Jump to content
Dogomania

2xCACIB-Satu Mare/Rumunia, 19-20.04.2008 r.

Recommended Posts

Posted

Czy to oznacza, że zgłoszenie doszło :razz:? Mi się wydaje, że tak, ale pewna nie jestem:

EXPOZITIE CANINA
HUNDEAUSSTULLUNG
KUTYAKIALLITAS
SATU MARE � 19 - 20.04.2008
Acceptarea inscrierii � Annahmeschein � Nevezesi igalozas

C.A.C.I.B. - 19.04.2008XC.A.C.I.B. - 20.04.2008X

Numele proprietarului
Name des Ausstellers
A tulajdonos neve WESOLOWSKA KATARZYNA

Numele cainelui
Name des Hundes
A kutya neveMANTEUFEL SAXIFRAGA

Presedinte / President / Elnok
Dr. Molnar Zsolt

Kocham to :angryy:... piszę po angielsku a odpowiedź dostaję po rumuńsku :razz:, a wolałabym być pewna że taki kawał jedziemy zgłoszeni na wystawę :roll:.

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Savannah napisał(a):
tylko ten zakiet w ktorym byłam w Lesznie...:roll:

Przeciez był bardzo ładny! Tylko dobrac do niego porteczki i ... jazda na wystawę!:lol:

simbik napisał(a):
Czy to oznacza, że zgłoszenie doszło :razz:? Mi się wydaje, że tak, ale pewna nie jestem:
Kocham to :angryy:... piszę po angielsku a odpowiedź dostaję po rumuńsku :razz:, a wolałabym być pewna że taki kawał jedziemy zgłoszeni na wystawę :roll:.

Jak dla mnie t tam jest napisane, że zgłoszenie przyjęte!
Pzdr.

Posted

simbik napisał(a):

Kasiu jest tam też po niemiecku :D
Napisali, że akceptują zgłoszenie :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Przeciez był bardzo ładny! Tylko dobrac do niego porteczki i ... jazda na wystawę!:lol:

Jak dla mnie t tam jest napisane, że zgłoszenie przyjęte!
Pzdr.[/quote]
portki to mam, od tego garniturku takie same jak zakiet... wczesniej były mi 'ciut' za małe a teraz.... sa nawet za duze :evil_lol:

Posted

Ja wysłałam zgłoszenia na obydwa adresy i narazie żadnego potwierdzenia.Czy moze będzie ktos sie dowiadywał o swojego psiaka i mógłby zapytac o nasze futerka?
Czy na tej wystawie pies w młodziezy, który zdobedzie 2 JCAC -e ma mł.ch.rumuni?
Ewa

Posted

Czy znacie moze dokladny adres miejsca wystawy? Bo z ulotki jakos nie moge sie doczytac a na moje zapytanie w malu nie odpowiedzieli jeszcze.

Posted

[quote name='ada18']Czy znacie moze dokladny adres miejsca wystawy? Bo z ulotki jakos nie moge sie doczytac a na moje zapytanie w malu nie odpowiedzieli jeszcze.[/quote]
Zona de Agrement "somes" Satu Mare - podejrzewam, że to gdzieś niedaleko rzeki, bo przez Satu Mare płynie Somes
link do mapy miasta
[URL]http://www.aboutromania.com/maps209.html[/URL]

Posted

[quote name='narisowa']Zona de Agrement "somes" Satu Mare - podejrzewam, że to gdzieś niedaleko rzeki, bo przez Satu Mare płynie Somes
link do mapy miasta
[URL]http://www.aboutromania.com/maps209.html[/URL][/quote]

no swietna ta mapka :multi: dzieki wielkie :loveu:

Posted

[quote name='zanetta']"Obiekt sportowy" miesci sie przy ulicy Strandului[/quote]

Dokladnie taką ulicę dostałam dziś od nich w mailu :fadein: Dzieki:loveu:

Posted

[quote name='narisowa']a jest chociaż tam ta ulica, bo szczerze powiedziawszy, to się nie przyglądałam[/quote]
Nie, nie ma jej na tej mapce, ale jest bardzo niedaleko. Dosłownie kawałek w prawo jadąc ulicą Bulevardul Henry Coanda (na mapce B-dul H. Coanda), i po jakichś 500 m. w prawo.

Posted

Iwa-R napisał(a):
Nie, nie ma jej na tej mapce, ale jest bardzo niedaleko. Dosłownie kawałek w prawo jadąc ulicą Bulevardul Henry Coanda (na mapce B-dul H. Coanda), i po jakichś 500 m. w prawo.

dzięki za info, jakoś trafimy...

Posted

Ładne zamieszanie mają w Rumunii. Znajoma wysłała mailem 1 zgł. ponad tydzień temu -zero odpowiedzi. 1.04 wysłałam do nich zgłoszenia 3 psów przez ich formularz zgłoszeniowy i 2 dostałam maila z potwierdzeniem przyjęcia i prośbą dosłania championatów i rodowdów.
Więc jednak jedziemy .
Zastanawiamy się czy spać na Węgrzech ,tylko na razie nie możemy znalezc gdzieś blisko hotelu.

Posted

narisowa napisał(a):
właśnie, a gdzie macie noclegi? bo my nadal bez dachu nad głową;)

My wyjeżdżamy już w czwartek (za dwa tygodnie rzecz jasna :cool3:) i szukamy czegoś na miejscu, więc jakby co to mogę poratować i coś zaklepać :lol:, ale to dla tych co lubią na ostatnią chwilę :evil_lol:.

Posted

to ja prosze o iinfo - my wyjeżdzamy w piatek tak aby na rano dojechac :) potrzebujemy jeden nocleg z soboty na niedziele - 4 osoby i 9 psów :))

Iwona 603-121-653

z gory dzieki

Posted

my też wyjazd w piątek z jednym noclegiem. u mnie sytuacja jak u zanetty - mam namiary na pensjonat, ale bez numeru telefonu, tylko adres. więc chyba wszyscy "jedziemy na żywioł" ;) a może ktoś ma namiot wojskowy, to zrobimy "obozowisko polaków" .... weźmie się garkuchnię;) i nagotujemy grochówy na boczku ....

Posted

A potem, po tej grochwie na boczku, to tylk gazy bojowe będziemy wysyłac...:evil_lol:

Sorki, ale jak ktoś pisze o grochówie i to na boczku, to ja zawsze mam jednoznaczne skojarzenie...:oops:
pzdr.