andrew Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 czy to jest jeszcze jasno rudy czy może już bursztynowy, kremowy, piaskowy, platynowy... :roll: A dookola sami daltonisci :lol: :wink: Quote
andrew Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 andrew a jaki to według Ciebie kolor? No coz ja sie napewno nie nadaje do rozrozniania kolorow wiem jaki to czarny a jaki bialy no i tyle, no moze jeszcze kilka rozroznie ale takich bardziej podstawowych :lol: Quote
PaYooK Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 ELO!!! andrew --> :lol: :lol: :lol: to tak jak wiekszosc facetow ;) Quote
andrew Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 faceci..... :) no coz tacy jestesmy :lol: :klacz: :thumbs: Quote
SH Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 A to oznacza, że jest jasnosobolowy, płowy albo jasnowilczasty :lol: :lol: :lol: Quote
andrew Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 A to oznacza, że jest jasnosobolowy, płowy albo jasnowilczasty :lol: :lol: :lol: SH a ty sama wymyslasz nazwy dla kolorow ?????? :lol: Quote
SH Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 Nie :D Trochę korzystam z genetyki/zoologii a trochę z tego co wymyślają hodowcy wpisując umaszczenia swoich szczeniąt do metryk. Niektórzy z nich to prawdziwi grafomani :roll: Quote
andrew Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 Ja z moja Astra nie mam problemow kolorystycznych bo jest czarno-biala :lol: Quote
Agappe Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 taaa a moja Anata żeby nie był ma w rodowodzie wpisane umaszczenie czerwone :) Czy to jest czerwone? Ten to rozumiem, ze czerwony... (nasz dziadziuś) Quote
andrew Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 a nie czarno-szaro-biala? :lol: Hmmm :) No moze i jest ale w papierach ma wpisane czarno-biala :lol: Quote
andrew Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 A od jutra proza życia :evilbat: Ale proza zycia z haszczakami w UE :lol: Quote
Agappe Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 A od jutra proza życia :evilbat: niestety.. ja już sie załamuje na samą myśl co mnie czeka.. Quote
SH Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 Ciekawa jestem jak wejście do UE wpłynęło na koszt szczepień :-? Jutro wybieram się z psiakami do weta i przeżyję swoją pierwszą "chwilę prawdy" w kwestii kosztów wstapienia :lol: Quote
andrew Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 Ciekawa jestem jak wejście do UE wpłynęło na koszt szczepień :-? Jutro wybieram się z psiakami do weta i przeżyję swoją pierwszą "chwilę prawdy" w kwestii kosztów wstapienia :lol: No to moze zaplac w euro :wink: Quote
SH Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 Niestety z tą walutą u mnie krucho :( Chyba, że przeliczymy według primaprilisowego kursu 1:1 :D Quote
basia Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 SH, to może nam jutro zdasz relację, jak nasze wejście do UE zmieniło cennik weterynarzy :-? Quote
Agappe Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 z tego co sie orientuje to na razie wszystkie zachodnie karmy podrożały przynajmniej w Warszawie Quote
SH Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Karmy na szczęście kupuję bezpośrednio u dystrybutora i póki co cennik jest stały, ale nie wiem jak długo sie to utrzyma :-? Co do cennika wetów to oczywiście zdam relację, ale nie wiem czy będzie miarodajna , bo mam weta zaprzyjaźnionego , więc może mnie potraktować nieco łagodniej niż klienta "z ulicy" :fadein: Quote
Runa Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Ciekawa jestem jak wejście do UE wpłynęło na koszt szczepień :-? Jutro wybieram się z psiakami do weta i przeżyję swoją pierwszą "chwilę prawdy" w kwestii kosztów wstapienia :lol: No to mogę wam powiedzieć, żę niestety na usługi weterynaryjne wchodzi vat. Oczywiście jeszcze nasi urzędnicy nie wiedzą jaki ale jak byłam się umawiać na sterylizację mojej suni to wet powiedział, że zabieg będzie już w maju więc z vatem. I wszystko będzie droższe. Nawet zwierzakom nie dadzą spokoju. :evil: Quote
Recommended Posts