grazyna9915 Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Tutaj prowokuje do zabawy, czyli dupcia w górę, a przednie łapki w dół. Quote
Lucky0302 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 do góry hopsaj., może coś fajnego sie trafi Quote
madzia828 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 to zdjecie jest rozbrajające zaraz zrobie mu ponowne allegro;) Grażynko dzieki za fotki Quote
madzia828 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 http://www.allegro.pl/item318579306_bruno_nowofundland_o_smutnych_oczach_czeka_na_dom.html Quote
Pysia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Wiecie...Ja nadal w nim nie widzę nic z rottka :crazyeye: Fajny jest :loveu: To teraz proszę ładny opis dla niego i kradnę któraś fotke. Wstawie go na strone . Moze sie uda.... Quote
madzia828 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Pysia ja też nie widzę nic z rottka:shake:na allegro ma 1 obserwatora :roll: Quote
grazyna9915 Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Dziwczyny wielki dzięki. Fajnie że jesteśmy zdogne, ja w nim też niewidzę nic z ROTKA. Pysia, a może być opis z allegro? Quote
Pysia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 grazyna9915 napisał(a):Dziwczyny wielki dzięki. Fajnie że jesteśmy zdogne, ja w nim też niewidzę nic z ROTKA. Pysia, a może być opis z allegro? Wolałabym coś bardziej z serca ... Ma ktoś jakiś pomysł? Na tekst od serca....Niestety słowo jest wielką siłą .... Quote
madzia828 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Pysia jakoś nie mam weny twórczej :shake: ale moze jakiś tekst skombinuje z innych ogłoszeń:roll: Spoglądam tęskno w stronę każdego przechodzącego obok mojego boksu człowieka... Ale choć tak bardzo chciałbym, aby ktoś zwrócił na mnie uwagę, nikt nie zechciał wziąć mnie ze sobą do domu... Wygodne miejsce na Twojej kanapie jest tym, o czym najbardziej marzę. Chcę czuć dotyk Twojej dłoni na moim łebku, chcę czuć, że ktoś mnie kocha, że mam dla kogo żyć. W schronisku nie przeszkadza mi szczekające głośno towarzystwo. Wiem, że Oni wszyscy starają się za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę. Mam na imię Bruno. Jestem przyjaznym zwierzakiem, nie ma we mnie cienia agresji. Mam około 6 lat do schroniska trafiłem 25.10.2007r. Świetnie sprawdziłbym się w roli stróża jak i towarzysza rodziny. Powoli tracę nadzieje ze ktoś mnie zauważy i weźmie z tego okropnego miejsca. Nie wychodzę z boksu, bo nie chcę znowu się rozczarować. Ludzie przychodzą i odchodzą a ja ciągle jestem w tym samym miejscu. Tyle się nasłuchałem o tym, co człowiek może zrobić psu w zamian za Jego wielką miłość i przywiązanie... Czy to jest sprawiedliwe? Ale ja chcę znaleźć człowieka, który będzie wspaniały i mądry, taki, jakiego sobie wymarzyłem. Kochający. Czy tak dużo pragnę?... tyle udało mi się wymyśleć na szybko Quote
madzia828 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Bruno ma 2 obserwatorów na allegro Grażynko czy ktos pisał albo dzwonił? Quote
grazyna9915 Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Dzisiaj miałam pierwszy telefon w sprawie BRUNA. Pan na emeryturze, który musiał uśpić swoją wilczurkę zobaczył Bruna i ma jeszcze w tym tygodniu jechać do schroniska. Jego uwagę zwrócił również inny pies z tyskiego schroniska 8-o letni owczarek Cezar. Mam nadzieję, że przygarnie któregoś psiaka. Quote
madzia828 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ja też mam taka nadzieje trzymam kciuki:thumbs::thumbs: Quote
Pysia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 madzia828 napisał(a):Pysia jakoś nie mam weny twórczej :shake: ale moze jakiś tekst skombinuje z innych ogłoszeń:roll: Spoglądam tęskno w stronę każdego przechodzącego obok mojego boksu człowieka... Ale choć tak bardzo chciałbym, aby ktoś zwrócił na mnie uwagę, nikt nie zechciał wziąć mnie ze sobą do domu... Wygodne miejsce na Twojej kanapie jest tym, o czym najbardziej marzę. Chcę czuć dotyk Twojej dłoni na moim łebku, chcę czuć, że ktoś mnie kocha, że mam dla kogo żyć. W schronisku nie przeszkadza mi szczekające głośno towarzystwo. Wiem, że Oni wszyscy starają się za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę. Mam na imię Bruno. Jestem przyjaznym zwierzakiem, nie ma we mnie cienia agresji. Mam około 6 lat do schroniska trafiłem 25.10.2007r. Świetnie sprawdziłbym się w roli stróża jak i towarzysza rodziny. Powoli tracę nadzieje ze ktoś mnie zauważy i weźmie z tego okropnego miejsca. Nie wychodzę z boksu, bo nie chcę znowu się rozczarować. Ludzie przychodzą i odchodzą a ja ciągle jestem w tym samym miejscu. Tyle się nasłuchałem o tym, co człowiek może zrobić psu w zamian za Jego wielką miłość i przywiązanie... Czy to jest sprawiedliwe? Ale ja chcę znaleźć człowieka, który będzie wspaniały i mądry, taki, jakiego sobie wymarzyłem. Kochający. Czy tak dużo pragnę?... tyle udało mi się wymyśleć na szybko Ślicznie :multi: grazyna9915 napisał(a):Dzisiaj miałam pierwszy telefon w sprawie BRUNA. Pan na emeryturze, który musiał uśpić swoją wilczurkę zobaczył Bruna i ma jeszcze w tym tygodniu jechać do schroniska. Jego uwagę zwrócił również inny pies z tyskiego schroniska 8-o letni owczarek Cezar. Mam nadzieję, że przygarnie któregoś psiaka. No to na razie cichutko żeby nie zapeszyc.... Czekam na wieści. Quote
madzia828 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Bruno się przypomina;) na allegro 3 obserwujących Quote
grazyna9915 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Odezwał się ktoś z fundacji nowofundlandów, podobno mają kogoś chętnego. Quote
madzia828 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Grażynko co słychać w sprawie Bruna?:roll:wiadomo już coś Quote
grazyna9915 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Wczoraj byłam w schronisku, kiedy przyjechał Pan zainteresowanym Brunem, albo Cezarem. Kiedy zobaczył pięknego Bruna uśmiechnął się i powiedział, że nie jest to pies dla niego. Kiedy zobaczył Cezara to chyba mu się nie zabardzo spodobał, troszkę wypłowiał od ostatnich zdjęć. Wyjechał bez pieska, musi się zastanowić. Bruno i Cezar dalej czekają. Quote
madzia828 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 aha szkoda ze się nie spodobał:shake: a ta fundacja nowofundlandów odezwała się :roll: Quote
Pysia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Cholera...Dlaczego to nie jest pies dla niego? No nic...Nadal szukamy domku dla Bruna . Quote
madzia828 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 tez się zastanawiam dlaczego to nie jest dla niego pies:roll: widocznie nie był mu pisany Bruno szukamy dalej domku dla ciebie:razz: Quote
grazyna9915 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Fundacja narazie się nie odezwała, ale koresponduję narazie z jedną panią i dzisiaj odpisywałam zainteresowanym na gg. Dużo osób o niego pyta. Robicie jakieś czarodziejskie ogłoszenia. :loveu: Quote
Recommended Posts