Hanah Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 trzeba wszedzie. juz ma allegro, jest na nasze www, na adopcje.org, na psyimy, na 4lapy, na animalia, eoferty, super express i bedzie tez w moim psie, jest w gazetach lokalnych, oczywiscie ze zdjeciem. prosimy zatem o wiecej Quote
Erazm Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Prześlijcie na pw dane jakie mam podawać w ogłoszeniu:mad: Quote
Isadora7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 zm tu masz dane - to jedno z ogłoszeń prze[quote name='Erazm']Prześlijcie na pw dane jakie mam podawać w ogłoszeniu:mad: Erazm tu masz dane - to jedno z ogłoszeń jakie wystawiłam Zenkowi http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1089601_zenek_sliczny_roczny_kundelek_slodziak.html Quote
Erazm Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 No, to trochę skopiowałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, błagam o wybaczenie za pójście na łatwiznę i malusie popraweczki;):drinking: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=338593064 Quote
Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 "Oddam Ci całą moją miłość, Oddam Ci całe moje serce, Oddam Ci nawet moją dusze, Tylko mnie przytul, weź na ręce. Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy, Wtulę swój nosek w Twoje ramię, Przyrzeknę wierność już na zawsze ... A tej przysięgi nic nie złamie. Więc daj mi tę ostatnią szansę, Pomóż w bolesnej mej udręce, Stanę sie całym Twoim życiem, ...Tylko mnie przytul, weź na ręce..." Quote
Hanah Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 zenus co z toba chłopaku. nikt takiego psiaka nie chce??? Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Jakaś karma nad tym dzieciakiem wisi - nie wiem. 12 letnia jamniczka poszła mi w 2 tygodnie, 10 letni jamol wychudzony koszmarnie (właśnie u mnie na tymczasie) za tydzień w swoim domu, drugi starszy (12 lat) też ma tłumy u siebie. A tu ładny, młody, zdrowy młodzian. Quote
Isadora7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Zenek ja się nad tobą zapłaczę, nie miałam jeszcze tak trudnego psiaka. Quote
Hanah Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 no właśnie szukaj domu, w przyszłym tygodniu kolejne ogłoszenia w gazecie. Oby tym razem się udało. Quote
Fortuna Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Witam wszystkich po raz pierwszy na tym watku i serdecznie pozdrawiam. Czy to prawda , ze on nie moze mieszkac z kotem i dlaczego? Quote
mysza 1 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Fortuna napisał(a):Witam wszystkich po raz pierwszy na tym watku i serdecznie pozdrawiam. Czy to prawda , ze on nie moze mieszkac z kotem i dlaczego? Ja nie wiem, podrzuce wątek może Hanah odpowie. Quote
Hanah Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 To nie jest do konca tak. Ta Pani ma 3 koty w domu, Zenka i jeszcze sunie, pomijając zwierzaki na dworzu. Generalnie Zenek jest fajnym psiakiem i po prostu chce sie zaprzyjaźnic z tymi kotami i tylko 1 sie go nie boi, reszta przed nim ucieka po prostu. Ale on niereaguje na nie agresja , tylko ze to młody psiak i towarzyski i chciałby sie pobawić, a te koty przed nim uciekaja wiec on je goni, mysląc ze to zabawa. TYlko im nie do :lol:smiechu. Oprocz jednego kota, który jest całkiem spoko i przed Zenkiem nie ucieka, więc jest spokój. Ale jeśli chodzi o agresje to nie przejawia. Quote
Fortuna Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Dzien dobry wszystkim. Zenek musi miec domek i moze byc nawet z kotkiem. Czyli wlasciwie ta informacja na pierwszej stronie jest nie do konca prawdziwa. To wina kotow, a nie Zenka. Ja jak zwykle poprosilam sily wszechswiata o pomoc, a z nimi znajdzie sie domek napewno. Quote
danka1234 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Taki słodki maluch a tak długo domku szuka. Do góry maluchu. Quote
Isadora7 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [FONT=Impact]Zenek niech ten los wreszcie sięodmieni :loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts