Jump to content
Dogomania

CACIB-Wieselburg/Austria, 12-13.04.2008

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Złośnica']a jakieś informacje o sędziach, opłatach ??
Złosnico, to co? Widzimy się?
Jeżeli wszystko dobrze pójdzie, to do busa brakuje nam 1 osoby z małym/średnim psiakiem...
pzdr.

[quote name='Elitesse']ja jade na 100 % :) :)
Ale Wy jestescie w niedzielę...
pzdr.

Posted

Nie wiem czy sprawa jest nadal aktualna, bo jesli znajdzie się jeszcze jedno wolne miejsce dla 1 osoby z małych (no może z nieco średnim) psiaczkiem na niedzielę to chętnie skorzystam z Waszej pomocy

Posted

Juz wiem, że moje dokumenty dotarły do Wieselburga, bo... dostałam delikatne ponaglenie "co z opłatą za wystawe?". Prawda jest taka, że dopiero w przyszłym tygodniu znajdę chwilę czasu (Bank czynny do 18.00; kretyńskie godziny!) i dokonam przelewu.

Z drugiej strony wiem, że Donya tez już dostała potwierdzenie! Powolutku rozkreca się machina wyjazdowa!:lol:
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Juz wiem, że moje dokumenty dotarły do Wieselburga, bo... dostałam delikatne ponaglenie "co z opłatą za wystawe?". Prawda jest taka, że dopiero w przyszłym tygodniu znajdę chwilę czasu (Bank czynny do 18.00; kretyńskie godziny!) i dokonam przelewu.

Z drugiej strony wiem, że Donya tez już dostała potwierdzenie! Powolutku rozkreca się machina wyjazdowa!:lol:
pzdr.

oj rozkręca - my tez mamy potwierdzenie mailowe i pocztowe - teraz czekać tylko na kwiecień .