requiem. Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Nie obiecuje dużo zdjęć ponieważ nie posiadam aparatu ale w maju się to zmieni. Panie i panowie - Delios! Jego poza ciaglę się zmienia, wije się jak żmija, i tu i tam :evil_lol: Jego pozy powalają ludzi na kolana, jest zmanierowany i zbajerowany ale jedna jego wada - uwielbia po mnie skakać! :diabloti: Jestem jego skarpetką! To bedzie na tyle a jeszcze kawałek dołoze ;) Quote
requiem. Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Ej powinnam się na was obrazić! Wszyscy tak nalegali na moją galerie a jakoś jej nie komentują!! Ale jesteście :stop: Quote
Rahl Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Śliczny psiulek :loveu: Zawsze miałam sympatię do kundelków :p Mam nadzieję, że galerię uda się rozkręcić ;) A w tym czasie chciałabym więcej zdjęć tej śliczności psiej :mad: :eviltong: Quote
requiem. Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 oH Dziękuję Asiu I Gordi :loveu: :loveu: Czyli mam dawać zdjęcia dElIoSkA ? :loveu: Quote
Rahl Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 cocker napisał(a):oH Dziękuję Asiu I Gordi :loveu: :loveu: Czyli mam dawać zdjęcia dElIoSkA ? :loveu: No oczywiście, że tak :lol::lol::p Czekam :cool3: Quote
requiem. Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Jako jedyne tu jesteśmy :( widać nikt mnie nie lubi :( a zdjęcia w drodze :) Quote
Rahl Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Widzisz cockerka, ktoś odwiedza twoją galerię oprócz mnie :multi: :p No ale jak nie było, tak nie ma zdjęć:mad::mad: No to czekam na zdjęcia :lol: Quote
Rottie Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Nikt nie odwiedza? :mad: Cockerko śliczną "futrzastą kulkę" w domu hodujesz :p Quote
requiem. Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Oh dziękuję rottie :) Asia i Atka :loveu: czekajcie cierpliwie :) :p Quote
ariss Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 znalazłam Was co mimo podpowiedzi nie było łatwe;)(nie używałam funkcji szukaj)...teraz będę częstym gościem no i licze na dużą iloś fotek:loveu: Quote
Rahl Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 A gdzie są zdjęcia?:mad: Ja wracam ze szkoły w nadziei, że już są zdjęcia a tu ich nie ma:shake: Czekam :roll: Quote
Szczurosława Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 tyle gadania ,a zdjęc brak;) jeśli mogłabym prosić, to zdjęcia w dużym formacie, te się ciężko ogląda;) Quote
requiem. Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Hehe jak się kliknie na nie to powiękrzą sie na baaaaardzo duży rozmiar :) A jeszcze jedno zdjęcie :) mie mam czasu fotek narazie wstawiać poza tym jeszcze babcia wzięła aparat do włoch i narazie będzie koniec, psikro mi :( ostatnie, no cóż już tylko na image sobie... hehe :p Quote
Szczurosława Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ja wiem,że mogą być większe:eviltong: tylko jakiegoś wirusa chyba mam, bo czasem po otwarciu zdjęcia mam reset:shake: Quote
requiem. Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 No dobrze może da sie cos zrobic :) Quote
requiem. Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 http://img201.imageshack.us/my.php?image=delioserek2av7.jpg Portrecik :p Narazir tyle bo skaner mam odpiety :p Narazie zachwyccie sie tym :loveu: Quote
requiem. Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 http://img167.imageshack.us/img167/9990/dupcianh2.jpg Dupcia : ;D:D Quote
Rahl Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 No w końcu się doczekałam:multi: Słodkie :loveu: A dlaczego zdjęcia troszkę zamazane?:-( Quote
requiem. Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Psikro mi :( juz nie mam cyfrowki :( i poprostu mam takiego grata co tak robi :( Quote
Rahl Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Aha :lol: Nie ma się co martwić ;) A jak jeszcze mówisz na Delioska oprócz Delioserek:loveu:?? Quote
requiem. Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Delek, Delo, Serek, Niuniek, Duduś czasami :loveu: Quote
Dinka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Zabójczy, sliczny, kochany... Cocker czekamy na zdjęcia, ... :evil_lol: Fajne przezwiska ... Duduś- najlepsze... Quote
Rahl Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A ja dalej zdjęć nie widzę:shake: Gdzie się podziały, co:mad:? :lol::lol: Quote
Recommended Posts