zanetta Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 w niedziele i sobote taka sama stawka: pies - otw SHIDA IDOL'S EYE champion KOLJA POAROTT suka- ml BALTICA Z TERAMONU otw CORY BOS BOHEMIA Quote
simbik Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 maga18 napisał(a):a grzywki ktos mi poda??????????? :cool3: Golaski :lol:: PSY Kl.młodzieży SASQUEHANNA CZAROWNIK Kl.championów DZENTLEMAN UDACHIIZ JABLONEVOGO SADA KIM PUPO-HAICHI SUKI Kl.szczeniąt ADORE MOI POAROTT Kl.młodzieży SASQUEHANNA ZAGRYWKA Kl.pośrednia SENSACJA POAROTT Kl.championów IRINA POROTT NELY PUPO-HAICHI futrzaki :cool3: PSY Kl.otwarta SHIDA IDOL'S EYE Kl.championów KOLJA POAROTT SUKI Kl.młodzieży BALTICA Z TERAMONU Kl.otwarta CORY BOSBOHEMIA W oba dni takie same stawki Quote
simbik Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Asiaczek']Savannah podała mi juz pierwsze wyniki basków (to normalne, co nie?;)) i tak: JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) - dosk.1, CAC, CACIB, BOB. JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB. Czekają na Pary hodowlane i BOG. A i mamy 2 nowe Championy Rumunii!!!!!:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::lol::lol:;);) Musiałkowe wyniki: Blue - CACIB i Ch.Rumunii!!! Sheina - r.CACIB!!! Slash - NSZwR!!! Slash i Sheina - Para Hodowlana - II miejsce!!! A mój Dzezik - BOG!!!!:loveu: Z dzisiejszego dnia mam tylko wiesci o moich Jotkach. I tak: JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS. JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB!!! Dżezik i Żelka zamienili sie miejscami...;) Pzdr. [quote name='zanetta']my w oba dni CACIB i BOB no i oczywiscie CHAMPION RUMUNII. A tak wogole to chce ogromnie podziekowac za wspaniale towarzystwo polskiej ekipy - bylo SUPER ;) [quote name='bicker2000']Z wielką radością chcielibyśmy poinformować o wynikach naszego CAVALIERKA Timusia w Satu Mare (Rumunia). W sobotę niestety nie wygraliśmy ale dzisiaj Mamy pierwszego C.A.C.I.B.-ka. Miło było zobaczyć ładne pieski i spotkać innych hodowców z Polski, nie tylko Cavisi. Gratulujemy i Pozdrawiamy Wszystkich Serdecznie a zwłaszcza Polską grupkę z "ACAS" . /\ /\ /\ /\ /\ /\ Fotki prześlemy wszystkim na priv. Do zobaczenia na kolejnych wystawach w 2008 !!! [quote name='Bardotka']My też się pochwalimy - a co :D Marco - 2xJCAC, 2xJBOB and 2xBOB :evil_lol: No i oczywiście mamy Mlodzieżowy Championat Rumunii :diabloti: [quote name='Iwa-R']EN-CHOU von Mien-Shan - 2xCAC, 2xCACIB, i dodatkowo w sobotę BOB !! i także Champion Rumunii !! [quote name='narisowa']no to i my się pochwalimy :) pierwszego dnia narcyś - cacib, bob, bog drugiego dnia - cacib i bob mamy championat rumunii :):):) pozdrowienia dla ekipy z acas ;) [quote name='Savannah'] Tak więc bilans po Rumunii : 4xINV Winner, 4 x CACIB, 2x BOB, BOG, 2 x Ch.Rumunii no i Interchampionat :) cieszy mnie zwłaszcza BOG, bo chyba jako jednej z bardzo nielicznych spoza Rumunii udało mi się być na pierwszym miejscu na pudle :diabloti: Polska na Rumunii zaszalała :multi::multi::multi:. [SIZE="5"]Jeszcze raz gratulacje dla całej ekipy :terazpol: i dziękujemy za miłe towarzystwo :cool3:, szczególnie ekipie z Acas ^^^^ :evil_lol:. Quote
simbik Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='zanetta']ooo simbik mnie przegonila z golasami ;) Hi,hi,hi :evil_lol:... ja po Tofiku mam chyba tą prędkość :eviltong:... choć on aktualnie odsypia ten kilkudniowy koczowniczy tryb życia :cool3:. Tymczasem my wróciliśmy bardzo zadowoleni :lol:... po pierwszy nieco abstrakcyjnym dniu, w niedzielę zebraliśmy wszystko co dawali :roll: CAC, CACIB, BOS i BOB :lol: i tym samym mamy pierwszy wniosek do interchampionatu :multi: Quote
maga18 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 eno eno duzy Tofik wydoroslał i wymężniał - kawał byka z niego :loveu: GRATULUJE!!! :) Quote
MagCH Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Dorzucę jeszcze pembroczki: suczka Corgon Blue MOJAŚ TY KUSA(Mojaśka) 2 x BOB, CACIB, Ch. Ro, Piesek młodzieżowy Corgon Blue BALOOM BALOOM 2 x najlepszy junior. Quote
simbik Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='MagCH']Dorzucę jeszcze pembroczki: suczka Corgon Blue MOJAŚ TY KUSA(Mojaśka) 2 x BOB, CACIB, Ch. Ro, Piesek młodzieżowy Corgon Blue BALOOM BALOOM 2 x najlepszy junior. To ja dorzucę jeszcze raz [SIZE="5"]gratulacje :multi::multi::multi: z serdecznymi pozdrowieniami :lol:. A tak przy okazji mam informację dla podróżujących przez Słowację, jeżeli korzystacie z autostrad pamiętajcie o winiecie. Wracając, po raz pierwszy widziałam jak słowacka policja kontroluje owe winiety. Zamykają pas ruchu na autostradzie, wygląda to jakby były jakieś roboty porządkowe, a później sprawdzają dokładnie każde auto czy ma aktualną winietkę. Quote
Asiaczek Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 MagCH napisał(a):Dorzucę jeszcze pembroczki: suczka Corgon Blue MOJAŚ TY KUSA(Mojaśka) 2 x BOB, CACIB, Ch. Ro, Piesek młodzieżowy Corgon Blue BALOOM BALOOM 2 x najlepszy junior. Gratulacje! simbik napisał(a): A tak przy okazji mam informację dla podróżujących przez Słowację, jeżeli korzystacie z autostrad pamiętajcie o winiecie. Wracając, po raz pierwszy widziałam jak słowacka policja kontroluje owe winiety. Zamykają pas ruchu na autostradzie, wygląda to jakby były jakieś roboty porządkowe, a później sprawdzają dokładnie każde auto czy ma aktualną winietkę. Dzieki, Simbik, za te informacje! Na pewno się przydadzą.:lol: Pzdr. Quote
MagCH Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='simbik']To ja dorzucę jeszcze raz gratulacje :multi::multi::multi: z serdecznymi pozdrowieniami :lol:. A tak przy okazji mam informację dla podróżujących przez Słowację, jeżeli korzystacie z autostrad pamiętajcie o winiecie. Wracając, po raz pierwszy widziałam jak słowacka policja kontroluje owe winiety. Zamykają pas ruchu na autostradzie, wygląda to jakby były jakieś roboty porządkowe, a później sprawdzają dokładnie każde auto czy ma aktualną winietkę. Dziękuję za pomoc w ogarnięciu stada :lol:. Informacja o autostradach cenna- tym razem miałyśmy szczęście :evil_lol:. Quote
simbik Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 MagCH napisał(a):Dziękuję za pomoc w ogarnięciu stada :lol:. Informacja o autostradach cenna- tym razem miałyśmy szczęście :evil_lol:. No właśnie mi też się kilka razy zdarzyło pomykać autostradą do Koszyc bez winiety... a to nie miałam czasu kupić, a to była noc i nie było gdzie. W swojej błogiej naiwności wydawało mi się że oni co najwyżej mogą pojedynczy samochód skontrolować :evil_lol:, a tu niespodzianka, pan kazał aż szybę otworzyć żeby dojrzeć czy dobrze na dacie dziurki wycięte, no i ta cała "łapanka" mnie lekko zszokowała. Jednak my chyba mamy szczęście, bo tym razem mieliśmy jak najbardziej aktualną winietkę :cool3:. Quote
Bardotka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='simbik']No właśnie mi też się kilka razy zdarzyło pomykać autostradą do Koszyc bez winiety... a to nie miałam czasu kupić, a to była noc i nie było gdzie. W swojej błogiej naiwności wydawało mi się że oni co najwyżej mogą pojedynczy samochód skontrolować :evil_lol:, a tu niespodzianka, pan kazał aż szybę otworzyć żeby dojrzeć czy dobrze na dacie dziurki wycięte, no i ta cała "łapanka" mnie lekko zszokowała. Jednak my chyba mamy szczęście, bo tym razem mieliśmy jak najbardziej aktualną winietkę :cool3:. Uffffffffffff, aż mnie zmroziło bo nagminnie jeżdżę przez Słowację bez winietek - teraz to chyba grzeczna już będę :hmmmm::siara: Buziaki i wytargaj fafelki:razz: Quote
narisowa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 na węgierskich autostradach mają też takie kontrole, a do tego jeszcze poustawiane kamery i wyrywkowo sprawdzają, czy dany wozik ma wykupioną. jak się nie ma to można liczyć, że po 20 km patrol nas zatrzyma. a mandaty na wegrzech ponoć kosmiczne! my tym razem wyjatkowo bez roviniety byliśmy, ale stracha miałam, żeby rumuni nas nie drapneli. a wracając o dziwo po raz pierwszy wegrzy zrobili nam kontrolę celną! po jakiś 20 km od przekroczenia granicy z rumunią - patrol, lizaczek i sprawdzanie, czy czegoś nie przemycamy! nic nie znaleźli - nie miałam czasu poszaleć w monopolowym ;) Quote
Bardotka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 narisowa napisał(a):na węgierskich autostradach mają też takie kontrole, a do tego jeszcze poustawiane kamery i wyrywkowo sprawdzają, czy dany wozik ma wykupioną. jak się nie ma to można liczyć, że po 20 km patrol nas zatrzyma. a mandaty na wegrzech ponoć kosmiczne! my tym razem wyjatkowo bez roviniety byliśmy, ale stracha miałam, żeby rumuni nas nie drapneli. a wracając o dziwo po raz pierwszy wegrzy zrobili nam kontrolę celną! po jakiś 20 km od przekroczenia granicy z rumunią - patrol, lizaczek i sprawdzanie, czy czegoś nie przemycamy! nic nie znaleźli - nie miałam czasu poszaleć w monopolowym ;) Czyli w sumie to miałaś szcześćie, że grzeczna byłaś :D Quote
Gracjana Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Czy jest ktos tu na forum znajacy rumuski na tyle biegle zeby przetlumaczyc mi podanie? (z polsksiego na rumunski?) Jak mi kosztow weta, i wystaw na ktore bylam zgloszona i oplacilam nie oddadza to ich do FCI zaskarżę...:angryy: Quote
Bardotka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Gracjana, a jak psina?????????????????????????? Quote
Musiałek Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Gracjana - ja myslę ze spoko możesz zaniesc pismo do ambasady i tam ci przetłumacza - jesli tu nikogo nie znajdziesz. ze znalezieniem psa nie bedzie problemu bo byl to jedyny zdyskwalifikowany kaukaz wiec i wlasciciel do odpowiedzialnosci tez bedzie !! rozumiem ze na wszystko masz rachunki !! Quote
Iwa-R Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Gracjana napisał(a):Czy jest ktos tu na forum znajacy rumuski na tyle biegle zeby przetlumaczyc mi podanie? (z polsksiego na rumunski?) Jak mi kosztow weta, i wystaw na ktore bylam zgloszona i oplacilam nie oddadza to ich do FCI zaskarżę...:angryy: A co się stało? Quote
BLACKDRAGON Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Gratulacje dla wszytskich wygranych! My niestety z bullmastiffem -Pi Et Ra LOMU OF Trefolio i ast -Woodforest AN EZ PERFECT TEN nie dojechaliśmy, ale nasz cc NORTON Royce Le-Mar-Jo 2 x R.CAC . Quote
Gracjana Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Bardotka napisał(a):Gracjana, a jak psina?????????????????????????? Jestety jeszcze gorzej niz myślałam..:-( Dzisiaj ogolili jej pol zadu i grzbietu i okazalo sie ze pod strupem ma rane kłutą glebokosci jakies 10cm (jak nie więcej) i wszystko w ropie... 3 tygodnie antybiotyku i codzienne wymienianie "czegoś tam" w ranie... hehhh w ogolę jest bardzo smutna i przygaszona...:-( poza tym caly sezon wystawowy poszedł sie gonić... teraz musi nam sierść odrosnąć... koniec lata-jesień będzie zupełnie wyliniała,a halówki u nas odpadają... oj przysięgam ze ktoś za to odpowie..! Tak musiałku... mam wszytkie rachunki,ale napewno w ambasadzie to mi dadzą tylko nr. do tlumacza przysięgłego... zebym sama sobie tlumaczyla... ja juz widze ze to bedzie walka z wiatrakami ale ode mnie sie tak łatwo nie odczepią...! Quote
Asiaczek Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 [quote name='BLACKDRAGON']Gratulacje dla wszytskich wygranych! My niestety z bullmastiffem -Pi Et Ra LOMU OF Trefolio i ast -Woodforest AN EZ PERFECT TEN nie dojechaliśmy, ale nasz cc NORTON Royce Le-Mar-Jo 2 x R.CAC . Asiaczki tez gratuluja! [quote name='Gracjana']Jestety jeszcze gorzej niz myślałam..:-( Dzisiaj ogolili jej pol zadu i grzbietu i okazalo sie ze pod strupem ma rane kłutą glebokosci jakies 10cm (jak nie więcej) i wszystko w ropie... 3 tygodnie antybiotyku i codzienne wymienianie "czegoś tam" w ranie... hehhh w ogolę jest bardzo smutna i przygaszona...:-( poza tym caly sezon wystawowy poszedł sie gonić... teraz musi nam sierść odrosnąć... koniec lata-jesień będzie zupełnie wyliniała,a halówki u nas odpadają... oj przysięgam ze ktoś za to odpowie..! Tak musiałku... mam wszytkie rachunki,ale napewno w ambasadzie to mi dadzą tylko nr. do tlumacza przysięgłego... zebym sama sobie tlumaczyla... ja juz widze ze to bedzie walka z wiatrakami ale ode mnie sie tak łatwo nie odczepią...! O, masz! Slyszałam tym od Savannah. Pzdr. Quote
Savannah Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Gracjana, trzymam mocno kciuki za Dafne! Bardzo miło było Ciebie poznać! Quote
MagCH Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Gracjana daję linka stronki z kontaktami do studentów polonii rumuńskiej uczącymi się w Polsce http://www.cacica.eu/student.swf Może ktoś pomoże Ci napisać odpowiednie pismo. Szkoda psiny, mam nadzieję że szybko dojdzie do siebie Quote
Recommended Posts