Jump to content
Dogomania

2xCACIB-Satu Mare/Rumunia, 19-20.04.2008 r.

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dzięki uprzejmości Musiałka, nasze dokumenty juz pooooszły do Satu Mare. Opłata na miejscu...
A więc zaczęło się odliczanie!:lol:
pzdr.

Ja dzis zadzwonie upewnic sie czy doszło zgłoszenie.
tez juz nie mozemy sie doczekac :)))
Mam nadzieje tylko ze Marysia nie wywinie jakiegos numeru i nie powie ze zamist na wystawe ona jest do krycia :mad::p:shake::loveu:

Posted

złe wieści dziewczyny :( zasiadłam do szukania noclegów i okazało się, że okręg satu mare to dosłownie turystyczne zadu....
ani pensjonatów, ani tanich noclegów na agroturystyce. kompletna klapa:(
a ja tak wyskoczyłam - buuu....
jest sporo pensjonatów w okolicach baia mare, ale to kawałek drogi, więc nie wiem, czy opłaca się jechać, czy bardziej zamówić noclegi w jednym z hoteli. bo tani nocleg z dojazdem może wyjsć tyle, co droższy bez dojazdu.
będę jeszcze czegoś szukać, ale kiepsko to widzę:(

Posted

Narisowa nie placz :mad: miedzy satu a baja jest duzy hotel ... osobiscie w nim spalam (pokoj 2-osobowy za 5 euro) parking zamykany na noc i zadnych problemow z tym ze pies idzie z nami do pokoju, mowie od razu ze zeden bajerek ale nawet lazienka w pokoju byla :cool3:

Posted

niestety namiarow nie mam bo jechalam za rumunska ekipa ktora tam nocowala, pamietam droge do tego hotelu i ze bylo to posrodku miedzy satu a baja mare. W razie czego zawsze mozna na wystawie popytac "tubylcow" o tani hotel i na 100% pomoga

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dzięki uprzejmości Musiałka, nasze dokumenty juz pooooszły do Satu Mare. Opłata na miejscu...
A więc zaczęło się odliczanie!:lol:
pzdr.

a w przypadku zapłaty na wystawie liczą wg I czy II terminu?

Posted

Musiałek napisał(a):
Asiaczku, Grazynko, Justyno własnie dostałam potwierdzenie od samego szefa ichniejszego związku że zgłoszenia sa ok i czeka na nas :lol:

a jak przesyłałaś zgłoszenia?
ja wysłałam mailem i cisza....

Posted

Musiałek napisał(a):
Asiaczku, Grazynko, Justyno własnie dostałam potwierdzenie od samego szefa ichniejszego związku że zgłoszenia sa ok i czeka na nas :lol:

Musiałku, jestes nieoceniona! Bardzo dziękuję!!!:loveu:
Pzdr.

Posted

Ja najpier wysyłałam mailem ale poczta mi wracała wiec zadzwoniłam i pan kazał wysłać faxem - 7 stron transmisja 30 min. Zadzwoniłam czy wszystko w porzadku a Pan podał mi drugi mail wiec wysłałam wszystko jeszcze raz na maila i wtedy pan mi odpisał że wszystko przyjęte :lol:

Posted

ja się w końcu dodzwoniłam. i okazało się, że nie mają mojego zgłoszenia :(
wysłałam dziś na wszystkie maile, a jutro pobiegnę jeszcze na pocztę. ale mi nic nie wróciło. bajzel chyba mają i tyle.

Posted

Musiałek napisał(a):
Ja najpier wysyłałam mailem ale poczta mi wracała wiec zadzwoniłam i pan kazał wysłać faxem - 7 stron transmisja 30 min. Zadzwoniłam czy wszystko w porzadku a Pan podał mi drugi mail wiec wysłałam wszystko jeszcze raz na maila i wtedy pan mi odpisał że wszystko przyjęte :lol:

O, żesz, jasna.... gdybym wiedziala, że będa takie korowody, to chyba bym poszła na poczte i nadała listem priorytetowym...
Sorki, Musiałku...
pzdr.

Posted

Musiałek napisał(a):
Zadzwoniłam czy wszystko w porzadku a Pan podał mi drugi mail wiec wysłałam wszystko jeszcze raz na maila i wtedy pan mi odpisał że wszystko przyjęte :lol:

musiałku, możesz podać tego "drugiego" maila ?
ja już powoli tracę do nich cierpliwość:mad: ciężko napisać im nawet ok!???