agata-air Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 dostałam 6 prezentów załatwionych psich spraw na święta, a Zenus sie nie załapał:( za to będzie w kolejnej gazecie Quote
Isadora7 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 agata-air napisał(a):dostałam 6 prezentów załatwionych psich spraw na święta, a Zenus sie nie załapał:( za to będzie w kolejnej gazecie No u mnie tez światecznie było kilka załatwionych psiakowych spraw, niestety bez Zenka. Na gratce ma garść wejść na innych tez ale na razie jak widać nie ma domku. Wierzę jednak ze tuż po Świętach się znajdzie. Chłopak jest ładny i młody. Quote
danka1234 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Oj kolejna bidula,dopiero dojrzałam ale Ty Isadorko widze, że jak zawsze na posterunku. To i szanse dla niego sa większe Quote
Isadora7 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Zenek, proszę walcz danka1234 Oj kolejna bidula,dopiero dojrzałam ale Ty Isadorko widze, że jak zawsze na posterunku. To i szanse dla niego sa większe Danusiu jestem z nim długo ale jakoś chłopak nie ma farta. I ładny jest i młody i powiem ci że na gratce i innych moich serwisach ma sporo wejść, ale nie może chłopak trafić na swój dom. A w minionym tygodniu 7 moich "podopiecznych" miało dobry finał. Sama widzisz jaki on ładniusi Quote
danka1234 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Pobralam jego banerek,no faktycznie nie może trafic na swoj domek ale przyjdzie taki czas że spotka sie z odpowiednim człowiekiem który da mu dom.musi tak byc. Quote
Isadora7 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 danka1234 napisał(a):Pobralam jego banerek,no faktycznie nie może trafic na swoj domek ale przyjdzie taki czas że spotka sie z odpowiednim człowiekiem który da mu dom.musi tak byc. Ja też w to wierzę Danusiu Quote
danka1234 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Do mnie ostatnio sporo osób dzwoni w sprawie jamnisia Lutka który jest u mnie na tymczasie,mogłabym namawiać na Zenka tylko jaki namiar .do kogo kierować ? Quote
Isadora7 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='danka1234']Do mnie ostatnio sporo osób dzwoni w sprawie jamnisia Lutka który jest u mnie na tymczasie,mogłabym namawiać na Zenka tylko jaki namiar .do kogo kierować ? W gratce jest telefon do Hani i to pewnie najwłąsciwszy kierunek: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1089601_zenek_sliczny_roczny_kundelek_slodziak.html Quote
Hanah Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 W tym tygodniu jade z nim na wyjęcie druvika z łapki. Termin mam na jutro na 17ta. Prawdopodobnie dzisiaj spotkam się z jego Panią. Będziemy rozmawiać co z nim dallej. Ze wstepnej rozmowy myślę ze Zenek trafi do schroniska w przyszłym tygodniu. Bardzo proszę o pomoc czy w rozgłaszaniu go czy w daniu DT. Myslę ze to kwestia czasu znalezienia właścicwego domu. Moze przez te święta tak się przedłuża wszystko. Ale perspektywy na dzien dzisiejszy co słabe dla niego. Quote
Isadora7 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Kurcze co tu jeszcze wymyśleć. Musze wieczorem ogarnąc jakie ma ogłoszenia, jakoś je może zmodyfikować te które dawałam. Tak szkoda chłopaka, to młode przecież i takie ładne. Quote
ocelot Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Przekonajcie Panią, może trzeba jej dosponsorować karmę? Po Świętach na pewno ruszą adopcje (taka mam nadzieję) szkoda chłopaka do schronu Quote
Isadora7 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Zenuś śpij dzieciaku dobrze i oby jutrzejszy dzień przyniósł dom Quote
Hanah Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 ocelot niestety to nie jest kwestia finansowa. chodzi o to ze pani ma jeszcze 3 psy i kota. Z czego 2 suki wielie mieszkaja na podworku. Jedna znich jest bardzo asgresywna i niebezpieczna dla zenka. to jest domej jednorodzinny. Pani pracuje. Wraca do domu za kazdym wyjsciem Zenka na dwor tamte psy musza byc zamykane, wtedy dostaja kręćka. Ten maluch jest tam juz 2 miesiace. to długo i jest juz uciazliwe. do tego doszły jakies problemy zdrowotne u Pani i poza ty nie wiadomo ile jeszcze to potrwa, azx Zenek znajdzie dom. JUtro porozsyłam pw do dt z mapy dogo, moze ktos go wezmie. Jak dotad z ogłoszen nie było zadnego zainteresowania. to az dziwne bo przeciez to taki"adopcyjny psiak". jutro pogadam z pania jak bede go brala na zabiegh to wieczorem dam znac co ustalone. Quote
Isadora7 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 No ja jestem tez zdziwiona, bo jak słusznie powiedziałaś psiak jest adopcyjny. I pieski które "śleedziłam" równolegle z nim mają domy i to psiaki z problemami (otwarta rana, nużyca, oczy). Nie wiem czemu chłopakowi się jeszcze nikt nie trafił. Quote
ocelot Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 W takim razie będziemy trzymać kciuki za malucha. Pani i tak dla niego wiele zrobiła Quote
Hanah Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Zenus juz po zabiegu. Zniósł wszystko dzielnie. To jest przyjaciel wszystkich ludzi. Z panią uzgodnione, ze Zenek zostaje u niej do poniedziałku. Potem ...... Quote
mysza 1 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 A może złozymy się na hotelik? Taki mały psiak nie kosztuje dużo, są też niedrogie miejsca. Zal go oddac do schronu, maluszek taki.:-( Quote
Isadora7 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [CENTER][SIZE=4]Rany Zenek:placz::placz::placz::placz: [IMG]http://d.ale.gratka.pl/g2/o/ce/0d/d1/1089601_1_d41d_s.jpeg[/IMG] [/SIZE][/CENTER] Quote
BasiaD Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Zenuś wracaj na 1 przypominać o sobie cioteczkom! Quote
Recommended Posts