mysza 1 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Halo, żal, żal, ale moze poza hopaniem coś zrobić? Np. znaleźc hotelik? Jestem na tak, dołożę się też bez problemu. czy ktoś zauważa mój wpis? Quote
Isadora7 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='mysza 1']...[/quote] [B][SIZE=5][COLOR=Red]A może złozymy się na hotelik? Taki mały psiak nie kosztuje dużo, są też niedrogie miejsca. Zal go oddac do schronu, maluszek taki.:-([/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5] [B][/B][/SIZE][quote name='mysza 1']...[/quote] [SIZE=5][B][COLOR=Green]Halo, żal, żal, ale moze poza hopaniem coś zrobić? Np. znaleźc hotelik? Jestem na tak, dołożę się też bez problemu. czy ktoś zauważa mój wpis?[/COLOR][/B][/SIZE] Pozwoliłam sobie twoje wpisy zacytować :) i zrobić bardziej widoczne Quote
Isadora7 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='mysza 1']I cisza, wszyscy znikęli.:-([/quote] Ja mam nadzieję że skontaktuje się z tobą autorka wątku jak będzie. Quote
danka1234 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Isadora7'][B][SIZE=5][COLOR=red]A może złozymy się na hotelik? Taki mały psiak nie kosztuje dużo, są też niedrogie miejsca. Zal go oddac do schronu, maluszek taki.:-([/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=5][B][COLOR=green]Halo, żal, żal, ale moze poza hopaniem coś zrobić? Np. znaleźc hotelik? Jestem na tak, dołożę się też bez problemu. czy ktoś zauważa mój wpis?[/COLOR][/B][/SIZE] Pozwoliłam sobie twoje wpisy zacytować :) i zrobić bardziej widoczne[/quote] Isadorko Twoj wpis jest tak widoczny że ślepy by zobaczył :loveu::eviltong: no,chyba że ktoś nie chce widzieć albo tu nie wszedł jak ja. To dobry pomysł z tym hotelikiem, ja też się dołoże ten maluch nie może trafić do schronu :shake: A może platny domek mam taki tylko niewiem czy juz aktualny. Quote
Hanah Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 hej. No widze!!!!! Na razie sie z tym wstrzymuje , bo chce zeby u tej pani został jeszcze ze 2 tygodnie. Teraz sie ukazują jego ogłoszenia w prasie lokalnej, moze ktos sie jednak zdecyduje. a jak go wywioze gdzies dalej to lipa będzie. Strace go z oczu i potem szukanie domkuu bedzie musiał wziąc ktos na siebie. A tak mam blisko w razie czego. Mysle ze Pani sie zgodzi, to kochana osoba. ale i tak juz musze myslec coo potem będzie. Ciagle ma allegro i inne ogłoszenia, jeszcze kolejne by sie przydały. Jesli ktos moze to prosze o porozgłaszanie goo i kontakt na moj kom. Będzie tez w moim psie. Chce jeszcze dac mu troche czasu, teraz na wiosne moze ludzie będa bardziej chetni do adopcji. Quote
Hanah Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 hello Zenus. dzisiaj przyszła do nas świeża krew, która będzie szukać Zenkowi domku.:multi::multi: Quote
mysza 1 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Swieża krew sledzi wątek od początku tylko dopiero ten apel o schronisku mnie uaktywnił. Ok, to szukamy ostro domku.:loveu: Quote
Hanah Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 miałam na myśli inna świeża krew, która nie jest na dogo. Ale jak tej krwi jest więcej to jeszczelepiej. Quote
Isadora7 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [SIZE=4][/SIZE][CENTER][SIZE=4][FONT=Impact]:loveu:[/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Impact]:loveu:Zenek, Zenek na spacerek:loveu:[/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Impact]:loveu:[IMG]http://img138.imageshack.us/img138/3374/zenek1bnn4sr8.jpg[/IMG]:loveu:[/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Impact]:loveu:[/FONT][/SIZE] [/CENTER] Quote
Hanah Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 no i juz wieczór , a nikt znowu po Zenka nie zadzwonił. Quote
Isadora7 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Hanah napisał(a):no i juz wieczór , a nikt znowu po Zenka nie zadzwonił. Hanah jestem totalnie głupia dlaczego ten uroczy psiak nie ma farta Quote
Hanah Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 no ja nie wiem co sie dzieje. jakby sie uparli, ze akurat on nie ma domu. Quote
Erazm Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 No, tak ciotka Isadora to wszystkie maluchy obstawia, gdzie nie wejdę to ona przede mną, nawet jej śledzić nie muszę:loveu: To w końcu co robimy z Zenkiem? Będzie siedział tam u tej babeczki? Do schronu już nie ma opcji żeby wrócił Quote
Isadora7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Erazm napisał(a):No, tak ciotka Isadora to wszystkie maluchy obstawia, gdzie nie wejdę to ona przede mną, nawet jej śledzić nie muszę:loveu: To w końcu co robimy z Zenkiem? Będzie siedział tam u tej babeczki? Do schronu już nie ma opcji żeby wrócił Śledzisz mnie? hyhy. No tak popatrz chłopak ładny, młodziutki, ogłoszenia są i... Hanah mówi że zero jakiegoś telefonu nawet. Quote
Erazm Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Śłedzei mam słabość do kurdupli psowych...Dziś już późno jutro coś pomyślę... Quote
Hanah Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 narazie jeszcze przez 2 tygodnie jest u tej Pani. Ale ciąg;le wisi nad nim pojście do schronu. Po prostu wyrok na razie odroczony. Quote
Recommended Posts