Lucy* Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Alicja'] wiedziałam że się cioteczka LUCY tutaj znajdzie :loveu::loveu: :evil_lol: :evil_lol: noo i u Ciebie :eviltong: Quote
wiata Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='Doda_']ktoś zrobiłby plakat?? Bym rozwieszała w swojej okolicy, i ludzie by się dowiedzieli może pomogliby mi znaleźć mu domku pytajac znajomych??? Dziewczyny jesteście wielkie. Przepraszam, że się wczoraj nie odezwałam, nie mogłam. Teraz jestem tylko na chwilę. Będę wieczorkiem. Zrobię plakat, będzie do wyboru. Ogromny całus za to, że dbacie o Hanuszkę :loveu:, dziękuję bardzo, bardzo, bardzo :placz:. Quote
Doda_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='wiata']Dziewczyny jesteście wielkie. Przepraszam, że się wczoraj nie odezwałam, nie mogłam. Teraz jestem tylko na chwilę. Będę wieczorkiem. Zrobię plakat, będzie do wyboru. Ogromny całus za to, że dbacie o Hanuszkę :loveu:, dziękuję bardzo, bardzo, bardzo :placz:. Nie dziękuj, to my dziękujemy ze pomagasz psu :loveu: Nic sie nie stalo, jak dostane plakat od razu wydrukuje, moj mail: doda_bmw91@wp.pl czekam:cool3: Lucy* - do mnie wyslij plakat, na podany adres mail :* Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Lucy*']:evil_lol: :evil_lol: noo i u Ciebie :eviltong: :multi::multi:widziałam ;) podnoszę Hanę :loveu::loveu: Quote
Doda_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Lucy*']Doda_ wysłałam :p Dziekuje :* Quote
iwa77 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Malenka Hanuszka szuka dobrego domku - kto moze pomoc ? Quote
wiata Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Doszedł plakat od Lucynki :loveu:. Ja ciągle nie potrafię znaleźć więcej czasu w jednym kawałku. Dopadło mnie zapalenie oskrzeli, ale jest jeden plus takiej sytuacji. Postaram się wykorzystać wolny czas jak najlepiej. Hanuszko w górę po domek. Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 oj choróbska latają :shake::shake:... Pisałaś Wiatuś do fundacji z pytankiem czy pomoga :razz::razz:...bo i Hanie i Czarkowi może udało by się załatwić opiekę fundacji :razz: Quote
wiata Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Alu sprawa fundacji według ustaleń ;). Quote
wiata Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Hanuszko ciocia Marzenka zrobiła Ci ogłoszenie tutaj http://www.rybnik.com.pl/ogloszenia,rozne,podaruje,niepelnosprawna-hana-ma-zaledwie-3-miesiace-i-tyle-wycierpiala,ogl7-37-1-11776.html A ciocia wiata tutaj http://www.zory.dlawas.pl/ogloszenia.php?cat=2&subcat=znalezione Aniołki coś mi też szepnęły, że wiszące ogłoszenia też zaczynają się pojawiać. Quote
Alicja Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='wiata']Alu sprawa fundacji według ustaleń ;). oki ..to czekam na wiesci i zaciskam :kciuki: Quote
wiata Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Tak, tak w górę po odpowiedzialny domek. Quote
wiata Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Hanuszko wysłałam w Twojej sprawie maila do fundacji Emir. Quote
wiata Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Niestety u Hanuszki nic nowego :-(. Biedna malutka nie ma uszka, nie ma domu... Quote
Doda_ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='wiata']Niestety u Hanuszki nic nowego :-(. Biedna malutka nie ma uszka, nie ma domu... Czy ona leczy sie, czy nie? Jest jeszcze na cos chora? Quote
wiata Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 O ile udało mi się zorientować to Hana nie ma żadnych jawnych dolegliwości, natomiast jeśli chodzi o jej niepełnosprawność to wymaga specjalistycznej diagnozy, której z różnych względów schronisko nie jest w stanie zrobić. Hanie jest potrzebny własny człowiek lub chociaż odpowiedzialny DT. Quote
Doda_ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wiem, ze potrzebuje chociaz DT.. I nikt z tego watku nie moze wziac ją na dt?:-( gdzie obecnie jest?? w schronisku? Quote
wiata Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Hana jest w schronisku w Wieluniu. Jak wdzisz na ten wątek na nieszczęście Hany zagląda niewiele osób, więc i wybór domków tymczasowych żaden. Quote
Doda_ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 ehh..w schronisku...:( na mapie dogo moze jest ktos kto moglby wziac szczeniaka na dt? Quote
wiata Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Wieluń to dobre schronisko. Gdyby każde było takie. Tam zwierzęta są kochane tylko niestety w pewnych sytuacjach nie mają możliwości. Hana właśnie jest takim przypadkiem. Ja jestem zielona, czym jest mapa dogo? Quote
Recommended Posts