Jump to content
Dogomania

CACIB-Wieselburg/Austria, 12-13.04.2008

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

a ja nadal nic nie wiem , już zaczynam się denerwowować. W poniedziałek wyślę zapytanie , bo zawsze jeszcze można drugi raz wysłać.

Czy przed wyjazdem muszą być w paszporcie jakieś aktualne wpisy , np odrobaczanie ( 10 dni przed) lub poświadczenie przez lekarza(jakiego?), że pies jest zdrowy?

Posted

majka127 napisał(a):
Czy przed wyjazdem muszą być w paszporcie jakieś aktualne wpisy , np odrobaczanie ( 10 dni przed) lub poświadczenie przez lekarza(jakiego?), że pies jest zdrowy?

Nic takiego nie jest potrzebne. Tylko paszport + aktualna wściekłość.
Pzdr.

Posted

Jutro ostatni dzień zgłoszeń i tak włąsnie kombinuję że może bym zgłosiła swoje :cool3: ale przyznam szczerze ze samej w niedziele nie chce mi sie jechac

a moze ktoś ma miejsce w samochodzie na niedziele ??

Posted

pati1033 napisał(a):
tez bym chetnie sie wybrala, ale tez nie mam transportu :placz: no ale mam nadzieje, ze jeszcze mi sie uda kiedys do Austrii pojechac...

Jeżeli Twoja grupa jest w niedzielę, to pogadaj z Musiałkową...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jeżeli Twoja grupa jest w niedzielę, to pogadaj z Musiałkową...
Pzdr.

oczywiscie, ze od razu o tym pomyslalam, jednak sprawdzilam i niestety moja grupa jest w sobote :placz:

Posted

no niestety za daleko...
a gdyby ktos z Warszawy mial jednak wolne miejsce w sobote i zdecydowal sie jechac w ciagu jeszcze tych kilku godzin, w ktorych mozna zglaszac to ja tez prosze o kontakt...
gg 9956498

Posted

pati1033 napisał(a):
oczywiscie, ze od razu o tym pomyslalam, jednak sprawdzilam i niestety moja grupa jest w sobote :placz:

A, niech to!

pati1033 napisał(a):
no niestety za daleko...
a gdyby ktos z Warszawy mial jednak wolne miejsce w sobote i zdecydowal sie jechac w ciagu jeszcze tych kilku godzin, w ktorych mozna zglaszac to ja tez prosze o kontakt...
gg 9956498

Nie mam gg, ale podaj mi swój nr komórkowy. Moze coś da się wykombinowac...
pzdr.