Asiaczek Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Rozpoczynam nowy temat w/s wystaw w rumunii w m-ści Satu mare. Asiaczki wybieraja się na tę wystawę... Kto jeszcze? pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Pisząc Asiaczki, myślałam równiez i o Tobie...albo wyłacznie o Tobie...:lol: pzdr. Quote
efra-husky Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Asiaczku czy można prosić o informacje o tych wystawach? Quote
simbik Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='efra-husky']Asiaczku czy można prosić o informacje o tych wystawach? To ja wyręczę Asiaczka :lol:w podziękowaniu za staweczki :roll:: I termin: 01.03 pierwszy pies: za 1 dzień 30€, za 2 dzień 40€, za dwa dni razem 60€ następny pies: za 1 dzień 25€, za 2 dzień 35€, za dwa dni razem 50€ klasa baby,szczeniąt i weteranów:za 1 dzień 15€, za 2 dzień 15€, za dwa dni razem 25€ konkurencje hodowlane:za 1 dzień 15€, za 2 dzień 15€, za dwa dni razem 25€ junior handling: za 1 dzień 20€, za 2 dzień 20€, za dwa dni razem 30€ II termin: 01.04 pierwszy pies: za 1 dzień 35€, za 2 dzień 45€, za dwa dni razem 70€ następny pies: za 1 dzień 30€, za 2 dzień 40€, za dwa dni razem 60€ klasa baby,szczeniąt i weteranów; konkurencje hodowlane; junior handling - ceny jak w pierwszym terminie Miejsce: Zonade Agrement - Satu Mare Obsada: 19.04.2008 Iliev Marius (RO) - owczarki niemieckie Szabo Bela (H) - pozostała część gr I; owczarki kaukaskie; czarny terier; owczarki środkowoazjatyckie Szabo Sandor (H) - gr III, VII Nekrosiene Natalja (LT) - dobermany, boksery, rottweilery, pinczery, dogi de bordeaux Hadzic Refet (BiH) - pozostała część gr II Kelemenatilla (RO) - ciobanesti romanesti, gr. VIII Urosevic Milivoje (SER) - cane corso,ciobanesti elvetieni, bulldog Schill Roberto (RO) - gr. IX Stefanescu Cristian (RO) - gr V i X Bogdan Emeric (RO) - gr.VI Stefik Stefan (SK) - gr.IV, bulmastiff, mastiff Obsada: 20.04.2008 Cisban Kazmer (H) - owczarki niemieckie Szabo Bela (H) - bulmastiff, mastiff, dogi de bordeaux Szabo Sandor (H) - pozostała część gr I; owczarki kaukaskie;czarny terier; owczarki środkowoazjatyckie Nekrosiene Natalja (LT) - pozostała część gr II Hadzic Refet (BiH) - dobermany, boksery, rottweilery, pinczery, dogi de bordeaux Kelemenatilla (RO) - cane corso,ciobanesti elvetieni, bulldog Urosevic Milivoje (SER) - gr. IX Schill Roberto (RO) - gr Vi VII Stefanescu Cristian (RO) - ciobanesti romanesti, gr.III Bogdan Emeric (RO) - gr IV i VIII Stefik Stefan (SK) - gr VI i X A pod tym adresem całość informacji :lol:: http://www.ach.ro/info%20home/CACIB_SM_19_04.pdf Quote
Gracjana Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Ja bym bardzo chetnie pojechala... ale tylko jak znajde transport... a na razie sie nie zapowiada...:shake: Quote
Asiaczek Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Simbik - bardzo dziekuję! Pzdr. Quote
zanetta Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 moja ekipa tez sie melduje :) + inne rasy ... ale oni sami sie tu dopisza Quote
simbik Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Asiaczek']Simbik - bardzo dziekuję! Pzdr. Przyjemność po mojej stronie :lol:, my też się odmeldowujemy na tej wystawie :multi:. Quote
Musiałek Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 a macie juz jakies noclegi ?? ja od czwarrtku zaczne czego s szukac ale moze wspolnie bysmy wieczor spedzili ?? :lol: Quote
zanetta Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Musiałek jak cos znajdziesz to daj znac na pv ;) Quote
Asiaczek Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 No, proszę! Całkiem duża gromadka Dogomaniaków wybiera się na te wystawy...:lol: pzdr. Quote
Musiałek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 dzis obdzwoniłam hotele i załamka dacia - remont motel select - nie akceptuje psów perla - włącza sie faks dana - 57 Euro za pokój podwójny + 10-15 euro za psa w zalezności od wielkości - pan był zdziwiony że psów na noc nie chcę na zewnatrz zostawić !!! aurora - 52 Euro - jutro mam zadzwonic ile za psa (akceptują) pensiunea brigi - pani nie rozumie po angielsku Quote
kapka22 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Wyglada na to, ze i my odwiedzimy ponownie Rumunie...:razz: Quote
zanetta Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 widze ze z hotelami masakra :crazyeye: trudno ... bedziemy lapac cos na trasie albo liczyc na rumunskich przyjaciol ;) Quote
simbik Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 zanetta napisał(a):widze ze z hotelami masakra :crazyeye: trudno ... bedziemy lapac cos na trasie albo liczyc na rumunskich przyjaciol ;) Ja w Arad korzystałam z noclegu znalezionego na miejscu i było zdecydowanie taniej niż z ofert internetowych. Quote
kapka22 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 simbik napisał(a):Ja w Arad korzystałam z noclegu znalezionego na miejscu i było zdecydowanie taniej niż z ofert internetowych. Dokladnie tak...:evil_lol: !! A tak poza tym, czy ma ktos wolne miejsce w autku dla jednej osoby i bardzo spokojnej, nieklopotliwej suni w aucie?? Dokladamy sie do wszelkich kosztow.... ;) Quote
Savannah Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 :) dużo dogomaniaków, będzie dobra zabawa! Super, już się cieszę! Quote
Savannah Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 no to ja potwierdzam na 100% że będe z dwoma PIęKNYMI psami:p Quote
Asiaczek Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Hahaha, dobre! A ja dokumenty tych PIęKNYCH psów przekażę Grazynie na wystawie Championów w Lesznie....:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Khm,khm oj kusi zgłosiłabym małego ,bo sucz niby tez moge ale to na pewno hala więc nie będę jej stresić.25 euro to nie wiele a sędziuje Węgier,a dało by sie pod kogoś podczepić Iwonka:razz::razz:???? Quote
Asiaczek Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Mudik - u nas juz komplet... pzdr. Quote
Mudik Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='Asiaczek']Mudik - u nas juz komplet... pzdr. Dlatego musiałki pytałam;) Quote
Recommended Posts