Jump to content
Dogomania

2xCACIB-Satu Mare/Rumunia, 19-20.04.2008 r.

Recommended Posts

Posted

[quote name='gonpak']Dzięki bardzo Asiaczku za staweczkę
MONTGOMERY ALAMEIN RAIDER`S ANTANIA - BOS,CACIB,BOB,res.BIG!
Za 1 rok & 7 days -- INTERCHAMPOIN!!!!

MARVELLOUS BELL RAIDER`S ANTANIA - res/CACIB!

Byl 1 wystawowy dzien. BELARUSSIAN AIREDALE -- THE BEST! :loveu::multi:;)

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gracjana - no to nieźle ci załatwił ten kaukaz dafne. przykro mi. teraz to musztarda po obiedzie, ale trzeba było jeszcze w lublinie podskoczyć do weta. nie wpadłam na taki pomysł :( :( :(

Posted

[quote name='Gracjana']Jestety jeszcze gorzej niz myślałam..:-(
Dzisiaj ogolili jej pol zadu i grzbietu i okazalo sie ze pod strupem
ma rane kłutą glebokosci jakies 10cm (jak nie więcej) i wszystko w ropie...
3 tygodnie antybiotyku i codzienne wymienianie "czegoś tam" w ranie... hehhh w ogolę jest bardzo smutna i przygaszona...:-(

Oj to nieciekawie :-(, a na wystawie wyglądało że jednak nie była pogryziona :shake:. Mocno trzymamy kciuki za dojście małej do siebie i pod względem fizycznym jak i psychicznym :calus:.

[quote name='Raider`s Antania']MONTGOMERY ALAMEIN RAIDER`S ANTANIA - BOS,CACIB,BOB,res.BIG!
Byl 1 wystawowy dzien. BELARUSSIAN AIREDALE -- THE BEST! :loveu::multi:;)[SIZE="5"]

Wieeelkie gratulacje :multi::multi::multi:
.

Posted

Raider`s Antania napisał(a):
MONTGOMERY ALAMEIN RAIDER`S ANTANIA - BOS,CACIB,BOB,res.BIG!

Byl 1 wystawowy dzien. BELARUSSIAN AIREDALE -- THE BEST! :loveu::multi:;)

Brawo! Piekny wynik!!!
Pzdr.

Posted

Dzięki. Tak też myślałam, ale ktoś powiedział, że jeśli pies jest wystawiany w klasie championów i dostanie CACIB to właśnie z takiej wystawy automatycznie dotaje Championa Ruminii. Jest to trochę inaczej niż na OPEN.

Posted

Alakanuk napisał(a):
Dzięki. Tak też myślałam, ale ktoś powiedział, że jeśli pies jest wystawiany w klasie championów i dostanie CACIB to właśnie z takiej wystawy automatycznie dotaje Championa Ruminii. Jest to trochę inaczej niż na OPEN.

Zarówno w sobotę jak i w niedzielę CACIB w klasie championów dawał automatycznie Championa Rumunii. Mi obiło się o uszy, że na niedzielnej do Championatu wystarczy CAC, ale pewna nie jestem.

Posted

Iwa-R napisał(a):
Zarówno w sobotę jak i w niedzielę CACIB w klasie championów dawał automatycznie Championa Rumunii. Mi obiło się o uszy, że na niedzielnej do Championatu wystarczy CAC, ale pewna nie jestem.

Tez tak słyszałam, że na niedzielnej wystarczył już CAC, ale myśle, że tylko CAC w klasie championów czyli Invigator...

• 2 weeks later...
Posted

Tez tak słyszałam, że na niedzielnej wystarczył już CAC, ale myśle, że tylko CAC w klasie championów czyli Invigator...

Nie wydaje mi sie... Nie dam sobie uciac reki, ale wedlug mnie ta wystawa to normalna CACIBowka. Jednak do zdobycia tytulu championa Rumunii 'normalna' droga (czyli nie jednym CACIBem, tylko CACami), trzeba miec CAC z takiej wlasnie wystawy.

Zarówno w sobotę jak i w niedzielę CACIB w klasie championów dawał automatycznie Championa Rumunii.

Tak, bo wedlug rumunskich przepisow psu, ktory jest championem innego kraju i otrzyma CACIBa na rumunskiej wystawie, nalezy sie tytul championa Ro. Nie pamietam dokladnie, ale wydaje mi sie, ze nie trzeba go wystawiac w klasie championow.

Natomiast championat Rumunii mozna zrobic jednym CACIBem (bez koniecznosci posiadania innego championatu) na jednej wystawie w roku - Romanian Open. W tym roku jest to Dracula Dog Show w Tg Mures.