Raider`s Antania Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='gonpak']Dzięki bardzo Asiaczku za staweczkę MONTGOMERY ALAMEIN RAIDER`S ANTANIA - BOS,CACIB,BOB,res.BIG! Za 1 rok & 7 days -- INTERCHAMPOIN!!!! MARVELLOUS BELL RAIDER`S ANTANIA - res/CACIB! Byl 1 wystawowy dzien. BELARUSSIAN AIREDALE -- THE BEST! :loveu::multi:;) Quote
narisowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 gracjana - no to nieźle ci załatwił ten kaukaz dafne. przykro mi. teraz to musztarda po obiedzie, ale trzeba było jeszcze w lublinie podskoczyć do weta. nie wpadłam na taki pomysł :( :( :( Quote
simbik Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Gracjana']Jestety jeszcze gorzej niz myślałam..:-( Dzisiaj ogolili jej pol zadu i grzbietu i okazalo sie ze pod strupem ma rane kłutą glebokosci jakies 10cm (jak nie więcej) i wszystko w ropie... 3 tygodnie antybiotyku i codzienne wymienianie "czegoś tam" w ranie... hehhh w ogolę jest bardzo smutna i przygaszona...:-( Oj to nieciekawie :-(, a na wystawie wyglądało że jednak nie była pogryziona :shake:. Mocno trzymamy kciuki za dojście małej do siebie i pod względem fizycznym jak i psychicznym :calus:. [quote name='Raider`s Antania']MONTGOMERY ALAMEIN RAIDER`S ANTANIA - BOS,CACIB,BOB,res.BIG! Za 1 rok & 7 days -- INTERCHAMPOIN!!!! MARVELLOUS BELL RAIDER`S ANTANIA - res/CACIB! Byl 1 wystawowy dzien. BELARUSSIAN AIREDALE -- THE BEST! :loveu::multi:;)[SIZE="5"] Wieeelkie gratulacje :multi::multi::multi:. Quote
Asiaczek Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Raider`s Antania napisał(a):MONTGOMERY ALAMEIN RAIDER`S ANTANIA - BOS,CACIB,BOB,res.BIG! Za 1 rok & 7 days -- INTERCHAMPOIN!!!! MARVELLOUS BELL RAIDER`S ANTANIA - res/CACIB! Byl 1 wystawowy dzien. BELARUSSIAN AIREDALE -- THE BEST! :loveu::multi:;) Brawo! Piekny wynik!!! Pzdr. Quote
Alakanuk Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 W dniu drugim wystawy na ulotce informacyjnej był dopisek EXPOZITIE DE CAMPIONAT. Czy ktos wie co to jest? Taki sam jest jeszcze przy kilku wystawach w Rumunii. Quote
zanetta Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 dziewczyny dowiadywaly sie na wystawie .... i organizatorzy twierdzili ze to zadna roznica w porownaniu do zwyklej cacibowej Quote
Alakanuk Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Dzięki. Tak też myślałam, ale ktoś powiedział, że jeśli pies jest wystawiany w klasie championów i dostanie CACIB to właśnie z takiej wystawy automatycznie dotaje Championa Ruminii. Jest to trochę inaczej niż na OPEN. Quote
Iwa-R Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Alakanuk napisał(a):Dzięki. Tak też myślałam, ale ktoś powiedział, że jeśli pies jest wystawiany w klasie championów i dostanie CACIB to właśnie z takiej wystawy automatycznie dotaje Championa Ruminii. Jest to trochę inaczej niż na OPEN. Zarówno w sobotę jak i w niedzielę CACIB w klasie championów dawał automatycznie Championa Rumunii. Mi obiło się o uszy, że na niedzielnej do Championatu wystarczy CAC, ale pewna nie jestem. Quote
Savannah Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Iwa-R napisał(a):Zarówno w sobotę jak i w niedzielę CACIB w klasie championów dawał automatycznie Championa Rumunii. Mi obiło się o uszy, że na niedzielnej do Championatu wystarczy CAC, ale pewna nie jestem. Tez tak słyszałam, że na niedzielnej wystarczył już CAC, ale myśle, że tylko CAC w klasie championów czyli Invigator... Quote
Marihuana Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Czy mogłabym poprosić o staweczke na Priv bokser pregowany i zółty? Quote
BabyCakes Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Tez tak słyszałam, że na niedzielnej wystarczył już CAC, ale myśle, że tylko CAC w klasie championów czyli Invigator... Nie wydaje mi sie... Nie dam sobie uciac reki, ale wedlug mnie ta wystawa to normalna CACIBowka. Jednak do zdobycia tytulu championa Rumunii 'normalna' droga (czyli nie jednym CACIBem, tylko CACami), trzeba miec CAC z takiej wlasnie wystawy. Zarówno w sobotę jak i w niedzielę CACIB w klasie championów dawał automatycznie Championa Rumunii. Tak, bo wedlug rumunskich przepisow psu, ktory jest championem innego kraju i otrzyma CACIBa na rumunskiej wystawie, nalezy sie tytul championa Ro. Nie pamietam dokladnie, ale wydaje mi sie, ze nie trzeba go wystawiac w klasie championow. Natomiast championat Rumunii mozna zrobic jednym CACIBem (bez koniecznosci posiadania innego championatu) na jednej wystawie w roku - Romanian Open. W tym roku jest to Dracula Dog Show w Tg Mures. Quote
Recommended Posts