Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
andrew a jaki to według Ciebie kolor?

No coz ja sie napewno nie nadaje do rozrozniania kolorow wiem jaki to czarny a jaki bialy no i tyle, no moze jeszcze kilka rozroznie ale takich bardziej podstawowych :lol:

Posted

Nie :D

Trochę korzystam z genetyki/zoologii a trochę z tego co wymyślają hodowcy wpisując umaszczenia swoich szczeniąt do metryk.

Niektórzy z nich to prawdziwi grafomani :roll:

Posted

taaa a moja Anata żeby nie był ma w rodowodzie wpisane umaszczenie czerwone :)

Czy to jest czerwone?

b1.jpg

Ten to rozumiem, ze czerwony... (nasz dziadziuś)

Tochiryu3.jpg

Posted

Ciekawa jestem jak wejście do UE wpłynęło na koszt szczepień :-?

Jutro wybieram się z psiakami do weta i przeżyję swoją pierwszą "chwilę prawdy" w kwestii kosztów wstapienia :lol:

Posted

Jutro wybieram się z psiakami do weta i przeżyję swoją pierwszą "chwilę prawdy" w kwestii kosztów wstapienia :lol:

No to moze zaplac w euro :wink:

Posted

Karmy na szczęście kupuję bezpośrednio u dystrybutora i póki co cennik jest stały, ale nie wiem jak długo sie to utrzyma :-?

Co do cennika wetów to oczywiście zdam relację, ale nie wiem czy będzie miarodajna , bo mam weta zaprzyjaźnionego , więc może mnie potraktować nieco łagodniej niż klienta "z ulicy" :fadein:

Posted

No to mogę wam powiedzieć, żę niestety na usługi weterynaryjne wchodzi vat. Oczywiście jeszcze nasi urzędnicy nie wiedzą jaki ale jak byłam się umawiać na sterylizację mojej suni to wet powiedział, że zabieg będzie już w maju więc z vatem. I wszystko będzie droższe. Nawet zwierzakom nie dadzą spokoju.

:evil: