Jump to content
Dogomania

2xCACIB-Satu Mare/Rumunia, 19-20.04.2008 r.

Recommended Posts

Posted

Pierwszego dnia - nie było żadnej AA. Natomiast drugiego dnia:
PSY
kl.mł.
WORLACK SILVER BEAR

kl.p
SHEBOGI WORLOCK X MAN

kl.ch
JASZAPATI HARCOSA VAN - BOB

SUKI
kl.ml.
WOORLOCK SLEEPING BEUTY

Sędzia wg katalogu: Robert SCHILL.
Pzdr.

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Pierwszego dnia - nie było żadnej AA. Natomiast drugiego dnia:

Ale fajnie Asia o mnie pamiętała

Bardzo, bardzo ślicznie dziękuję

A mogę sie jeszcze uśmiechnąć o rodziców i datę urodzenia tego pieska:

PSY
kl.ch

Pzdr

Posted

Gratulacje dla wszystkich!!

A ja się tak śłiiiicznie uśmiecham o stawkę Nova cotia Duck Tolling Retrieverków!!! Proooooszę....
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Toller napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich!!

A ja się tak śłiiiicznie uśmiecham o stawkę Nova cotia Duck Tolling Retrieverków!!! Proooooszę....
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

byla tylko jedna sunia z Polski COPPER AND BRASS'S DESDEMONA, ktora przy okazji pozdrawiamy :multi:

Posted

zanetta napisał(a):
byla tylko jedna sunia z Polski COPPER AND BRASS'S DESDEMONA, ktora przy okazji pozdrawiamy :multi:

OOooo, to kurczaki moja znajoma z Krakowa!!! :crazyeye: Nawet nie wiedziałam że była tam :multi: I jak jej poszło????

Posted

efra-husky napisał(a):
wielkie dzięki Lidzia za staweczkę :Rose: Ogromne gratulacje oraz uściski :calus: przesyłam dla was z Krakowa

Nie ma za co :) zaraz się zabieram za wrzucenie stawki i wyników na wyniki z zagranicy ;)
Dziękuję Gabrysiu, pozdrowienia z Poznania tym razem!:loveu:

Posted

Toller napisał(a):
OOooo, to kurczaki moja znajoma z Krakowa!!! :crazyeye: Nawet nie wiedziałam że była tam :multi: I jak jej poszło????

BOB - Champion Rumunii

Posted

A ja pragnę podziękować zwłaszcza Musiałkowi za wspaniałą podróż. Jeszcze nigdy się tak dobrze nie bawiłam ani w drodze na i z wystawy oraz na samej wystawie :loveu: Podziękowania również dla Grażynki i Tomka za wspólna podróż :)
Osobne podziękowania dla Asiaczka - za co? po prostu za...wszystko :loveu:

Tak więc bilans po Rumunii : 4xINV Winner, 4 x CACIB, 2x BOB, BOG, 2 x Ch.Rumunii no i Interchampionat :) cieszy mnie zwłaszcza BOG, bo chyba jako jednej z bardzo nielicznych spoza Rumunii udało mi się być na pierwszym miejscu na pudle :diabloti:

Posted

Pytanie do tych co byli, a szczególnie do tych, którzy championat zrobili: na jednym z psich for pojawiła się informacja, iż rumuński związek podjął decyzję o nieprzyznawaniu tytułów psom, które nie mają pełnego rodowodu - wiecie coś o tym?

Posted

[quote name='bety']Ale fajnie Asia o mnie pamiętała

Bardzo, bardzo ślicznie dziękuję
A mogę sie jeszcze uśmiechnąć o rodziców i datę urodzenia tego pieska:

PSY
kl.ch

Pzdr
ur. 22-09-2003 r.
Met N.Japan 167/03
T: Woorlock Yankee's Freeddom
M: Molnarvolgyi Donna
Hod: Kale Elemer
Wł.: Molnar Livia
Adres: 5100 Jaszbereny, repce u. 17
mail: lifity67@freemail.hu

[quote name='Savannah']
Osobne podziękowania dla Asiaczka - za co? po prostu za...wszystko :loveu:

Tak więc bilans po Rumunii : 4xINV Winner, 4 x CACIB, 2x BOB, BOG, 2 x Ch.Rumunii no i Interchampionat :) cieszy mnie zwłaszcza BOG, bo chyba jako jednej z bardzo nielicznych spoza Rumunii udało mi się być na pierwszym miejscu na pudle :diabloti:
Cieszę się, że jesteś zadowolona z wyjazdu!:lol:
Pzdr.

Posted

Beza napisał(a):
Witam,

Mogłabym prosić o stawkę sznaucerów średnich?

Agnieszka

Jeżeli dobrze czytam, to I dnia był tylko 1 pieprzak:
FINEZJA Z CZARTOWEGO POLA (Halczak Jolanta)

A II dnia: to samo.
Pzdr.

Posted

Izoldas napisał(a):
Pytanie do tych co byli, a szczególnie do tych, którzy championat zrobili: na jednym z psich for pojawiła się informacja, iż rumuński związek podjął decyzję o nieprzyznawaniu tytułów psom, które nie mają pełnego rodowodu - wiecie coś o tym?

Nie mam zielonego pojecia...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']ur. 22-09-2003 r.
Met N.Japan 167/03
T: Woorlock Yankee's Freeddom
M: Molnarvolgyi Donna
Hod: Kale Elemer
Wł.: Molnar Livia
Adres: 5100 Jaszbereny, repce u. 17
mail: lifity67@freemail.hu

DZIĘKI JESZCZE RAZ :lol::lol::lol::lol:
Pzdr

Posted

Izoldas napisał(a):

Ale co oznacza niepełny rodowód? Championaty wypisywane były na podstawie karty oceny psa, na nic więcej nie patrzyli.

Posted

[quote name='Iwa-R']EN-CHOU von Mien-Shan - 2xCAC, 2xCACIB, i dodatkowo w sobotę BOB !!
i także Champion Rumunii !!

Iwona raz jeszcze ogromne gratulacje !!! I wielkie podziękowania za przesympatyczną podróż.wymiziaj za uszkiem misia- jest to przesłodki pluszaczek( na ale w koncu ktos do kogos sie upodabnia :-)

Posted

[quote name='Codik&Toffik']Bardzo dziękuje za informację :loveu: Czyli widzę, że polskie Lhasaczki też odwiedziły Rumunie ;) Teraz czekam na relacje jak wrócą ;)

Wedle zyczenia :-)
Poszło nam tak :

Na finały nie zostalismy , ale i tak było przesympatycznie i pozdrowienia dla rodaków za świetne towarzystwo

Posted

EwikB napisał(a):
Iwona raz jeszcze ogromne gratulacje !!! I wielkie podziękowania za przesympatyczną podróż.wymiziaj za uszkiem misia- jest to przesłodki pluszaczek( na ale w koncu ktos do kogos sie upodabnia :-)

Że niby on do mnie czy ja do niego? :lol:
Ja również Wam serdecznie dziękuję i polecam się na przyszłość :evil_lol: