Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rewelacyjnie! Nic nie nabroila, grzecznie czekala. Jestem z niej strasznie dumna.
Niesamowite jest uczucie gdy sie ze mna wita jak wracam, buzia cieszy mi sie od ucha do ucha, wyglaskalam ja wycalowalam i wysciskalam :lol:
Malutka to zloty piesek.

Czuje sie juz coraz lepiej, z dnia na dzien widac postepy:multi:

Posted

Dokladnie! To jest niesamowite, ale z kazdym dniem widac postepy, ciezko opisac jakie to uczucie :) Malytka jest moja miloscia zycia :) obie bylysmy sobie przeznaczone :multi::loveu:

Posted

Aga@ napisał(a):
Dokladnie! To jest niesamowite, ale z kazdym dniem widac postepy, ciezko opisac jakie to uczucie :) Malytka jest moja miloscia zycia :) obie bylysmy sobie przeznaczone :multi::loveu:

wspaniale,tak wlasnie rodzi sie miłość :) :) :)

Posted

Bylismy dzis z Malutka u weterynarza :-) czuje sie coraz lepiej, dostala antybiotyk na nastepny tydzien.
Jeszcze nie dotrzymuje kroku Mlodziutkiej :eviltong: ale juz ja pomalutku dogania ;)

Posted

Bo musi byc dobrze!!!

Jest nowa sunia w schronie,taka krotkowlosa wersja Irmy.I wiecie,tez słodka,dostala na imie Dobra.Czyzby irmowate suczki wszystkie takie kochane?