Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

trzeba wszedzie. juz ma allegro, jest na nasze www, na adopcje.org, na psyimy, na 4lapy, na animalia, eoferty, super express i bedzie tez w moim psie, jest w gazetach lokalnych, oczywiscie ze zdjeciem.

prosimy zatem o wiecej

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Oddam Ci całą moją miłość,
Oddam Ci całe moje serce,
Oddam Ci nawet moją dusze,
Tylko mnie przytul, weź na ręce.

Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy,
Wtulę swój nosek w Twoje ramię,
Przyrzeknę wierność już na zawsze ...
A tej przysięgi nic nie złamie.

Więc daj mi tę ostatnią szansę,
Pomóż w bolesnej mej udręce,
Stanę sie całym Twoim życiem,

...Tylko mnie przytul, weź na ręce..."

Posted

Jakaś karma nad tym dzieciakiem wisi - nie wiem. 12 letnia jamniczka poszła mi w 2 tygodnie, 10 letni jamol wychudzony koszmarnie (właśnie u mnie na tymczasie) za tydzień w swoim domu, drugi starszy (12 lat) też ma tłumy u siebie. A tu ładny, młody, zdrowy młodzian.

Posted

Fortuna napisał(a):
Witam wszystkich po raz pierwszy na tym watku i serdecznie pozdrawiam.

Czy to prawda , ze on nie moze mieszkac z kotem i dlaczego?

Ja nie wiem, podrzuce wątek może Hanah odpowie.

Posted

To nie jest do konca tak. Ta Pani ma 3 koty w domu, Zenka i jeszcze sunie, pomijając zwierzaki na dworzu. Generalnie Zenek jest fajnym psiakiem i po prostu chce sie zaprzyjaźnic z tymi kotami i tylko 1 sie go nie boi, reszta przed nim ucieka po prostu. Ale on niereaguje na nie agresja , tylko ze to młody psiak i towarzyski i chciałby sie pobawić, a te koty przed nim uciekaja wiec on je goni, mysląc ze to zabawa. TYlko im nie do :lol:smiechu. Oprocz jednego kota, który jest całkiem spoko i przed Zenkiem nie ucieka, więc jest spokój. Ale jeśli chodzi o agresje to nie przejawia.

Posted

Dzien dobry wszystkim. Zenek musi miec domek i moze byc nawet z kotkiem. Czyli wlasciwie ta informacja na pierwszej stronie jest nie do konca prawdziwa. To wina kotow, a nie Zenka.
Ja jak zwykle poprosilam sily wszechswiata o pomoc, a z nimi znajdzie sie domek napewno.