Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukamy domu stałego lub tymczasowego dla pieska mix amstaffa.
Piesek jest odrobaczony i posiada książeczkę zdrowia. Piesek ma 2 miesiące i został zabrany od kobiety której amstaffka zaszła w nieplanowaną ciążę najprawdopodobniej z jakimś kundelkiem. Piesek jest energiczny, lubi zabawy i wszelkiego rodzaju pieszczoty.
UWAGA! piesek może być w swoim domu tymczasowym tylko do środy, inaczej zostanie oddany do lecznicy weterynaryjnej !!
Szczeniak jest bardzo sympatyczny i na pewno da komuś wiele radości, nie chcemy by trafił w niepowołane ręce. Wiele nieodpowiedzialnych ludzi chętnie by wzięło takiego psa i jak każdy zasługuje na dobry i kochający dom.
Piesek znajduje się w Łodzi, więcej informacji pod numerem 505-304-972.
Zdjęcia psiaka:

Posted

Napisałam smsa do pana zainteresowanego adopcją asta szczeniorka. Może będzie zainteresowany. Napiszcie tylko dziewczyny, że ten szczeniak faktycznie podobny jest do asta, czy nie. Ze zdjęć ciężko wywnioskować, bo buźki nie widać z przodu.

Posted

Fauka napisał(a):
Jeżeli nie znajdzie szybko domu lub chociaż tymczasu to zostanie zostawiony w klinice weterynaryjnej :(

jak to zostawiony w lecznicy? Lecznica zgodziła sie przyjac psa na czas znalezienia mu domu?

Posted

Z tego co wiem to lecznica zgodzila się go przygarnąć i znaleźć mu dom, jednak po rozmowie z opiekunką wyczuwam niezdecydowanie. Brak jakichkolwiek informacji na temat lecznicy i tego czy napewno zatrzymają go czy oddadzą gdzieś. Szczeniak ma amstaffowy pysk i jest bardziej podobny do matki - amstaffki niż do kundelka.

Posted

I jeszcze jedno, jeżeli malec nie znajdzie domu do jutra zostanie gdzieś oddany! dziewczyna zabrala go ponieważ poprzednia wlaścicielka chciała się ich pozbyć usypiając je. Mogę go ewentualnie przetrzymać jeden dzień, nie więcej ponieważ ja nie mam warunków, mam agresywnego psa i jeden pokój. Prawdopodobnie domu będzie też szukała jego siostra, brązowa - pregowana amstaffka.

Posted

Fauka, odezwij się do mnie. Mam rodzinę zainteresowaną psem. Trzba by go tylko do W-wy dowieźć. Oni mieszkają koło Zambrowa, ale do W-wy przyjadą. Wysłałam ci smsa. Na numer w 1 poście. W razie czego dzwoń, bo ja mam net tylko do 17.

Posted

Jeżeli znajdzie się transport to psiak napewno zostanie tam wyslany i ja o to zadbam, sądzę że osoby u których jest psiak nie zabardzo są obeznane w tym wszystkim czyli transporcie i szukaniu domów dalej niż ich miasto ale będe pomagała jak mogę i zrobię wszystko by psiak trafił do wspanialych właścicieli. Jest nadal u swojej rodziny i mam nadzieję ze jesczze go przetrzymają.

Posted

Fauka, osoba nadal zainteresowana jest psiakiem. Czy wiadomo już coś z transportem? Gdzie teraz przebywa psiak? Czy rodzina, a u której przebywa pies, może go jeszcze przetrzymać? Na PW wyślę ci numer do zainteresowanej osoby. Zadzwoń do niej.

• 2 weeks later...
Posted

Hej, przepraszam że długo mnie nie było, ostatnio nie miałam czasu wpadać na dogomanie.
Nie wiem gdzie trafił, co z nim sie dzieje, nic. Znajoma marudziła mi by szukać mu domu, potem milczała a pote powiedziała że go komuś oddali, dawałam jej numer telefonu, kazałam się kontaktować bo mówiłam że są chętni na szczeniaka a ona tylko obiecywała że zadzwoni i całkowicie zignorowała sprawę, jestem wściekla o to ale cóż, nic na to nie mogę poradzić, szkoda tlyko że nie mogłam wziąść go na tymczas bo napewno bym mu znalazła wśród was dobry dom, nie mam pojęcia do kogo trafił i to mnie martwi bo wiecie co ludzie robią z takimi psami. Potem wędruje mit że te psy to bestie a tak naprawdę bestiami są właściciele.

• 4 months later...
Posted

Chce wyjasnic. Fauka dzwoniłam ale nikt nie odbierał. Ale oddałam go takiemu chłopakowi ( juz koledze) ktory ma domek niedalego łodzi. Mam kontakt z włascicielem i na bierzonco wiem co sie dzieje piesek Ramzes jest tam szczesliwy ma duze podworko do biegania jest zdrowy i nie chodzi nigdy głodny kiedy chce to je. Ramzes wychowuje sie w atmosferze rodzinnej. Jak bede umiała to dodam jego zdjecie bo zalogowałam sie niedawno. I chce podziekowac wszystkim ktorzy szukali mu DS lub DT :loveu::loveu::loveu: