Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no prawda pisalam na miau.pl ze mi sie podoba i ze szukam Rudaska ale czytalam tez ze ktos byl chetny i co nie wyszlo nic ?? a podobno jest tez drugi rudasek Hund pisalas mi cos na pw

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jak szuka to ja nadal jestem zainteresowana tym bardziej ze widze ze to grzeczny kotek a takiego szukam :D pytanie tylko czy mi go ktos do konca lutego nie buchnie sprzed nosa bo caly czas czekam na koniec remontu i przeprowadzke i czy uda sie znalesc transport

Posted

jak jest domek szybciej to ja ustąpie - lepiej zeby trafil do kogos szybciej i na pewno niz zebym ja zabrala a tamci nie wzieli zadnego - ja nie jestem wybredna i wcale az tak bardzo na kolorach mi nie zalezy i jak nie dostane tego wezme innego. Odpada tylko czarny kot bo mam zle wspomnienia z takimi i nie chce zeby mi sie kot zle kojarzyl w domu.

Posted

spokojnie ;) nicia1982 (kocham Twój awatarek) chce adoptować kotak dopiero w marcu zatem myślę że drugi kocurek będzie odpowiedniejszy, są 2 więc nie będzie bójki.

Posted

Jola_K napisał(a):
_bubu_, a co z tym rudaskiem bez ogonka o ktorym pisalas kiedys? ja mu zalozylam wtedy watek na miau...

ten kocurek zostaje na tymczasie na stałe

Posted

Rysia w niedzielę zawiozłam na tymczas a dzisiaj niestety musiałam go przywieźć spowrotem. Okazało się że okropnie wszystko znaczy - a to bardzo śmierdząca sprawa. Do tego ciągle miauczy i chce wyjść z domu.
Dlatego lepszy dla niego będzie raczej domek wychodzący w bezpiecznej okolicy.
Jutro będzie kastrowany - może to coś pomoże.

Szukamy domu!

Posted

[quote name='nicia1982']chciala bym zobaczyc drugiego kocurka
o moim avatarku mówisz ?

Drugi kocurek ma ok 2 lat.Jest większy od Rysia. Ale nie jest jeszcze wykastrowany. Obawiam się jednak że może z nim byc ten sam problem co z Rysiem . Ponieważ był kotem włóczącym się po okolicznych osiedlach . Może źle czuć się w domu nie wychodząc na zewnątrz. Nie wiemy jak się zachowa. jest bardzo wesoły i uwielbia się bawić ;)
A oto on:

Posted

mam dom dla tego kota. bardzo dobry dom. Nie bedzie wychodził na dwór, bedzie tylko w domu.

telefon do mnie 607383920.

Dom z żyrardowie, woj. mazowieckie.

Czy on jest zdrowy. Czy po kastracji.?

Posted

Hanah napisał(a):
mam dom dla tego kota. bardzo dobry dom. Nie bedzie wychodził na dwór, bedzie tylko w domu.

telefon do mnie 607383920.

Dom z żyrardowie, woj. mazowieckie.

Czy on jest zdrowy. Czy po kastracji.?

hanah, już pisałam wcześniej. Muszę tylko zaaktualizowac pierwszy post.
Rysio jest po kastracji ale jak narazie nie nadaje się do domu niewychodzącego. raczej musi być kotem wychodzącym i to musi być dom w w bezpiecznej okolicy. Bardzo znaczy w domu i ciągle miauczy - chce wychdzić bo do takiego życia jest przyzwyczajony.

Posted

ojeju to niedobrze. A ten drugi kociak, moge prosic zdjecia.

tez ma problem ze z naczeniemi chce na dwor polatac? czy grzeczniejszy?

Jak zobaczylam Ryska wczoraj to od razu dalam znać tej Pani i ona go chciala wziąc, dzisiaj juz dzwoniła, ze żwirek kupiła i miejscówke mu zrobiła. To polecona osoba przez mojego weta. Dobre ręce.

Macie innego rudaska, młodego mężczyzne?

Posted

Hanah napisał(a):
ojeju to niedobrze. A ten drugi kociak, moge prosic zdjecia.

tez ma problem ze z naczeniemi chce na dwor polatac? czy grzeczniejszy?

Jak zobaczylam Ryska wczoraj to od razu dalam znać tej Pani i ona go chciala wziąc, dzisiaj juz dzwoniła, ze żwirek kupiła i miejscówke mu zrobiła. To polecona osoba przez mojego weta. Dobre ręce.

Macie innego rudaska, młodego mężczyzne?

ten drugi nie był sprawdzany w domu. Ale obawiam się tego samego, to kocur osiedlowy, taka włóczęga. nigdy w domu nie mieszkał więc przypuszczam że będzie ten sam problem. No ale na 100% nie wiem bo nie był na tymczasie , narazie jest w schronisku.
Więcej rudasków niestety nie mamy.

Posted

Hanah napisał(a):
dobra, to zadzwonie do tej pani i powiem jak sprawa wyglada. i zobaczymy co ona na to ?

Macie moze jakis transport do zyrardowa lub w okolice?

transportu nie mamy ale może uda się coś załatwić.
Najważniejsze w jakiej okolicy mieszka ta Pani - czy nie ma jakiejś ruchliwej ulicy .