Asiaczek Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Hihihi, alez ja własnie z Musiałkiem jadę!:lol: Ja = Savannah, chyba... pzdr. Quote
Musiałek Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 hejka niestety: u nas juz komplet :)) Silna grupa pod wezwaniem Ja, Grazyna, Asiaczek+Savannah i Tomek + 8 psów :)) Quote
Asiaczek Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Potwierdzam z małą poprawką: Asiaczek lub Savannah, ze wskazaniem na Savannah...:lol: Pzdr. Quote
Musiałek Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 :lol: tam miał być znak = i chyba przycisnął mi się shift :evil_lol: Quote
Savannah Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 wskazanie na Savannah jest bardzo na miejscu:lol:! Już się cieszę na jazde z taką fajną "drużyną" !;) Quote
zanetta Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 wlasnie sie dowiedzialam ze w sobote beda wysylane potwierdzenia naszych zgloszen :multi: Quote
Iwa-R Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Pojadę, jeśli znajdę stosunkowo tani nocleg, i jeśli znajdę kogoś kogo mogłabym zabrać, ewentualnie jeśli będę mogła zabrać się z kimś. Quote
Frytela Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 hmm ja bym pojechała, ale nie wiem, to tuż przed moimi egzaminami gimnazjalnymi... Quote
narisowa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 myślałam, myślałam i jadę :) mam wolne miejsce(a) w zależności od wielkości piesia. wyjazd z lublina. ktoś chce się przyłączyć? Quote
Asiaczek Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Super, że sie zdecydowałas! Pzdr. Quote
narisowa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Asiaczek napisał(a):Super, że sie zdecydowałas! Pzdr. a będzie jakieś ciacho? ;) Quote
Asiaczek Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Hmmm, mnie nie bedzie,ale Asiaczki będa. Z rudymi Jotkami jedzie Savannah. Może uda jej się zabrac coś słodkiego ode mnie dla Was. zobaczymy. pzdr. Quote
Marihuana Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ja tez juz swoje zgłosiłam i to Faxem. Ma ktos namiar na jakis hotelik???? Quote
Asiaczek Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Musiałek szukała, ale tam jakoś cienko z tymi hotelami... pzdr. Quote
Gracjana Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ja wypełniłam formularz, wyslalam do nich po 2 maile na 3 rozne adresy z 2 roznych poczt... co by dalo 12 maili ? (+ formularz...);) zero odzewu a w kazdym dopisywalam ze prosze o potwierdzenie zgłoszenia... mimo codziennych prob nie udalo mi sie do nich dodzwnic...( co z tego ze mogla bym sie dogadac po angielsku,niemiecku czy francusku skoro nikt nie raczy podniesc sluchawki??:angryy: ) nie wiem co robic...:shake: Ewa daj znac jak bys sie jutro czegos dowiedziala... Quote
narisowa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Marihuana napisał(a):Ja tez juz swoje zgłosiłam i to Faxem. Ma ktos namiar na jakis hotelik???? dam znać w przyszłym tygodniu, mam całą listę, tylko muszę obdzwonić, gdzie przyjmują z psami. a może być pod satu mare, czy chcesz koniecznie w mieście? Quote
Musiałek Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 moze byc i pod satu mare :) zapytaj tez o nas :)) albo jak cos znajdziesz to daj znac gdzie dzwonic ;) Quote
narisowa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Musiałek napisał(a): albo jak cos znajdziesz to daj znac gdzie dzwonic ;) a umiesz po rumuńsku;) bo oni rzadko gadają w cywilizowanych językach;) w ub. roku jak rezerwowałam noclegi w transylwanii, to szczekałam i mlaskałam przez telefon:evil_lol: znaczy, że wybieramy się z psem i chcemy wyżywienie. i o dziwo pani zrozumiała i było wszysko ok!:lol: teraz jestem "wyedukowana", bo już umiem zarezerwować po rumuńsku:multi: Quote
Musiałek Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 kurde no - nie umiem :razz: aż wstyd sie przyznać ;) Quote
narisowa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Musiałek napisał(a):kurde no - nie umiem :razz: aż wstyd sie przyznać ;) oj wstyd:evil_lol: to taki popularny język:evil_lol: Quote
Iwa-R Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ja podłapałam kontakt z osobą mieszkającą w Rumunii, ale mówiącą po angielsku. Szuka dla mnie taniego noclegu, jakby coś to dam znać. A jak Wy coś to też dajcie znać ;) Quote
Marihuana Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 narisowa napisał(a):dam znać w przyszłym tygodniu, mam całą listę, tylko muszę obdzwonić, gdzie przyjmują z psami. a może być pod satu mare, czy chcesz koniecznie w mieście? Super dzieki!!! W sumie obojetnie, ale wolałabym w mieśćie. Quote
EwikB Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Iwa-R napisał(a):Pojadę, jeśli znajdę stosunkowo tani nocleg, i jeśli znajdę kogoś kogo mogłabym zabrać, ewentualnie jeśli będę mogła zabrać się z kimś. Ja bym była chętna z małym lhasaczkiem.Daj znac czy aktualne Quote
Asiaczek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Dzięki uprzejmości Musiałka, nasze dokumenty juz pooooszły do Satu Mare. Opłata na miejscu... A więc zaczęło się odliczanie!:lol: pzdr. Quote
Recommended Posts