Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doda_']ktoś zrobiłby plakat?? Bym rozwieszała w swojej okolicy, i ludzie by się dowiedzieli może pomogliby mi znaleźć mu domku pytajac znajomych???

Dziewczyny jesteście wielkie. Przepraszam, że się wczoraj nie odezwałam, nie mogłam. Teraz jestem tylko na chwilę. Będę wieczorkiem. Zrobię plakat, będzie do wyboru. Ogromny całus za to, że dbacie o Hanuszkę :loveu:, dziękuję bardzo, bardzo, bardzo :placz:.

Posted

[quote name='wiata']Dziewczyny jesteście wielkie. Przepraszam, że się wczoraj nie odezwałam, nie mogłam. Teraz jestem tylko na chwilę. Będę wieczorkiem. Zrobię plakat, będzie do wyboru. Ogromny całus za to, że dbacie o Hanuszkę :loveu:, dziękuję bardzo, bardzo, bardzo :placz:.

Nie dziękuj, to my dziękujemy ze pomagasz psu :loveu:
Nic sie nie stalo, jak dostane plakat od razu wydrukuje, moj mail: doda_bmw91@wp.pl czekam:cool3:

Lucy* - do mnie wyslij plakat, na podany adres mail :*

Posted

Doszedł plakat od Lucynki :loveu:. Ja ciągle nie potrafię znaleźć więcej czasu w jednym kawałku. Dopadło mnie zapalenie oskrzeli, ale jest jeden plus takiej sytuacji. Postaram się wykorzystać wolny czas jak najlepiej. Hanuszko w górę po domek.

Posted

oj choróbska latają :shake::shake:...
Pisałaś Wiatuś do fundacji z pytankiem czy pomoga :razz::razz:...bo i Hanie i Czarkowi może udało by się załatwić opiekę fundacji :razz:

Posted

O ile udało mi się zorientować to Hana nie ma żadnych jawnych dolegliwości, natomiast jeśli chodzi o jej niepełnosprawność to wymaga specjalistycznej diagnozy, której z różnych względów schronisko nie jest w stanie zrobić. Hanie jest potrzebny własny człowiek lub chociaż odpowiedzialny DT.

Posted

Hana jest w schronisku w Wieluniu. Jak wdzisz na ten wątek na nieszczęście Hany zagląda niewiele osób, więc i wybór domków tymczasowych żaden.

Posted

Wieluń to dobre schronisko. Gdyby każde było takie. Tam zwierzęta są kochane tylko niestety w pewnych sytuacjach nie mają możliwości. Hana właśnie jest takim przypadkiem. Ja jestem zielona, czym jest mapa dogo?