Isadora7 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [CENTER]Tomciu błagam jakieś fluidy wyślij, niech ciebie ktoś zobaczy. Młody, ładny zdrowy psiak. Mały tak niewiele miejsca potrzebuje. :loveu: [/CENTER] Quote
Fortuna Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Co tam slychac, ktos dzwonil ?????????????????????????????? Quote
Isadora7 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 danka1234 napisał(a):Co u Tomcia?nic z domkiem? Może Tomciowi sie uda. W weekend dowiedziałam się że Misia (od Frotki) tak bardzo podobna do Tomcia została adoptowana. Może to czas na tepieski. Tomciu mam nadzieję Quote
Hanah Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Mam wstępnie zainteresowaną rodzinę Zenkiem. Telefonicznie wydają się naprawdę spoko. Mają już ustalony grafik spacerów z pieskiiem. Maja go jutro zobaczyć, tylko kurcze nie mam jutro auta, więc będę musiała to przemówić na środę, mam nadzieję ze się nie zniechęcą? Quote
Isadora7 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Hanah napisał(a):Mam wstępnie zainteresowaną rodzinę Zenkiem. Telefonicznie wydają się naprawdę spoko. Mają już ustalony grafik spacerów z pieskiiem. Maja go jutro zobaczyć, tylko kurcze nie mam jutro auta, więc będę musiała to przemówić na środę, mam nadzieję ze się nie zniechęcą? Rany byłoby cudnie. Wiesz powiem ci że gdyby to ich zniechęciło to śmiem twierdzić ze nie jest to dobry domek. Jak ktoś chcę psiaka nie powodowany np impulsem to taki drobiazg nie przeszkadza. Quote
Hanah Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 JEST DOM:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Hanah Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 właśnie wróciłam. Państwu tak zależało, że znaleźli transport. Rodzina z 2 dzieci, mieszkaja w mieszkaniu. Kupili smycz, karme, legowisko, obroże, maja grafik spacerów. Dzieci chodza do szkoły, w której pracuje Pani, co dawała Zenkowi dT. Także mamy kontakt. Wiedza o wszystkim. Zenek był trochę zakłopotany. Zrobił się spokojny, grzeczniutki, nagle energia z niego odeszła. Taki dystyngowany się pokazał. Mam nadzieję ze będzie dobrze. Wyglądli na przygotowanych i zaznajomionych z tematem. Od 2 miesięcy szukali pieska odpowieniego dla siebie, byli tez w schronisku. Ale jednak Zenek wpadł im w oko najbardziej. POdpisana umowa, mam namiary wszystkie. Trzymajcie więc kciuki Quote
Isadora7 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Hanah']JEST DOM:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: hurrrrrrrraaaa!!!!!! Ale się cieszę:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ocelot Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 A mówiłam, pozytywne myślenie cuda czyni;) czasami;) Quote
Erazm Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 To wspaniala wiadomosc:multi::multi::multi: Czyli mozna zamknac jego allegro?;) Quote
agata-air Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 on poprostu czekał na nich. to wszytsko tłumaczy :* Quote
Cekinka13* Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [SIZE="4"]SUPER!!! ŚWIETNIE!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
fona Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 to porozmawiaj, prosze, o notce do mp i wyorawce, moze przysla wieksze poslanko Quote
Hanah Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Można zamknąć allegro, ja tez dawalam. Miał podwójne jak widac, ale tym razem inne sposoby poskutkowały. Mam wieści z domu: jakprzyjechał wieczorm zjadl 2 michy kurczaka , był na dworku. Nie spła w swoim posłaniu bo się okazało ze Państwo kupili za małe - pewnie myśleli o mniejszym psie, ale za to dostał kocyk i przespał spokojnie całą noc, rano na spacer wg grafiku. Wszystko ok. NIedługo ich odwiedze, wiec zrobie fotki. A tych ostatnich nawet nie zdarzyłąm zamiescic, jeszcze siedzą w aparacie. Quote
fona Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 to porozmawiaj, prosze, o notce do mp i wyprawce, moze przysla wieksze poslanko Quote
Fortuna Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Dzisiaj po kilku dniach weszlam na strone Zenka-Tomcia a tutaj taka niespodzianka. Bardzooooooooooooo sie ciesze. Hurrrrrrrrrrraaaaaaaaa :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
danka1234 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Fortuna napisał(a):Dzisiaj po kilku dniach weszlam na strone Zenka-Tomcia a tutaj taka niespodzianka. Bardzooooooooooooo sie ciesze. Hurrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:. I ja też dopiero zobaczyłam.:multi::multi::multi::multi:. Wreszcie Tomcio się doczekał własnego domku,ale napracowaliście się przy jego szukaniu że ho ho ,tyle czasu,gratuluje :Rose::Rose::Rose:. Quote
Hanah Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 no wczoraj miałam tel. z nowego domu, ze zenek nie je , nie pije, ze ciągle chce na dwór. Państwo zmartwieni ze coś mu jest, ale ich uspokoiłam, że może to taka reakcja na zmiane domu i zeby się wstrzymali do jutro. No i dziś juz dostałam wiadomość , że wszytko ok. Ze się ożywił i je i jest wszystko ok. Także niedługo odwiedzę ich i zrobię fotki. Państwo nie mają dostępu do netu Quote
Recommended Posts