Jump to content
Dogomania

13.07.2008 CAC Vitaz Slovenska Kosice / Słowacja

Recommended Posts

Posted

niestety ja widze tylko krzyzyki :((

czy mogę poprosić dobrą duszyczkę o sędziego na owczarki australijskie I grupa
I termin płatności - kiedy
oraz ile sobie zyczą za 1 i 2 psa

wielkie dzieki

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musiałek napisał(a):
niestety ja widze tylko krzyzyki :((

czy mogę poprosić dobrą duszyczkę o sędziego na owczarki australijskie I grupa
I termin płatności - kiedy
oraz ile sobie zyczą za 1 i 2 psa

wielkie dzieki

Kochan Anna (PL)
I termin 18.05
II termin 15.06

odpowiednio 30 i 45 euro w pierwszym terminie
oraz 40 i 45 w drugim

Skany wrzuciłam przez Fotosik i u mnie je normalnie widać :razz:.

Posted

simbik napisał(a):
Kochan Anna (PL)
I termin 18.05
II termin 15.06

odpowiednio 30 i 45 euro w pierwszym terminie
oraz 40 i 45 w drugim

Skany wrzuciłam przez Fotosik i u mnie je normalnie widać :razz:.

Kasiu, podeślij mi poproszę tę ulotkę mailikiem :D

My się na 99% wybieramy :)

Posted

Wyjaśnijcie mi bo nie rozumiem: na jednej strionie napisane że za weterana 10 euro i tylko 2 terminy a na drugim, że 200 koron i można na wystawie płaci... Jak to jest?? Wolałabym płac na wystawie...

Posted

Bura napisał(a):
Wyjaśnijcie mi bo nie rozumiem: na jednej strionie napisane że za weterana 10 euro i tylko 2 terminy a na drugim, że 200 koron i można na wystawie płaci... Jak to jest?? Wolałabym płac na wystawie...

Inne są warunki opłat dla tubylców a inne dla obcych czyli dla nas ;)

Posted

Bardotka napisał(a):
Kasiu, podeślij mi poproszę tę ulotkę mailikiem :D

My się na 99% wybieramy :)

Zaraz przeslę :lol:, a swoją drogą ulotki były w Nitrze :roll:... my w niedzielę równie nieciekawie :shake: mieliśmy co w sobotę V1 bez wniosku :angryy:.

Posted

simbik napisał(a):
Zaraz przeslę :lol:, a swoją drogą ulotki były w Nitrze :roll:... my w niedzielę równie nieciekawie :shake: mieliśmy co w sobotę V1 bez wniosku :angryy:.

Wrrrr, ja ślepa doopa nie widziałam ;)
Ujććć to fatalnie choroba :cool1:

Posted

[quote name='Asiaczek']Simbik - dzieki za ulotkę!
Asiaczki też się przymierzają...
pzdr.

My tez:) Spotkamy sie znowu, jak nie będzie wcześniej okazji.

Posted

Bura można puścić przelew przez bank. Ja jeśli chodzi o wystawy na Słowacji to przesyłam pieniążki poprzez pocztę. Przekaz pocztowy kosztuje 13 zł, jest tańszy niż opłata za przelew bankowy ;)

Jeśli chodzi o inne kraje to sobie porównuję koszty opłaty bankowej z wpłatą za wystawę na miejscu. Często jest tak, że taniej wychodzi wyższa opłata na miejscu niż puszczanie przelewów ;)

Posted

Ja jak jechalam na Litwe to placiłam na miejscu bo pomimo ,ze bylo wtedy drozej to i tak wyszlo taniej niz przelewem . Prowizja od transakcji wynosila ponad 100 zl . Nie wiem czy teraz jest taniej najlepiej spytaj w banku jakie sa koszty przelewu . gdybyś placila na miejscu to zaznacz to na zgloszeniu .

Posted

efra-husky napisał(a):
Bura można puścić przelew przez bank. Ja jeśli chodzi o wystawy na Słowacji to przesyłam pieniążki poprzez pocztę. Przekaz pocztowy kosztuje 13 zł, jest tańszy niż opłata za przelew bankowy ;)

Jeśli chodzi o inne kraje to sobie porównuję koszty opłaty bankowej z wpłatą za wystawę na miejscu. Często jest tak, że taniej wychodzi wyższa opłata na miejscu niż puszczanie przelewów ;)

Czyli na poczcie można puścić w Euro??

Posted

rodzice napisał(a):
ale ja musiałam jechać na poczte główna w Poznaniu , w normalnym oddziale nie chcieli mi przyjąc .

Niestety takie przekazy nie każda poczta przyjmuje :(

Posted

A w jaki sposób wysyła się zgłoszenie? Da się elektronicznie?? W tych drukach wyczytałam, że opłata na wystawie o 5 euro więcej to chyba lepiej płacić tam.

Posted

no to ja tez sie dolaczam do pytania
Co mi sie opłaci bardziej zapłacić przelewem, czy na miejscu? [i ile wtedy zapłace?]

proszę jakąś dobrą duszyczkę o wytłumaczenie mi jak to jest, bo ja nemo jesli chodzi o zagraniczne wystawy, a z chęcią bym sie wybrała, bo mamy bardzo blisko.
Nuśku przypuszczam, ze bedzie bez sierści, ale wybrać sie zawsze mozna :D

Posted

Bura napisał(a):
A w jaki sposób wysyła się zgłoszenie? Da się elektronicznie?? W tych drukach wyczytałam, że opłata na wystawie o 5 euro więcej to chyba lepiej płacić tam.

Nugatika napisał(a):
no to ja tez sie dolaczam do pytania
Co mi sie opłaci bardziej zapłacić przelewem, czy na miejscu? [i ile wtedy zapłace?]

proszę jakąś dobrą duszyczkę o wytłumaczenie mi jak to jest, bo ja nemo jesli chodzi o zagraniczne wystawy, a z chęcią bym sie wybrała, bo mamy bardzo blisko.
Nuśku przypuszczam, ze bedzie bez sierści, ale wybrać sie zawsze mozna :D

Przy obecnym kursie euro uważam, że akurat za Koszyce zdecydowanie opłaca się zapłacić na miejscu :lol:. Tak też robiłam tam rok temu. W związku z tym trzeba być co prawda w miarę wcześniej, żeby uregulować tą należność, ale w przypadku Koszyc polecam i tak się nie spóźniać na wystawę, bo tam lubią robić przetasowania ras na ringu.... ot takie niespodzianki :evil_lol:. Raczej trzeba być od rana i w pobliżu własnego ringu, bo nawet rozpisce na tablicy przed ringiem nie ma co ufać :eviltong:. Jednak tam jest masa miejsca i cienia w pobliżu ringów więc o takie kwestie już martwić się nie trzeba :lol:.
Ja zgłoszenie wysyłam listem (polecony+priorytet), ale można też wypisać zrobić skan i wysłać mailem. Mogę zeskanować druk zgłoszenie i przesłać Wam na mail :lol:.