Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ile może kosztować wejściówka dla osoby bez psa? I jak wygląda sprawa opłaty za parking?
Czy jest szansa na jakiś grafik wejść? Czy trzeba koczować od samego rana?

Posted

sylrwia napisał(a):
:crazyeye: to Ty już masz bilet??
dzieki

haha.. az tak zapalonym widzem nie jestem ;) Bilet zalaczony zostal do potwierdzenia zgloszenia na wystawe.. ;)
Wystawiam psa w sobote 05.04. na CAC beagli ;)

Posted

już o tym pisaliście ale chciałabym się jeszcze upewnić..jak jechać na wystawę,żeby ominąć EKostrefę.. na co sie kierować?
gdyby ktoś wrzucił mapkę to byłoby idealnie :loveu:

Posted

witam ponawiam moje pytanie:czy któs orientuje sie do ktorej przyjmowane sa psy??i czy jest jakas rozpiska godzin o której wystwaine jakie psy?z góry dziękuje za odpowiedź:)

Posted

aneta7778 napisał(a):
witam ponawiam moje pytanie:czy któs orientuje sie do ktorej przyjmowane sa psy??i czy jest jakas rozpiska godzin o której wystwaine jakie psy?z góry dziękuje za odpowiedź:)

Na stronie VDH-bb nie ma rozpiski.
Na zgłoszeniach pisze, że przyjmowanie psów jest do 9 45, a ocena zaczyna sie od 10 00

Posted

Na wystawę dojazd omija "strefę ekologiczną" więc naklejki nie są potrzebne,chyba ,że ktos po wystawie ma ochotę jechać do samego centrum na obiadek :cool3:
Ja będę w niedzielę z bulmastiffem i sznaucerem olbrzymem .

Posted

wie ktos ile jedzie sie ze szczecina na wystawe jaka droga jezdzicie podzielcie sie prosze wiedza z kims mniej wiedzacym bardzo prosze:lol:

Posted

rozmawiałam z koleżanką,któa mieszka w Berlinie i stwierdziła,żeby się nie wygłupiać z tymi plakietkami,bo nikt nie bedzie nas zatrzymywał,żeby nam naklejki sprawdzać..podobno można spokojnie i bez problemów przejechać nawet przez strefę zwłaszcza,że w weekend jest mniejszy ruch ;)

Posted

hmm to mamy różne informacje :( bo mojego znajomego który jest w Berlinie co tydzien sprawdzali... a znajomi którzy mieszkają w Berlinie w strefie mówili, że sami widzieli jak polcja łapała...
Pewnie wszystko zależy od tego jakie kto ma szczęscie ;) my mamy naklejke ;) ale głównie dlatego, że śpimy w obrębie strefy i wybieramy sie tam na zakupy ;)

Posted

Asiunia02 napisał(a):
Czy mogę prosić stawke AKIT - suki w klasie championów !!!!!!

a najlepiej i całość + sędziego:lol: chociaż z całością można poczekać kilka dni, a Asia pewnie chce poznać tą staweczke przed jutrem

Posted

My juz wróciliśmy . Nasza Afganka Calamus SHOW ME HEAVEN - VDH , CAC , CACIB, BOS , ZWYCIĘZCA BERLINA 2008 :multi::multi::multi: uległa tylko pięknemu afgańskiemu samcowi ah te kobiety i ich słabość do mężczyzn hahahahahah

na zdjeciu Inter, Multi Ch. Calamus SHOW ME HEAVEN

Posted

k.iwona napisał(a):
My juz wróciliśmy . Nasza Afganka Calamus SHOW ME HEAVEN - VDH , CAC , CACIB, BOS , ZWYCIĘZCA BERLINA 2008 :multi::multi::multi: uległa tylko pięknemu afgańskiemu samcowi ah te kobiety i ich słabość do mężczyzn hahahahahah
http://img132.imageshack.us/img132/4108/calamusshowmeheavenboscej2.jpg
na zdjeciu Inter, Multi Ch. Calamus SHOW ME HEAVEN

Ogromne gratulacje !!!! A czy moge poprosić akitki (suki champ) ??? :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Malinka już po wystawie :laola:

rezerw.VDH :eviltong:
rezerw.CAC :eviltong:
rezerw.CACIB :thumbs::thumbs::thumbs:

oprócz Malinki były jeszcze 2 polSkie staffiki:

-Janastaff Berserker Beauty:-)-młodziutka czarna suńka przepięknie prezentowana-BRAWA DLA WYSTAWCY:klacz::klacz::klacz:

-oraz niezawodny Dark Side TWM-który uratował honor Polskiej ekipy i wywiózł ZWYCIĘSTWO RASY

:sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::ylsuper::ylsuper:

-Gratuluję Natalia cieszę się ,że puchar został w WASZYCH RĘKACH

:terazpol:

Posted

GRATULACJE DLA POLSKIEJ EKIPY !!! :terazpol:

mój maluch MŁ.CH.PL.,MŁ.CH.A.,MŁ.CH.BIH.,MŁ.ZW.A. IVANHOE HOCKY ENFANT PAR LA GARRIGUE - już w pośredniej -
bardzo ładnie się pokazał : V1, VDH-Ch. ;)
pokonał w klasie 5 mies. starszego konkurenta :multi:

poza tym - bałagan na ringu był fatalny, wyniki na tablicy błędnie wpisywane, a sędzina z Danii przeszłą samą siebie - nie szczędząc ocen bardzo dobrych, dobrych, dostatecznych a nawet....dyskwalifikacji :crazyeye:

ale dla nas generalnie Berlin :thumbs: