akucha Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Kochana sunia :lol: Jak minął kolejny dzień? Quote
Aga@ Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Rewelacyjnie! Nic nie nabroila, grzecznie czekala. Jestem z niej strasznie dumna. Niesamowite jest uczucie gdy sie ze mna wita jak wracam, buzia cieszy mi sie od ucha do ucha, wyglaskalam ja wycalowalam i wysciskalam :lol: Malutka to zloty piesek. Czuje sie juz coraz lepiej, z dnia na dzien widac postepy:multi: Quote
brazowa1 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 no i az strach pomyslec,ze ona tkwila za schroniskowa krata.TAKI pies! Quote
Aga@ Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Dokladnie! To jest niesamowite, ale z kazdym dniem widac postepy, ciezko opisac jakie to uczucie :) Malytka jest moja miloscia zycia :) obie bylysmy sobie przeznaczone :multi::loveu: Quote
brazowa1 Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Aga@ napisał(a):Dokladnie! To jest niesamowite, ale z kazdym dniem widac postepy, ciezko opisac jakie to uczucie :) Malytka jest moja miloscia zycia :) obie bylysmy sobie przeznaczone :multi::loveu: wspaniale,tak wlasnie rodzi sie miłość :) :) :) Quote
Aga@ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Bylismy dzis z Malutka u weterynarza :-) czuje sie coraz lepiej, dostala antybiotyk na nastepny tydzien. Jeszcze nie dotrzymuje kroku Mlodziutkiej :eviltong: ale juz ja pomalutku dogania ;) Quote
akucha Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Będzie dobrze! :lol:Jeszcze pokaże, co potrafi. Cieszę się, że same dobre wiesci! Quote
brazowa1 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Bo musi byc dobrze!!! Jest nowa sunia w schronie,taka krotkowlosa wersja Irmy.I wiecie,tez słodka,dostala na imie Dobra.Czyzby irmowate suczki wszystkie takie kochane? Quote
Aga@ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Mam nadzieje, ze ona tez znajdzie kochajaca rodzine :) Quote
brazowa1 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 sama ocen,cos irmowatego w sobie ma,prawda? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9623820#post9623820 Quote
Recommended Posts