Hanah Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 ulica jest jedna bardziej uczeszczana, ale 2 okalające raczej zadko uczeszczane, poza tym Pani bedzie chciała trzymac go w domu,moze uda jej sie nauczyc kociaka nie wychodzenia Quote
_bubu_ Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Hanah napisał(a):ulica jest jedna bardziej uczeszczana, ale 2 okalające raczej zadko uczeszczane, poza tym Pani bedzie chciała trzymac go w domu,moze uda jej sie nauczyc kociaka nie wychodzenia jest szansa że się przyzwyczai ale na pewno nie będzie łatwo. rysiu spędził 2 dni na tymczasie wszystko obsikując, i to nie tylko meble ale także biedną Kamilę :p Jak go odbierałam to w mieszkaniu mimo zastosowanych odświeżaczy - niestety smierdziało. Rysiu jest świeżo po kastracji i Pani doktor powiedziała że do miesiąca zapach powininen zniknąć, ale sam nawyk obsikiwania może zostać. także trzeba się z tym liczyć. No i te dwa dni głownie przsiedział na parapecie miaucząć ze chce wyjśc - w nocy też. Quote
Hanah Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 o kurcze to niedobrze. powiem Pani o tym, zeby potem nie było kłopotu i dam znac. Quote
Hanah Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 czy ktos moze przesłac mi zdjęcie na kom tego kota rudego z białym. potrzebuje na szybko Quote
Hanah Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 ej ciotki, nikt nie moze przesłac zdjecia na kom.? Pani jest zdecydowana na tego kota i chce go wziac. wie, o tym ze chce wychodzic na dwor itd. ale jest dobrej mysli. Co Wy na to? Macie jakies mozliwosci transportowe? Quote
_bubu_ Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Rysia dzisiaj przekazałam nowej właścicielce. Zamieszka pod Opolem. Mam nadzieję że będzie szczęśliwy :) Domku szukamy nadal dla drugiego rudzielca - kolegi Rysia. Pozostaje rachunek za leczenie , pobyt Rysia w lecznicy i kastracje - jeśli ktoś mógłby pomóc - konto w pierwszym poście . każdy bazarek także jest bezcenny - mamy pod opieką w lecznicach teraz 5 psów i kotke. jeszcze tak ciężko nie było więc każda złotówka się liczy . Quote
_bubu_ Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Hanah napisał(a):ej ciotki, nikt nie moze przesłac zdjecia na kom.? Pani jest zdecydowana na tego kota i chce go wziac. wie, o tym ze chce wychodzic na dwor itd. ale jest dobrej mysli. Co Wy na to? Macie jakies mozliwosci transportowe? próbowałam przesłać zdjęcia ale się nie da. moja komórka wyświela jakiś błąd więc chyba mi sie nie uda.. Quote
_bubu_ Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Drugi rudzielec dostał imię Rufus . Domek w Żyrardowie zrezygnował - także szukamy nadal! Quote
Hund Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Rufus jest dziś kastrowany a za 2 dni przychodzi po niego nowa pani. Quote
Hund Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Rysio zadomowił się super, wogóle nie znaczy ;) kuwetka jest za to codziennie pełna :) Przy zabawie podgryza swoją panią i to jest jedynia na razie jakas malutka ryska ;) W przyszłym tygodniu ma wyjśc na pierwszy spacer w szeleczkach i na smyczy. Quote
Jola_K Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Hund napisał(a):Rufus jest dziś kastrowany a za 2 dni przychodzi po niego nowa pani. czy Rufus jest juz w nowym domu? Quote
zasadzkas Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Cudny jest bardzo. I te orzechowe oczyska :loveu: Quote
Recommended Posts