Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata-air napisał(a):
dostałam 6 prezentów załatwionych psich spraw na święta, a Zenus sie nie załapał:(
za to będzie w kolejnej gazecie

No u mnie tez światecznie było kilka załatwionych psiakowych spraw, niestety bez Zenka. Na gratce ma garść wejść na innych tez ale na razie jak widać nie ma domku. Wierzę jednak ze tuż po Świętach się znajdzie. Chłopak jest ładny i młody.

Posted

Zenek, proszę walcz

danka1234 Oj kolejna bidula,dopiero dojrzałam ale Ty Isadorko widze, że jak zawsze na posterunku. To i szanse dla niego sa większe

Danusiu jestem z nim długo ale jakoś chłopak nie ma farta. I ładny jest i młody i powiem ci że na gratce i innych moich serwisach ma sporo wejść, ale nie może chłopak trafić na swój dom. A w minionym tygodniu 7 moich "podopiecznych" miało dobry finał. Sama widzisz jaki on ładniusi

Posted

danka1234 napisał(a):
Pobralam jego banerek,no faktycznie nie może trafic na swoj domek ale przyjdzie taki czas że spotka sie z odpowiednim człowiekiem który da mu dom.musi tak byc.

Ja też w to wierzę Danusiu

Posted

W tym tygodniu jade z nim na wyjęcie druvika z łapki. Termin mam na jutro na 17ta. Prawdopodobnie dzisiaj spotkam się z jego Panią. Będziemy rozmawiać co z nim dallej.
Ze wstepnej rozmowy myślę ze Zenek trafi do schroniska w przyszłym tygodniu.

Bardzo proszę o pomoc czy w rozgłaszaniu go czy w daniu DT. Myslę ze to kwestia czasu znalezienia właścicwego domu. Moze przez te święta tak się przedłuża wszystko.
Ale perspektywy na dzien dzisiejszy co słabe dla niego.

Posted

Kurcze co tu jeszcze wymyśleć. Musze wieczorem ogarnąc jakie ma ogłoszenia, jakoś je może zmodyfikować te które dawałam. Tak szkoda chłopaka, to młode przecież i takie ładne.

Posted

ocelot niestety to nie jest kwestia finansowa. chodzi o to ze pani ma jeszcze 3 psy i kota. Z czego 2 suki wielie mieszkaja na podworku. Jedna znich jest bardzo asgresywna i niebezpieczna dla zenka. to jest domej jednorodzinny. Pani pracuje. Wraca do domu za kazdym wyjsciem Zenka na dwor tamte psy musza byc zamykane, wtedy dostaja kręćka. Ten maluch jest tam juz 2 miesiace. to długo i jest juz uciazliwe. do tego doszły jakies problemy zdrowotne u Pani i poza ty nie wiadomo ile jeszcze to potrwa, azx Zenek znajdzie dom. JUtro porozsyłam pw do dt z mapy dogo, moze ktos go wezmie. Jak dotad z ogłoszen nie było zadnego zainteresowania. to az dziwne bo przeciez to taki"adopcyjny psiak".
jutro pogadam z pania jak bede go brala na zabiegh to wieczorem dam znac co ustalone.

Posted

No ja jestem tez zdziwiona, bo jak słusznie powiedziałaś psiak jest adopcyjny. I pieski które "śleedziłam" równolegle z nim mają domy i to psiaki z problemami (otwarta rana, nużyca, oczy). Nie wiem czemu chłopakowi się jeszcze nikt nie trafił.

Posted

Zenus juz po zabiegu. Zniósł wszystko dzielnie.

To jest przyjaciel wszystkich ludzi.

Z panią uzgodnione, ze Zenek zostaje u niej do poniedziałku. Potem ......