Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z Bruna to prawdziwy brojacz i rozrabiaka :)) Jak już było tu pisane, podrapał drzwi od samochodu. Podrapał też drzwi wejściowe, bo Bruno umie otwierać drzwi. Namiętnie znosi wszelkie przysmaki na swoje legowisko i okrutnie je brudzi :p Rozerwał tez smycz. Ale to już mały kłopot ponieważ Bruno chodzi już na spacery bez smyczy :)
Jest grzeczny, przybiega na każde zawołanie :))
Uwielbia jeździć samochodem i własciwie w kazdej chwili jest gotowy do podróży. Wystarczy otworzyć drzwi auta, a Bruno już myk do środka ;)
Pewnie nie bardzo lubi swoich włascicieli bo w aucie ciągnie za pasy bezpieczeństwa podduszając kierowcę i czasami pasażera ;)
Pewnego dnia pojechaliśmy nad wodę. Bruno delikatnie wchodził do wody, ale tylko przy brzegu. W pewnej chwili podbiegł w krzaki i zaczął się tarzać. Tak szczęsliwego psa w życiu nie widziałam! Okazało się, że tarzał się w ogromnej padniętej rybie :p Potem pływał, ale to już nie pomogło na zapach. Nic nie pomogło :p Żadna kąpiel, wyczesywanie, nic. Przeokrutny smród towarzyszył nam dośc długo :p

Posted

Promyczek napisał(a):
W pewnej chwili podbiegł w krzaki i zaczął się tarzać. Tak szczęsliwego psa w życiu nie widziałam! Okazało się, że tarzał się w ogromnej padniętej rybie :p Potem pływał, ale to już nie pomogło na zapach. Nic nie pomogło :p Żadna kąpiel, wyczesywanie, nic. Przeokrutny smród towarzyszył nam dośc długo :p

Mi się zdaje, że ten wątek śledzi jedna osoba, która zna to uczucie...
Z całą pewnością.

Posted

Rawa napisał(a):
To szczerze współczuję... Ja, ku swojej radości nie poczułam jak "pachnie" pies po wytarzaniu się w martwej rybie... :lol:

To nie było tarzanie się ;) To była kąpiel w takiej wannie do oczyszczania ryb.... Moje jakos nigdy nie miały zapędów to zmiany zapachów jak myśliwce :) Za to do wszystkiego co mokre - tak :mad:

Posted

[quote name='Rawa']Mi się zdaje, że ten wątek śledzi jedna osoba, która zna to uczucie...
Z całą pewnością.

Ciekawe kogo masz na myśli. :angryy:

[quote name='Rawa']To szczerze współczuję... Ja, ku swojej radości nie poczułam jak "pachnie" pies po wytarzaniu się w martwej rybie... :lol:

Spoko następnym razem Lunę przywiozę od razu do Ciebie. :evil_lol:

...a Promyczek milczy? :lookarou:

Posted

Nie milczy tylko zwiedza dogo ;)
Zdradzę Wam, że Bruno nie znał zapachu smażonej rybki. Wcale nie przyszedł sępić :-o Zwabiło go dopiero stuknięcie widelca. To baaaaaaaaardzoooooooooo czujny pies ;) Tak bardzo specyficznie czujny ;)

Posted

Zaglądamy, zaglądamy i wieeelkim szczęściem Bruna się pocieszamy!! :loveu:
Cóż za wspaniałe życie go czekało! Podziwiać to mało! :-o :multi:

A smrodku martwej ryby ogrooomnie współczuję! :placz:

Ruch tutaj niezbyt duży, bo tyskim dogomaniakom wyjechać na weekend się zachciało. :mad: :eviltong: :evil_lol:

Posted

dziś Bruno przeżył pierwsze garden party ;) Sępił okrutnie ;) Ale był grzeczny, nie zabierał gościom jedzenia ;) Bruno broni już swojego terytorium :) Pogonił obcego psa ;)

Posted

dziękujemy :))))
Bruno jest oszukaniec i basta! Nadal posłusznie przychodzi na wołanie, jeśli jednak wolałby zostać to udaje baaaaaaaaaaardzo starego psa. idzie ciężko, powoli i co 2 kroki oglada się do tyłu ;) Pewnie czeka aż sie rozmyślę ;) uwielbia leżeć na trawniku i grzać kostki :)) A potem w cień :))