Karmi Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 narisowa napisał(a):musiałku, możesz podać tego "drugiego" maila ? ja już powoli tracę do nich cierpliwość:mad: ciężko napisać im nawet ok!??? Ja też poproszę. Wysłałam formularzem na ich stronie. Na razie nie dostałam potwierdzenia. Zastanawiam się czy doszło. Słał ktoś w taki sposób??? Quote
Gracjana Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Danusiu Jedziecie?? O to fajnie...;) ale i tak z pieskiem nie z suczka :evil_lol: Quote
zanetta Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 wlasnie dostalam potwierdzenie z Satu Mare :multi: Quote
Musiałek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Przepraszam ze tak długo nie pisałam ale miałam strasznie dużo pracy i nie wyrabiałam sie zupełnie ale ja wysyałałam swoje zgłoszenia na dwa adresy Molnar Zsolt <drmzsolt@yahoo.de> z tego dostałam odpowiedź od razu office@achrsm.ro a z tego odpowiedź przyszła dzisiaj !!!! Quote
Karmi Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='Musiałek']Przepraszam ze tak długo nie pisałam ale miałam strasznie dużo pracy i nie wyrabiałam sie zupełnie ale ja wysyałałam swoje zgłoszenia na dwa adresy Molnar Zsolt <drmzsolt@yahoo.de> z tego dostałam odpowiedź od razu office@achrsm.ro a z tego odpowiedź przyszła dzisiaj !!!! Dzięki wielkie. Zaraz do nich skrobnę bo nie jestem pewna czy dostali moje zgłoszenie. Wypełniłam formularz na stronie, ale nie dostałam żadnego potwierdzenia. Nawet z ,,automatu". Quote
pieski2 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Gracjana napisał(a):Danusiu Jedziecie?? O to fajnie...;) ale i tak z pieskiem nie z suczka :evil_lol: Ale ja myslałam o Twojej konkurencji!!!!:evil_lol: Quote
Gracjana Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Nic nie rozumiem...:lol: My nie jedziemy zeby nie miec konkurecji tylko z moim dzikusem mozemy sie wystawiac tylko na dworzu...;) i pod tym katem szukam wystaw za granica... W kazdym badz razie dzis dostałam potwierdzenie wiec jedziemy...;) Quote
simbik Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 A ja już zgłupiałam :hmmmm: czy te płatności to są na miejscu? Właśnie zbierałam się do wysłania przelewu i nigdzie nie mogę znaleźć informacji z danymi bankowymi :razz:. Quote
narisowa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ja też dostałam dziś potwierdzenie!!! pytałam o płatności, ale w tej kwestii nic nie napisali.zamierzam płacić na miejscu. Quote
Musiałek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 dzis dostałam takie dodatkowe potwierdzenie :multi: basenji confirmation to basenji@onet.pl collie rough send the confirmation to shelcoll@tsx.pl I send the confirmation to grazka.bakpol@bakpol.home.pl csaba sabo Quote
simbik Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 narisowa napisał(a):ja też dostałam dziś potwierdzenie!!! pytałam o płatności, ale w tej kwestii nic nie napisali.zamierzam płacić na miejscu. Czyli nie podali żadnych danych do przelewu. A czy ktoś płacił z góry, czy wszyscy na miejscu będą uiszczać opłaty? Quote
Musiałek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ja pisałam w zgłoszniach że gwarantuje płatność na wystawie i pani mi napisala ze OK Quote
narisowa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ja też złożyłam deklarację o płatności na wystawie, ale mi nie napisali ok:( Quote
Asiaczek Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='Musiałek']dzis dostałam takie dodatkowe potwierdzenie :multi: basenji confirmation to basenji@onet.pl collie rough send the confirmation to shelcoll@tsx.pl I send the confirmation to grazka.bakpol@bakpol.home.pl csaba sabo Jak Musiałek dostała nasze potwierdzenia, to mnie juz nic więcej nie obchodzi. TW - nie dostałam od nich zadnych potwierdzeń na mojego maila... Może ja czegos nie rozumiem...? Pzdr. Quote
hachidori Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Asiaczku, Czy organizujecie jakis grupowy transport? pzdr Asia Quote
Alakanuk Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Witajcie Jestem nowa na tym forum. Mam hodowlę malamutów. Chciałam zgłosić mojego psiaczka na tą wystawę, z tego co wiem to można zgłaszać jeszcze do 1.04. Ale zanim to zrobię mam pytanko. Czy ktoś mógłby zabrać mnie i mojego malamuta/psa/? Quote
Great Dane Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 My również dostaliśmy potwierdzenie przyjęcia, ale znajomy który wysyłał zgłoszenia swoich dogów nic nie otrzymał, a wysyłał wszystkie razem.:angryy: Muszą mieć straszny bałagan. Natomiast nie wiem jak z opłatami, więc płacimy na wystawie. [SIZE=2]Asiaczku w końcu Was poznam :lol::lol::lol: Quote
Asiaczek Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='hachidori']Asiaczku, Czy organizujecie jakis grupowy transport? pzdr Asia Ja przykleiłam się (a własciwie Savannah, która jedzie zamiast mnie) do Musiałkowego samochodu. I tam juz nie ma wolnego miejsca...:shake: [quote name='Great Dane']My również dostaliśmy potwierdzenie przyjęcia, ale znajomy który wysyłał zgłoszenia swoich dogów nic nie otrzymał, a wysyłał wszystkie razem.:angryy: Muszą mieć straszny bałagan. Natomiast nie wiem jak z opłatami, więc płacimy na wystawie. [SIZE=2]Asiaczku w końcu Was poznam :lol::lol::lol: No, niestety, nie poznamy się! Zamiast mnie jedzie Savannah. Ale za to mozesz poogladać Rude Jotki, tzn. Dżezika i Żelkę.:lol: [quote name='Alakanuk']Witajcie Jestem nowa na tym forum. Mam hodowlę malamutów. Chciałam zgłosić mojego psiaczka na tą wystawę, z tego co wiem to można zgłaszać jeszcze do 1.04. Ale zanim to zrobię mam pytanko. Czy ktoś mógłby zabrać mnie i mojego malamuta/psa/? W "naszym" samochodzie jest juz komplet... Nie pomogę... Pzdr. Quote
Bardotka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 :multi:Ja też wreszcie mogę odetchnąć bo dostałam potwierdzenie :multi: Quote
Great Dane Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 No, niestety, nie poznamy się! Zamiast mnie jedzie Savannah. Ale za to mozesz poogladać Rude Jotki, tzn. Dżezika i Żelkę.:lol: Jaka szkoda, ale obiecuję poznać Dżezika i Żelkę :multi: Quote
Asiaczek Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Dobre i to!:lol: A spotkać, to się na pewno jeszcze gdzieś spotkamy. Ja sporo jeżdżę... Pzdr. Quote
Savannah Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 ale tu cicho :lol: a wystawa sie zbliza, zbliza...! Juz nie moge sie doczekac:evil_lol: szukam w sklepie nowego stroju na ta okazje:evil_lol: bo z wszystkich 'wyrosłam' :p Quote
Asiaczek Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Nie przesadzaj! Na pewn cos fajneg masz w szafie... Pzdr. Quote
Savannah Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Asiaczek napisał(a):Nie przesadzaj! Na pewn cos fajneg masz w szafie... Pzdr. tylko ten zakiet w ktorym byłam w Lesznie...:roll: Quote
Recommended Posts