy fotograf wyjechał :) Trzeba poczekać az wróci :)
Bruno juz narobił szkód wszystkim domownikom. Dziecko ugryzł, pana podrapał, a pani strzelił 2 razy "z główki"

Posted

I zamilkły :))
Dziecko Bruno ugryzł bo sprawdzało czy jak pies ziewa i sie mu włoży rekę do pyska to wyhamuje. Nie wyhamował, ku radości dziecka i zdziwieniu psa :evil_lol:
Pana podrapał bo oni się biją :-o Skaczą na siebie i usiłują się poprzewracać :evil_lol:
A pani oberwała "z główki" jak chciała psiaka całować w łepek :) Lubi byc całowany i aż sie do tego wyrywał :evil_lol:

A dzis na spacerze wyrwał kółko z obroży :) Zaskoczony naglą wolnością zwyczajnie wrócił i czekał az zostanie prowizorycznie upięty :)

Bez Bruna życie byłoby nudne :evil_lol:

Posted

no no, Brunio biedny, na siłę chcą z niego zrobić jakiegoś "złego" psa, co to dziecko ugryzł - a on biedny nieświadomie sobie ziewa a mu ręce do pyska podtykają... Brunio się pewnie bardziej wystraszył niż dziecko, co mu tam do pyska włożyli...:evil_lol:

Posted

Promyczek napisał(a):

Bruno juz narobił szkód wszystkim domownikom. Dziecko ugryzł, pana podrapał, a pani strzelił 2 razy "z główki"

Mało zawału nie dostałam kiedy to czytałam.:mad:

Bruno, za wygadywanie głupot i straszenie ludzi maźni ode mnie Pancie dwa razy ogonkiem. :evil_lol:

Posted

I po co zawał? :) Przeciez rozmawiałyśmy, to jest dom Bruna i tak zostanie. Na dobre i na złe :) Moze sobie rozrabiać ile wlezie :) A rozrabia :) Jak wszyscy w tym domu ;)
I chyba już pora na zrobienie nowych zdjęć. Kwadratowego Bruna :p

Posted

black_cat napisał(a):
kwadratowego?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: coście mu zrobili! o la boga! apokalipsa!

Sam sobie zrobił :p Jak jakiś rozbójnik, pobiera myto za każde otwarcie lodówki :diabloti:

Posted

Dobrze, że on dużo biega. Gdyby nie to, to pewnie już by go trzeba na taczce wozić :evil_lol:
Pani Grażyno, a może zmiana tytułu? Na: Gdzie grasuje Ciasteczkowy Potwór? :diabloti:

Posted

Promyczek napisał(a):
Dobrze, że on dużo biega. Gdyby nie to, to pewnie już by go trzeba na taczce wozić :evil_lol:
Pani Grażyno, a może zmiana tytułu? Na: Gdzie grasuje Ciasteczkowy Potwór? :diabloti:

Nie ma sprawy, już się robi!:evil_lol: