Asiaczek Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 pati1033 napisał(a):ciekawe, czy przyjma moje zgloszenie.... Mocno trzymamy kciuki, aby się udało. Powinno byc dobrze!:lol: Pzdr. Quote
Złośnica Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Przedlużyli zgłoszenia o kilka dni. Jest ktoś chętny na sobotę ??? A może ktoś nas przygarnie ???? grzeczni jesteśmy w podróży, prawda Asiaczku :razz: Quote
Asiaczek Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Prawda, Kochana, prawda! :lol: Ze Złośnicą jechałam co prawda jeden raz, ale - uwierzcie - chciałabym się z Nią i Lugerem spotkac jeszcze raz! I baaaardzo żałuję, że w Wieselburgu będziemy w inne dni... Pamiętajcie poza tym, że Złośnica jest bardzo dobrze zorganizowaną uczestniczką wycieczki i jest chetna do pomocy. A, i robi super fotki!:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Asiaczek napisał(a): I baaaardzo żałuję, że w Wieselburgu będziemy w inne dni... . eee 3 grupa jest tez w sobote :roll: dlatego my nie mozemy sie wspolnie transportowac :shake: Quote
pati1033 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Asiaczek napisał(a): I baaaardzo żałuję, że w Wieselburgu będziemy w inne dni... dzien ten sam... przeciez to tak samo terier jak i moj... :) tylko do Zlosnicy mialam za daleko... Quote
Asiaczek Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 No to mnie sie cos pomerdało...:oops: sorki za zamieszanie... Pzdr. Quote
Złośnica Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 aaaaaaaaaaaa....jednak nas przyjeli i dostałam potwierdzenie, ale niech nas ktoś przygarnie na sobotę do autka plissss :placz::placz::placz: Quote
Asiaczek Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Złośnico, nas jest juz 5 osób.... nie damy rady...:placz: Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 http://wieselburg.plan.biedermannsdorf.oekv.at/ jest juz plan sedziowania i mapa ringow :multi: dolozyli nam drugiego sedziego na sznauce i teraz mam dylemat czy wogole Waciaka zabierac :shake: Quote
Asiaczek Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Majka127 i RAKIJA - czy możecie się do mnie odezwac na maila? Są juz wstepne ustalenia co do wyjazdu... Pati1033 - Ty na razie wszystko wiesz. Donya - napiszę maila. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Majka - dzieki. Teraz czekam na wieczorny sygnal od RAKIJA. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Nasz "wesoły autobus" o 17.00 rusza na podbój Wieselburga! Konkurencja jest, długa trasa przed nami... Mocno trzymajcie kciuki! Pzdr. Quote
pati1033 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 "wesoly autobus" powrocil do domku :) towarzystwo oczywiscie super- bardzo dziekuje za wspolna wyprawe :loveu: mam nadzieje, ze jeszcze uda nam sie to powtorzyc :) moja pierwsza wystawa zagraniczna zakonczyla sie lok.2 w konkurencji 7 championow oraz res. CAC-em, tak wiec jestem szczesliwa :multi::multi: Quote
Asiaczek Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 pati1033 napisał(a): moja pierwsza wystawa zagraniczna zakonczyla sie lok.2 w konkurencji 7 championow oraz res. CAC-em, tak wiec jestem szczesliwa :multi::multi: Ja też uważam, że II lokata w kl. championów - to naprawde dobry wynik. AST-ów był w sumie 40!!! BRAWO!!! Pzdr. Czy ktoś chce jakies stawki? pzdr. Nam poszło w sumie dobrze, narzekac nie mogę, ale chciałoby się więcej... Abotere's ADUNBI - bdb2 (!) Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CAC, r.CACIB JELLy JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.2, r. CAC (ale po Ch. Aut, więc przechodzi...). Pzdr. Quote
Musiałek Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Asiaczku GRATULUJE !!!!! a i oczywiście - owczarków australijskich jeśli można :)) Quote
sylrwia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Asiaczek napisał(a):Czy ktoś chce jakies stawki? pzdr. Magyar vizsla gr VII :) najlepiej skan lub fotke abym mogła sobei zerknąć na pozostałe dane ;) ale przepisanymi na piechotke nei pogradze :) Quote
Asiaczek Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='Musiałek']Asiaczku GRATULUJE !!!!! a i oczywiście - owczarków australijskich jeśli można :)) Australian Shepherd sędzia: Bedrich Meszaros/SK PSY kl. mł CASA DE FILLER MONTANA BLUE SKY CYRILL OF VALLY RANCH EMPERER HILL BLACK IS BACK FLASH PROSTO CHUDO KNICK-KNACK ALKE ACRO RISINGSTAR MESSAGE IN A BOTTLE SUNNYRAINS SPECIAL EDITION ENERGIE'S TRULYAWESOME POW WOW AT TRUE FACES kl. p LORAC'S SHILOH LOS SUENOS TANMARK'S ALASKA ICE AGE WESTERN RECALL'S ICE AGE OF CASA DE FILLER KL. O bayshore stoneheaven the apprentice brown sugar silver dream aussie's eddy murphy western recall i'll walk the line of casa de fille kl. ch meistersinger ground control shallow river's wahpeeh catawba KL. W SUNSHINE SOONER OR LATER SUKI kl. mł. alaska vom berflandhof bright eyes spotted tail casa de filler midnight blue moon prsto chudo keep secret acro tar-ranch apanatschi kl. p AUSSIES WOERTHERSEE CYRA BECKY BLACK VALLEY RANCH WESTERN RECALL'S IN THE SUNSHINE OF LOUISIANA KL. O ENERGIES UNLIMITED DIAMOND SUNCHASER FAIRRYTALE OF BEAUTY kl. ch ANAIS ANAIS BOHEMIA ACRO Musiałku, której jutro mogę do Ciebie zadzwonić? pzdr. Quote
Musiałek Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 o której chcesz tylko nie miedzy 10-12 :))) Quote
Asiaczek Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='sylrwia']Magyar vizsla gr VII :) najlepiej skan lub fotke abym mogła sobei zerknąć na pozostałe dane ;) ale przepisanymi na piechotke nei pogradze :) Proszę: Pzdr. Quote
bety Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Asiaczek napisał(a):Czy ktoś chce jakies stawki? pzdr. JA, JA, JA TEŻ BARDZO PROSZĘ. :cool3::cool3::cool3: Pzdr Quote
Asiaczek Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Za chwilkę wstawię fotke. Imageshack coś sie zaciął... Pzdr. Quote
Recommended Posts